maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Ikemen desu ne Kovas 20th 2013, 15:10 | |
| Pavadinimas: Ikemen Desu Ne Šalis: Japonija Serijų skaičius: 11 Serijos trukmė: ~46min OP: Everybody Go by Kis-My-Ft2 Miko paprasta mergina užaugusi vaikų namuose ir pasiryžusi tapti vienuole. Miko brolis dvynys Mio turi tapti garsios grupes A.N.JELL nariu, bet patenka į muštynes ir jam sulaužoma nosis, todėl jis turi išvykti į Ameriką gydytis. Mio vadybininkas pagautas nevilties, nes nenori tapti "žuvų maistu" susiranda Miko ir parašo jos užimti brolio vietą trims mėnesiams. Takimoto Miori - Sakuraba Miko/Sakuraba Mio - Spoiler:
Tamamori Yuta - Katsuragi Ren - Spoiler:
Fujigaya Taisuke - Fujishiro Shu - Spoiler:
Yaotome Hikaru - Hongo Yuki - Spoiler:
| |
|
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Ikemen desu ne Kovas 20th 2013, 17:47 | |
| Jei atvirai, mane tie korėjiečių vs japonų remake'ai jau užknisę. Gal šitas ir nieko, bet tikrai tos pačios istorijos antrą kartą nežiūrėčiau.. | |
|
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Ikemen desu ne Kovas 21st 2013, 17:48 | |
| Čia dar nieko Korean vs Japanese, būna Koran vs Japanese vs Taiwanese, ko mes tuoj ir sulauksim, taivaniečių versija kaip tik šiais metais pasirodys xDD
P.S. Šita versija man patiko labiau. | |
|
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Ikemen desu ne Balandis 13th 2013, 22:13 | |
| Buvau pradėjus žiūrėt tačiau aktoriai labai nelipo, būgnininkui taip ir norėjosi pasiūlyt breketus :DD suprantu Japonija, kreivi dantys, tačiau man nepatiko :D Beje istorija geresnė ar blogesnė nežinau, bet mano meilės You're beautiful turbūt niekas nepermuš, ta prasme jokios kitos versijos nebus tokios. :D o ir laiką gaišt nematau prasmės dėl tos pačios istorijos adaptacijos. Aš ir taip nespėju visų norimų dalykų pažiūrėt per mokslus ir aktyvų gyvenimą, todėl gaišt daug valandų tam pačiam tik iš kitos pusės neapsimoka . na nežinau nebent visiškai nebus ką veikt | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ikemen desu ne | |
| |
|