Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Abingdon Boys School Sausis 9th 2008, 22:37
Abingdon Boys School
Grupė susiformavo 2005 m., pavadinta Abingdon School dėl to, kad toje anglų berniukų mokykloje buvo įkurta garsi britų grupė Radiohead. Grupę sudaro: Takanori Nishikawa (T.M.Revolution)-vokalas SUNAO-Gitara Hiroshi Shibasaki-elektrinė gitara Toshiyuki Kishi-klavišiniai ir programavimas Pagalbiniai nariai: Ikuo-bosinė gitara Kozy Hasegawa- būgnai
Jų muzika skambėjo: Anime D.Gray-Man, Nana, Darker and Black (po šitos dainos Kaji būtent juos ir pamilo), ir Death Note:the Last Name.
1. As One 2. HOWLING -Inch Up- 3. Via Dolorosa 4. INNOCENT SORROW 5. DOWN TO YOU 6. Athena 7. stay away 8. Nephilim 9. LOST REASON - feat. Micro from Home Made Kazoku 10. DESIRE 11. Dress (ドレス) 12. ReBirth + >>Parsisiųsti
VIDEO
Innocent Sorrow
HOWLING
Nephilim
Paskutinį kartą redagavo , Vasaris 6th 2008, 20:29. Redaguota 1 kartą
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Sausis 24th 2008, 15:43
Šiandien su Monika buvom fantasmoj ir jie grojo, tai žinok labai patiko. Vokalisto balsas liuks, o ir gitarų skambesys gerai per ausis slysta XDD būtinai viską atsisiųsiu.. bet man vis vien sunku patikėt, kad tas Mino (čia akai jį taip praminė XD) gali gerą muziką grot XD man jis ten visiškai neįsipaišo..
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Sausis 25th 2008, 17:53
BlackBoUnTy rašo:
Šiandien su Monika buvom fantasmoj ir jie grojo, tai žinok labai patiko. Vokalisto balsas liuks, o ir gitarų skambesys gerai per ausis slysta XDD būtinai viską atsisiųsiu.. bet man vis vien sunku patikėt, kad tas Mino (čia akai jį taip praminė XD) gali gerą muziką grot XD man jis ten visiškai neįsipaišo..
Eh???? Mino??? Kas per Mino????
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Sausis 26th 2008, 15:59
2-as iš kairės :)
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Sausis 26th 2008, 16:36
BlackBoUnTy rašo:
2-as iš kairės :)
AAAAAAAAAA......Nu tas tai tikrai freakin lookin guy....>.<
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Liepa 22nd 2008, 10:43
O fantasmoj groja j-rock muzika ? :eeeeeh?: kažkaip nesu buvus tai beveik nieko nežinau , tik kad ten galima rast tokiu įdomybių su j-rock XDD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Liepa 22nd 2008, 13:00
joa groja kartais :D jei Dara padaro tvarką ir liepia užleist j-rock'ą tada groja XD haha ką tik prisiminiua tą bajerį kai jinai dirbdama parduotuvėj norėjo pasakyt, kad turi Gackt'o CD ir šaukia: "TURIU GACKT'Ą!!!". sakė visi žmonės tik nutilo.. atisuko į ją.. nu jausmelis tai nekoks XDDD
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Liepa 22nd 2008, 14:40
Kajitoku rašo:
Grupė susiformavo 2005 m., pavadinta Abingdon School dėl to, kad toje anglų berniukų mokykloje buvo įkurta garsi britų grupė Radiohead.
Geez, Japonai paveikti Radiohead! ABS pagal juo, Plastic tree irgi vos ne. XDD
Anyway, patinka man jie. Lengvai klausosi. (mm)
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Liepa 22nd 2008, 15:29
man labai maloniai vokalisto balsas ausyse vibruoja XDDD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Vasaris 3rd 2012, 20:11
Keista grupė. :D Labai mėgstu vieną dainą. Tiesą sakant mane erzina Takanori, na o kai vokalistui nesimpatizuoji, tai sunku ir pačią grupę mėgt. Bet šiaip įdomus Takanori "dvipusiškumas" - ne tik jpop, bet ir jrock. Gal ir neblogai. :}
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Vasaris 4th 2012, 18:30
Aš tai priešingai nei ceneash - absoliučiai dievinu Takanori
Pats kiečiausias bičas, aš jo fanė jau n metų. Labai norėčiau į šios grupės koncą nuvaryt *pasvajoja, tuo ir baigiasi*
Žinau, kad jie į Europą retkarčiais atvaro.
Nu bet mano nuomone kvailesio pavadinimo grupei nepirmos jaunystės diedų negalėjo Takanori sugalvot, srsly Oh well.
Kaip tik žiūrėjau Takanorio pasirodymą Inazumoj šiais metais (ten ir Gaze buvo), dievinu šią dainą :3
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Vasaris 4th 2012, 22:56
man šito klipo ir dainos turbūt niekas gyvenime nepralenks :DDDDDDDD jeigu žiauriai užsidepresuoju, tai geriausias vaistas :D
ceneash, nu kaip šitoks bičas gali nepatikt, ką? :DDDD
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Vasaris 5th 2012, 06:33
Hot Limiiiiiit!!! Dėkui, kad įdėjai , nes youtubėj pastaruoju metu kažkodėl nebeliko šito klipo :D
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
Temos pavadinimas: Re: Abingdon Boys School Vasaris 5th 2012, 07:27
sudomino jie mane x D nuėjau į youtube ir paklausiau,na,nieko ypatingo..patiko jų "Lost reason" gitara neblogai ten skamba ^^"
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10