Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 12:35
faina šukuosena xixi :blush2:
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 13:10
Kazkoks jis keistas Ir panashus i vampira :)
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 17:11
Įdomių pažinčių turi. XDD
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 26th 2009, 09:52
Uruha jau senai tapęs vienu iš mano idol. :inlove: Taip pat kaip ir Ruki. :lol: :rose:
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 11th 2009, 17:40
Niekada shito nebuvau pastebejusi XD Ziauriai miela :socute:
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 11th 2009, 17:48
Sita ziurejome su draugemis kai tik isleido RCE ir labai is to juokaiusi... bet still ka Reta norejo susprogdinti su savo bosu...? -____- beto mano muzikos mokytojas sake, kad muzikantai kurie savo grojima isreiskia gestais ir mimikomis labai jaucia muzika vidumi...
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 12th 2009, 06:48
Na jo. Ant Gazettukų tai ypač gerai matosi. ; DD ♥
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 21st 2009, 10:44
man sita nuotrauka ir grazi ir keista ^^
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 25th 2009, 12:15
Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 23rd 2009, 18:14
etto, man jis toks sweet'as ^^ beje, jo ūgis labai geras
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 27th 2009, 12:34
Aoi apie Uruha: Geroji jo vieta kad galima su juo daug kalbetis apie muzika ir apie kitka beabejo. O blogas taskas yra kaip ir kiti sake ,kad jis yra skubotas. Man patinka gerti letai, o jis nusigeria labai greitai ir po to pareiti reikia zmoniu. Reita apie Uruha: Galbut manau kad Uruha yra pernely savarankiskas. Ir jis labai ilgai buna duše, o sausinasi plaukus labai labai ilgai, ka jis ten veikia? As tai 10min. bunu vonioje. (Mano manimu jis yra gan mielas, gražus turintis sexy kojas ir nemanau kad galima Uruha smerkti del to kad jis daug geria ;D)
Keli Faktai apie Uruha: - Jis turi dvi dėdes. - Jis slėpėsi po savo motinos sijonu, kai jis buvo vaikas xDD - Kai jis buvo mažas norėjo būti futbolininkas ... - Vaikystėje slapyvardis buvo Choi - Jis Alkoholikas (per smarkiai manau x.x) - Kai jis pirmą kartą susitinka su zmogumi, jis žiūri į savo proto ir širdies, asmenybę. -Jis mėgsta Kai sausainius. - Uruha persekiojo Yakuza (japonų mafija) - Jis mėgsta būti romantiskas (idomu, idomu ;DD) - Jis nori pamatyti Northern Lights - Kai dar nebuvo Gazette's gruėje jis dirbo parduotuvėje ;D
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 30th 2009, 13:01
Aš girdėjau, kad jis dirbo turgelyje, pardavinėjo daržoves..xDD Ach, kaip pasikeitė jo gyvenimas, jei ne gazette, gal ir toliau tam turgely sedėtų..xDD
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 30th 2009, 13:49
Visa laime kad jis ejo i tapacia sulia su Ruki ir Reita ;DDD O jeigu rimtai nuo kada ta Gazette istorija prasidejo? O.O==