Pavadinimas: Codename: Jackal/Jackals are Coming (자칼이 온다 ) Žanras: komedija Šalis: Pietų Korėja Išleidimo data: 2012m. lapkričio 15d. Trukmė: 107min.
Nelabai gudri samdoma žudikė, pasamdoma nužudyti garsų dainininką Choi Hyun. Žudikė pagrobia žvaigždę ir bando jį nužudyti be jokių cackų pacackų(kas nesupratot klauskit ;DD), nes taip prašė, ją pasamdęs žmogus, bet atvyksta policija...
Kim JaeJoong - dainininkas Choi Hyun
Spoiler:
Song JiHyo - samdoma žudikė Bong MinJung
Spoiler:
Han SangJin - policininkų komandos lyderis Shin
Spoiler:
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
ačiū :) bet deja, man taisė pc ir vakar atgavau su nauja anti-virusine programa, kuri blokuoja dramacrazy video :D Teks kitur ieškot, na kada nors gal susirasiu
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
bet deja, man taisė pc ir vakar atgavau su nauja anti-virusine programa, kuri blokuoja dramacrazy video :D Teks kitur ieškot, na kada nors gal susirasiu
Nueik į šitą puslapį, užsiregistruok ir atsisiųsk šio filmo torrentą Aš taip padariau. Čia azijietiškų filmų ir dramų torentų saitas.
Aš tai net pati nesuprantu kokia mano nuomonė apie šį filmą :D Bendrai paėmus tai nelabai įdomus filmas, bet buvo žiauriai juokingų vietų ir įdomių aspektų, kaip pvz kad pašiepė tas stalkeres, kurių kpop'eriai neatsigina. Buvo viena tokia WTF scena su Kim Jaejoong ir Song Jihyo tūlike kad buvau maždaug
Patiko kaip Jihyo vaidmenį savo įkūnijo. Tikrai gera aktorė. Jaejoong irgi nieko visai vaidino.
Išvada mano būtų tokia, kad pažiūrėti tikrai verta, bet tik kartą.
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
pagaliau pažiūrėjau, na nežinau kažko įdomesnio tikėjausi :) negaila sugaišto laiko, bet šiaip antrą kartą tikrai nežiūrėčiau ir neįrašyčiau į mėgstamų filmų sąrašą :)