| Nuotraukos | |
|
+36haruhi maTo Black~ Hiroko.// chibi_panda Ruu Kentou enGrey LastQQQ scream h3llo. Reika:3 ceneash Mii. Gabita Umike nisemono Bishoujo COMA~ keiko6088 Tenshi Matsu[Yo] Hoshi ~Hanami~ Seta Taya Miyuki. Seigi Neko-chan kybolie silke_silke hypocrite cruciare Kajitoku Noru-chan Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 28th 2010, 17:09 | |
| Sita foto jau kas buvo imetes? Gome istrinsiu posta jei jau cia ji yra Bet blem kokie jie cia kaip vaikai XD | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 28th 2010, 18:25 | |
| Man si foto faina ;Pp cia tipo Gazettu 8tasis B-day? ;D p.s. Ruki gerai atrodo ^^ ir Aoi gana kawaii ;Pp | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 28th 2010, 21:27 | |
| faina foto kokia. :}} Ruki tipo kietas - who's the man WHO'S THE MAN?! argh xD | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 29th 2010, 13:13 | |
| Mano manimu visai mielai atrodo ;Pp Argi ne kawaii? | |
|
| |
Reika:3 ~Wakashu~
Age : 27 Miestas : vilnius Pranešimų skaičius : 155 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD Super Galia: We Rock!!! xDD
| |
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 4th 2010, 19:48 | |
| - Spoiler:
Aoi apkirpo, toks grazutis Ruki sexy kaip visada Uruhos kojos! Uruhos kojos!!!! *goes insane* | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 5th 2010, 13:52 | |
| OMG OMG OMG! New GAZETTU foto! | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 20th 2010, 14:22 | |
| Jau kokios foto ^o^ Rojus akims. ~~ Aoi nuostabuuuuuuuuuuuuus Ir Uru toks rawr. O Kai tai........ >.<" Susigadino išvaizdą... |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 21st 2010, 16:47 | |
| Fotooooooo o man tai ir Kai čia gražiai atrodo apskritai jie visi čia sugoi ^^ ir Aoi šukuosena man labai patikti | |
|
| |
scream ~Shatei~
Age : 29 Miestas : Hell Pranešimų skaičius : 8 Reputacija : 0
| |
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 7th 2010, 19:06 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 7th 2010, 23:42 | |
| Rawrrrrrrrrrr, sexy man! XDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 8th 2010, 09:03 | |
| OMG! cia rimtaj URU? O_o Unreal foto :O I like it | |
|
| |
Reika:3 ~Wakashu~
Age : 27 Miestas : vilnius Pranešimų skaičius : 155 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD Super Galia: We Rock!!! xDD
| |
| |
h3llo. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 8th 2010, 10:47 | |
| Kai pirmąkart pamačiau šitas foto, tai negalėjau išjungti taip gražiai jis atrodo ^^ ypaš man patinka ta, kur atsispindi, toks mmmmmm | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 12th 2010, 21:06 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 13th 2010, 08:37 | |
| OMG Rukis! O_O kazkur macaiu sia photo ir pasirode kad galbut ten Ruki? Bet po to pagalvojau gal ne? jugi tokios fotosesijos nesu maciusi... bet veidas toks Ruki'skas... Nat iadb suzinojau ,kad tai tikrai jis | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 13th 2010, 09:20 | |
| :nosebleed: Kokia graži Ruki plaukų spalva man vėl eina pavydas matant toki grožį P.S Noriu jo akinių, Ruki akiniai visada patys gražiausi, kokius tik kur nors galima pamatyti | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 13th 2010, 09:26 | |
| - LastQQQ rašo:
- P.S Noriu jo akinių, Ruki akiniai visada patys gražiausi, kokius tik kur nors galima pamatyti
tai jau tikrai. man jo akiniai visada labai patinka! | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 13th 2010, 13:51 | |
| | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 14th 2010, 06:12 | |
| Aš 99% įsitikinus, kad ten COSPLAY. | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 14th 2010, 06:21 | |
| aš kažko ir nenoriu tikėti, Kad Rei tokioj fotosesijoje yra buvęs. Bet kutia akimirka išties pamaniau, kad ten yra Reita | |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 15th 2010, 14:13 | |
| Ruki tai wooooooow o ta tipo Reitos ft kažkada ir buvo įkelta, tai visi sakė, kad fake(cosplay). aš ir linkus taip manyti ^^; | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 16th 2010, 20:15 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Birželis 17th 2010, 07:09 | |
| aciu Gabita, nebuvau macius Bet ju visu plauku spalva labai supanasejus, ypas kai ruki ir uru
Paskutinį kartą redagavo LastQQQ, Liepa 26th 2010, 17:11. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|