Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugpjūtis 14th 2008, 21:57
Tai man atrodo Stacked Rubbish - Repeated Countless Error (2007-2008), nes kazka apie Aoi sijona buvo minejus BlackBoUnTy pasakodama...
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugpjūtis 15th 2008, 01:37
joa apie tą patį, kuris praeitą savaitę pasirodė :cheers:
Yuruga ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugpjūtis 15th 2008, 06:54
O is kur tu ji turi? o_O *iskritus is medzio* :flowers:
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugpjūtis 16th 2008, 09:27
nusipirkau?
Yuruga ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugpjūtis 16th 2008, 11:56
:atsui: Zinau, kad pirkai xD is kur? xDDD
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugsėjis 24th 2008, 17:57
Truksta zodziu... Kas cia per nesveika nesamone... :shocked: Va cia tai "perliukai" :grin:
Citata :
The odd clothing over his nose actually hides the mark of God.
Citata :
Yune was a scientologist who was sent by Hitler to kill The GazettE, but however, his plot was foiled when Kai found him, and thus being so motherly as is he, he defended his brood by killing Yune. Without a drummer in the band, he had also replaced Yune in the band.
Nu ir aplamai ten visas "straipsnis" didelis "perliukas"... Krc ir is kur tokiu "rasytoju" atsiranda... *apsalus*
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugsėjis 24th 2008, 18:23
Citata :
It's rumored that Kai gave birth to the band after being impregnated by God, (A.K.A. Reita) much like the Virgin Mary. Unfortunately, Harry Mason showed up and snuck some Aglaophtis into Kai's tea, therefore terminating the pregnancy.
Eina shikt kaip luzhau ish shito XD~~~ Omg, net neapmoku kaip pasakyt XD~~~ Ziauru ziauru!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Rugsėjis 24th 2008, 20:02
Seigi, taigi cia ant bajerio. tau gaila?
Kajitoku - man dar patiko Ruki aprasymas ;D pvz:
Citata :
However, just before the turn of the 90's, Ruki accidentally ate the concept of originality while making a sandwich, thusly dooming the world to endure horrible things such as Rap Music and Linkin Park.
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Spalis 13th 2008, 12:58
oi kaip man patinka shi grupe.... :inlove: ... reishkiu jiems didele pagarba.... :inlove: .... na ..o jau naujas ju leech pv ... :inlove: .... awesome.... :inlove: ...
Jun ~Shatei~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Spalis 19th 2008, 11:37
Jap tikrai labai gera grupė, puikiai atlieka savo darbą. :great:
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Sausis 6th 2009, 20:57
2009.03.10 The Gazette Seventh birthday 2009.03.25 NEW SINGLE DISTRESS AND COMA LIVE & Single 告知
P.S. Idechiau i naujienas, bet ten BlackBoUnty sheimininke :victory1:
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Sausis 12th 2009, 19:29
Honto? Senokai lankiausi tai nzn... Sugoiii! :flowers: :bravo: :happy: :yeahh: Ta sekundine akimirka tikriausiai is singlo grazi, todel tikiuosi, kad superinis bus... :thrilled:
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Vasaris 17th 2009, 21:35
Nezinau kaip jus, o ash jau girdejau Distress and coma daina.... Na, dabar esu truputi susirupinusi :worried: Man tai Leech labiau patinka, nors gal man tik pasirode, nes girdejau tik ishtrauka, tikekimes kad ash klystu ir shis singlas bus net geresnis uz Leech ir mes dar karta isitikinsime kad Gazette are the best :victory1:
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 10th 2009, 10:14
Nzn kur tai talpinti, taigi idesiu chia :) https://www.youtube.com/watch?v=glFl6U35Op8 Man noresi verkt ish laimes :socute: Visishkai nesuprantu zmoniu kurie yra abejingi arba ishvis nekanchia Gazetto :crazy: Jie skleidzia tokia energija, jie yra geriausi ish visu :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: (palyginimui https://www.youtube.com/watch?v=RjN_C9blc04&feature=related ) Argi dar kas nors gali taip uzvesti publika ir padaryti taip kad kiekvienas fanas pasijustu 6 Gazetto nariu? Myliu ir dievinu juos :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Tik vieno nesuprantu: kodel Aoi ne headbangina during Leech? :clueless: Tikiuos kad manimi neapkenchiamas youtube'as neuzdaris shiu vid, kaip jie tai daro su viasais gazette ir kitu j-rockeriu live'ais, PV, interview, radio eteriais ir net fanvid'ais :angry: :boxing: :weeee:
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 10th 2009, 15:54
Taya, kaip graziai pasakiai ^.^ Cia jie lb graziai atrodo, ir man lb lb lb patinka, kai jie visada pries koncerta apsikabina :haihai: Love them~ ♥♥♥
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 11th 2009, 12:17
Achiu Seigi :bow: Tiesiog pabandziau ishreikshti savo jausmus zodziais, nors tai neimanoma... Neisiaizduoju savo gyvenimo be ju :worried: Jie yra tokie tobuli kad ish tikruju noresi verkt :))) Myliu :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Kazkokia man pavasarine meiles depresija prasidejo :grin: :grin: :grin:
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 11th 2009, 18:43
Turbut ne tau vienai :crazy: kai Distress and Coma isleido, tai keikiau GazettE kad tokius nuostabius gabalus butent pavasari isleido -__-
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 12th 2009, 12:57
Sielvartaukim kartu? :grin: :grin: :grin:
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 12th 2009, 16:50
Jum gerai, kad netikra, o as visa drama isgyvenau dvi dienas... :(
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 13th 2009, 14:57
Kas pasake kad netikra? Man tikrai noresi verkt, bet jau koki pusmeti fizishkai negaliu apsiverkt, nzn kodel :worried:
O kas tau nutiko? (stiprus hugas)
Seigi ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 13th 2009, 18:24
Tau gerai, nes man kas tik liudniau ir asaru upeliai... Gomen nasai, bet nlb norisi, kad mano isgyvenimai metytusi nete...
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: the GazettE bio Balandis 13th 2009, 19:14
Seigi... Jeigu nori gali man parashyti P.M, ash mielai tave ishklausisiu ir padesiu ko galesiu. Tikrai noriu tau padet... Bet jeigu nenori pasakoti, tai ash suprantu :)