| Bio | |
|
+39chibi_panda Hiroko.// Ruu Myu-chan ☆Linda☆ Deimi~chan BishojoDemon LastQQQ ceneash enGrey Rina Gabita h3llo. Umike nisemono Kaori ^_^ Tenshi keiko6088 COMA~ Matsu[Yo] Seta ~Hanami~ Taya Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Jun Yuruga Hoshi Amiku Seigi Fizze Strife silke_silke Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 43 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 15:16 | |
| Awww....Koks grazus sveikinimas,o sakai nemoki...ettoo... :weeee: Kas del karteles tokia tiesa.....blah,impossible...*verkia,kad nemoka rasyti graziai*XD gosh,as taip noriu kad va tokie zmones butu laimingi.Labai noriu.Tikiuosi jis toks ir yra.Nors ir ne visada,bet tikiuos didziaja laiko dali. :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 15:33 | |
| hmmmm... na meninikai labai komplikuoti žmonės ir dažniausiai kenčia labiau nei kiti, tai... nežinau :worried: :sorry: :sad: bet reikia tikėtis, kad jam kitaip :great: o ta purikura, tai nemirtinga tavo :grin: :inlove: | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 15:51 | |
| Gyahahahha*nusizvengia kaip epr Black Film* Glad you liked it!Kazkodel darydama apie tave galvoju,nes tu vis Ruki sapnuoji,ir siaip,nezinau kuo,bet primeni ji...kazkaip...zodziu,jus abi su Tate man asocijuojates su Ruki,neklausk kodel,ilgai aiskinsiu.ilgai ir painiai.XDDD
Purikura rulezzz teh world!
et,ar gavai mano sms,kaip ems su Monika party suplanavom? :flowers: :tongue: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 15:55 | |
| EEEEEEEEEEEH? O_o man per per per... per didelė garbė tau priminti Rukį O.O viskas. dabar nuo tavęs neatsosiu. nors ir visą knygą parašyk beaiškindama, bet BŪTINAI PAAIŠKINK nuo pradžios iki galo. WTF??? STAIGIAI TIK MAN!
niahahahaha gavo me tą sms.. gavo ;D o tu mano ar gavai? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 16:21 | |
| Negavau ir galvojau,kad vel kazka blogai padariau *me is paranoid from the last time * :buuh:
anooo...OMFG XDDD nu bleha,nezinau,tu zinai mane,ar as moku reikst mintis?ne.Nu ettoo....galesiu pabandyt.Aisku bus kliedesiai...vienaip ar kitaip noriu tau daug visko parasyt,jau zadejau aklediniam laiske,tai ta ir padarysiu,ok?Tik en sia ir en kita savaite,nes pz kz manes laukia simatdienis,2 sokiai,vyriskosios lyties atstovai gaidziai,kurie man gadina gyvenima su svo supistais mazvaikiskais ishsidirbinejimais,nekalbu apie moksla..>.< Bet zinai,praeis sekanti savaite,ir imsiuos tau rasyti.
garbe,eh...? Na gal net nereikejo uzsimint,nes tokius dalykus laikau savy..siaip em enra atviras zmogus per daug...damn XDD ok,ziuresim,I'll do my best,bet ar nori klausyt svaiguliu...?
O sms buvo ikveptas MOnikos,kuri pasake,kad kai ruki dar su mumis tures atsvest XDDD pagalvojau,kaip butu nerealu..... :clueless: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 17:08 | |
| ehh? kam tos paranojos :hontoka: me tau atrašė. minimum 3 sms, bet atsakymo negavau, tai nebetrukdžiau :blush1: ir taip taip taip me mėgsta.. tiesiog DIEVINA svaigulius, nes pati per dienas nieko daugiau nedaro kaip tik svaigsta.. :inlove: taip kad.. rašyk išsijuosus. man patinka žinot, ką apie mane mano žmonės, nes tuomet galiu daryt išvadas *didelė mergaitė* šiaip labai džiugu po tavo tokios netyčia mesteltos frazės, nes Ruki yra mano idealas :blush2: dieve dieve.. tavo nerealiai kawaii purikura mane įkvėpė: :flowers: :flowers: :flowers: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 20:24 | |
| šiandien. 2008.02.01. 22:24h BOSS oficialiai skelbia, jog jos fav vienareikšmiškai tapo Ruki-sama. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 20:30 | |
| *Rei Rei verkia kruvinom asarom ir eis paguodos ieskot pas storas vokietes*
WTF???Kodel as negavau sms?gavau visu:ky,monikos,tates,net indros!! KOdel tavo negavau...?*cries with bloody tears* O as taip norejau su tavim dalintis sios dienos ispudziais...T.T et,mobai suck,tik idomu kurios...
na kad jau patinka svaiguliai,tai...T.T | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:17 | |
| nieks niekur neverkia.. viskas ok desu *bando viską užglaistyti XD*
nu aš nežinau kodėl tu negavai, nes nu... visi, kam šiandien siunčiau sms, viską gavo :worried: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:21 | |
| OMG BOSS PERĖJO ANT RUKI :huh: :huh: :huh: YATTA! Reita dabar visas mano VIIIIIIIIIISSSSSSSAAAAAASSSSSS!!!!! Maaaaannnnoooo!!!!!! :evil: :evil: :cheerleader: :socute: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:23 | |
| turi savo Hitsugi ir tylėk :angry: :boxing: :wary: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:26 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- turi savo Hitsugi ir tylėk :angry: :boxing: :wary:
Nė velnio!!!!!!! Nė VELNIOOOOOOO!!!!! Aš noriu visko visko! Viso Reirei!!!!!!*žiaurios stalkerės žvilgsnis* Oh yeah yeah baby yeah!!!!! * Pasiima savo botagėlį*-NU VISKAS-REIREI DABAR ŠAKĖS!!!! :evil: :inlove: :silly: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:35 | |
| anou.... man jo jau dabar gaila *cry* gomen, Reirei, aš to nenorėjau :weeee: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:43 | |
| Niahahahaha, vat nerejkejo sakyt to, ko veliau galima gailetis! Buahahaha Mine he's all mine... :evil: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 21:44 | |
| pagailėtum vargšo >_> jam dabar ir taip nelenga po skyrybų su manim :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 22:35 | |
| Na nemanau kad jam jau taip sunku, dar vienas fangirl atsikratymas :cracker: :grin: :grin: :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 1st 2008, 23:28 | |
| tarp mūsų buvo... buvo tarp mūsų... ypatingas ryšys, taip kad CIT!!! :wary: :zzz: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 2nd 2008, 00:09 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- tarp mūsų buvo... buvo tarp mūsų... ypatingas ryšys, taip kad CIT!!! :wary: :zzz:
Hell NO! Manes zodziais neuztildysi! Buahahahahahha | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 2nd 2008, 00:57 | |
| Ruki-sama, ash zinau, kad tu viena grazia diena busi ant shito zurnalo virshelio.... :angel: :angel: :angel: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 9th 2008, 09:15 | |
| Ot,tik spejau uzsireginti i foruma ,o Ruki jau is panoses pagriebe :crazy: Reita taip pat uzimtas..na ir gyvenimas :notes: (P.S. Muahahaha watever visvien suki da Ruki,mano sapnuos jis forever ikalintas XDD) :smiling: :thrilled: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 9th 2008, 09:33 | |
| Tai pas Bounty sapnuose visi Gazikai ikalinti XDDDD Ech, ash apsigalvojau, vis delto imu ash Kai ir tyliai pasishalinu... Deal??? :pu: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 9th 2008, 10:14 | |
| Oh yaah!!! tada man lieka Reita :disco: WoW Reita tu visas mano *hug Reita* Kawaii kissu kissu Reita :yeahh: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 11th 2008, 18:21 | |
| - Citata :
- Ech, ash apsigalvojau, vis delto imu ash Kai ir tyliai pasishalinu... Deal??? :pu:
*uzriaumoja ir ima gont savo Kai-kun* :angry: :angry: :angry: :angry: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 11th 2008, 18:32 | |
| Ne jau viskas, jis pavogtas....too late...*glosto Kai kun plauku sruoga*... | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 12th 2008, 12:16 | |
| O kaip su Aoi ir Uruha jie irgi uzimti :clueless: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|