| Nuotraukos | |
|
+17chibi_panda Cappy Gabita ~Hanami~ Reika:3 Taya Miyuki. Yankee Seigi KyoAishiteImasu kybolie Toshi silke_silke Kajitoku Noru-chan Tatemyuu Sulli. 21 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 00:05 | |
| Įdėsiu foto iš koncerto Berlyne. Jei gerai paieškosit, rasit ir mus :hello: Pusnuogės, nešinos didžiule dėže dovanų, besistumdydamos su vietiniais kelias valandas galėjom grožėtis iškaba. Tik kiek pamenu ne tas mum galvoj buvo.. Uoj ne tas.. Aš kaip supratau toks vaizdelis buvo po konco. Mes gana vėlai išėjom iš salės, tai buvo nebe tiek liaudies. Kam reikės, tas susiieškos kur mes :D Nu ok žiekit į kairę. Į KAIRĘĘĘĘĘ Tas bernas su žalia skiautere man visą vakarą priminė Mindless Self Indulgence. Kas juos žino, tas supras XD FAILED? na bet garbanoto Reirei vis vien niekas nepranoks *išsilupa akis prisiminusi tą kraupų vaizdą* RAUDONAS GAZE AUTOBUSAS (mes iš pradžių to nežinojom). Vokiečiai tiesiog pašėėėėėlooooo HO HO HO!!!Lėkime su fotikais paskui autobusą ir cypaukime bei stiebkimės bei braukimės per galvas, kad pamatytume bent Rukio palto skverno kraštą. Mes tam visuotiniam debilizmui nepasidavėm. Vis vien jiem neišdegė, taip kad nieko ir nepraradom :pu: Nuoširdžiai sakau. Šitą paną iš kairės norėjau suspardyti. O jei dar nuoširdžiau... ten į daugumą kojas pakasyt norėjosi.. Tas rūžavas daiktas buvo dovana Rukiui. oh jeesh.. XD Čia matote savižudžius. Verk ar juokis bet... jei būčiau turėjus galimybę, tikrai sėdėčiau šalia jų >.< ir ne aš viena ;> No comments *prikanda lūpą* Tatemyuuuuuuuuuuuuu <3 XD O Viešpatie.. Jei neklystu, šita pana buvo pati pirma, kurią mes pamatėm lakstant patvoriais, kai ieškojom salės. Tik ją pamačiusios supratom, jog salė kažkur netoli XD Už žalios skiauterės sliepiasi lietuvaitės :D Vaizdai kalba patys už save.. Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis. Vienam žmogui nakvynė šaltyje baigėsi ne gaze koncertu, o ligonine. ghem :D kawaii ^^ jų vėliavos bent jau nieks nemindė >_>" Atsakingas momentas. Uždedamas gazette pavadinimas... ...kuris pavirto į GaNette XDDD~ rūžavas LM.C cosplay bei žaliaplaukė merginos buvo iš Švedijos jei neklystu. No english.. taip kad pabendraut ir neišėjo, nors ta panelė žaliais plaukais buvo laaabai miela ^^ aj nu krč... užteks kaip jum :grin:
Paskutinį kartą redagavo , Sausis 19th 2008, 13:44. Redaguota 6 kartus(ų) | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 11:46 | |
| ehhh?? if kur tiek foto? *ir me ju nemato TTATT*!!! cia per animexx radai tiek? blem talentas tu *w* | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 11:47 | |
| mwe irgi nemato :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: O akd talentas tai tiesa..... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 12:35 | |
| pz O.O vakar viską kuo puikiausiai rodė... wtf???? *eina aiškintis* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 12:40 | |
| krč.. padariau kitaip -.- dabar matysit nuorodas.
tate, ten tų foto šimtai, net ne visas dėjau kurias norėjau, bet nebenorėjau užknist žmonių :m-bata:
oh god.. dbr nuorodos neveikia.. eina nx... nu ok sutvarkysiu per valandžiukę kitą.. | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 15:28 | |
| hahahahaĄĄĄ Ačiū Dievui manes nesimato XDDD nes kai mane fotografuoja kai aš nematau*nors irk ai matau ne geriau* aš išeinu lb debiliškai >.< išvis pozuoti moku nebent būdama viena XDD O šiaip reikia man iš veggino paimti vieną kartą mūsų nuotraukas iš slampinėjimo po Berlyna. *gomenne užmiršau >.<* Mano tėtė jų irgi nori, nes sake mus prifotkino kai mes sėdejom >.< beja me galvoja sau susiveikti Gazette Docomposition Beauty užrašų knygutę dėl, kurios droolina jau pusę metų, tad man reikes jusų nuotraukų ir kai ją susiveiksiu, oi man rašysite XDDD blem butų jėga jei purikura būtų LT...tada klijuociau purikuras į ją XDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2008, 18:21 | |
| Krc, kur Tate tai taip ir nemaciau..sunkoka kai gyvai nemacius zmogaus....Goddammit, kai kurie vokieciai ish tiesu keliantys siauba..bet whatever, zinau kad buvo ten musu LTU ziburelis-Bossu-sama ir man to pakanka! Tebunie palaiminti Boss raudoni plaukai...(bent shesheli izvelgiau shalia raudonu plauku...)-Orientyras! wooopyyy!!! :disco: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 21st 2008, 11:02 | |
| nu kad jie labiau į rudumą jau nešė.. pablukę jau buvo XDD nu ok ok ne esmė..
oh god... mus fotkino? O.O kada jie spėjo? XDDDD omg omg.. *dies* nenoriuuuuuu XDDD | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 22nd 2008, 18:45 | |
| Kaip cia jie is pavydo dezes musu nenufotkino...? :blush2:
ar man vienai cia,ar be tu svedziu visi kiti akzkokie kraupus...O.o Gerai kad ruki visa konca i tustuma praziurejo,nes kitaip tai liktu traumuotas....>.< :eeeeeh?: :weeee: Takeru ant tokiu uzsoko,o Byou net nuoga kuna tokios liete...*kills herself* :weeee: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 22nd 2008, 20:26 | |
| hahahaha aš tai akių neturėjau kur dėt kol laukėm, nes kur tik pažiūri - norisi klykt: "OMFG NORIU PAS MAMĄ!!!!KĄ JIEM PADARĖ? O_O" | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 27th 2008, 16:31 | |
| jo ir as neturejau kur akiu deti visi tokie kraupus buvo ten ..brrrrrr saltis nekrecia kai pagalvoji vel beto nepametu ,kad as visa laika stovejau ten man atrodo ,kad as ten ir tupejau | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 14:33 | |
| Oh kaip saunu. Turiu omenyje nuotraukas ir komentarus. :weeee: Dabar kazkaip man dabrendo mintis, kad nemano nosei jokie tokio tipo koncertai KOLEIKAS.XDDD
Einu dar karteli paziuret. (mm) :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 15:24 | |
| | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 16:18 | |
| Gal ir pasirodys juokingi argumentai, bet... XDD *esu labai mažas padaras, ir to 'dėka' nieko nematyčiau. iš esmės tai nesvarbu, bele girdi, bet pripažinkim-matyti irgi norisi. *visa susirinkusi publika tokia sakyčiau vyresnė už mane minimum 4 metais ir visi tokie 'pankovi', o aš toks ganėtinai nesenas ir visiškai paprastas žmogus. Ir tai man sukelia nepatogumu. *aš totaliai neturiu jėgos stumdytis tarp visų. esu slabakas. XD (kačęlinkis toshi, kačęlinkis) :boxing: Aš suprantu, kad tai ne priežastys, bet manau dar man palaukt reikia, tuo labiau būdama kokioj nors Vokietijoj gi nusprogčiau tarp tų vokiečių. XD Dauguma pasakys, oh Toshi, reiškias nelabai ir nori į tą koncertą, bet pabandykit save įsivaizduot mano pozicijoje. XDDD
Bet aš nepasiduodu. Ašm tikrai nuvyksiu į jųjų koncertą. Tik po keletos metų. :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 16:35 | |
| nu me irgi ištverme nepasižymi. nepaslaptis, jog mane Tatemyuu per Agony (pirma daina po intro Art Drawn By Vomit konce) iš minios ištraukė, nes man jau angelas Gabrielius buvo beapsireiškiąs XD taip kad daugiau pasitikėjimo savimi! ^^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 17:51 | |
| Toshi, jei tu sveri iki kokiu 60 kg, tai nesijaudink, me ir zada vaziuot i ju konca, kai jie tik sumanys cia apsireiksht, nes man liko didziuuuule nuoskauda, tai me tave ant peciu paims, ir no problem. :balloon: *rodo savo lashin.....raumenis...* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 18:03 | |
| o mane?!! o mane?!! galėsi bent per Ride with the rockers???!!! :socute: *nuslėpkime tą faktą, jog sveriame visus 65kg :kanashii: jei ne daugiau :wary: * | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 18:48 | |
| Na kas ten tėra plius minus penki kg. kelsim ir tave, ir dar per kokią Social Riot Machines, bet per headbangą negarantuoju, kad aš pasimesdama į priekį nenušveisiu tavęs ant scenos... :wary: :silly: :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 19:40 | |
| oooo tai čia išvis idealus variantas būtų :grin: *įsivaizduoja kaip griebtų Rukiui už šaliko ir nusitempus į tamsų kamputį... ghe ghe ghem.. ok šiam vakarui pakaks.. XD* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 6th 2008, 19:47 | |
| Prieš droolinant būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku... :grin: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 7th 2008, 16:58 | |
| *šėlsta* jėjėjėjėjėėėė. :konfeti: ačiū jums užu gražius ketinimus Ka-ji-to-ku. X333 *įsivaizduoja Kajitoku, kuriam ant vieno peties sėdi Toshi, o ant kito Black* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 7th 2008, 17:15 | |
| - Toshi rašo:
- *įsivaizduoja Kajitoku, kuriam ant vieno peties sėdi Toshi, o ant kito Black*
*sunkiai įsivaizduoja, bet likimas jau kuria tą vaizdinį XDDDDD* :grin: | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 8th 2008, 21:23 | |
| black pamirsai pamineti kad astaip pat ten merdejau ir jeigu nebuciau taves pamaciusi tokioje pat padetyje kaip ir pati buvau tai butume abi ten numire =___=;;;
Toshi >>. me irgi mazas padaras *gali paklausti kitu* ir as nemegstu grusciu ir t.t neketinau ten kovoti betm an ir nereikejo nes buvau su saunia grupele kurios mane kaip plunksna pro vokietes pranese XDD o siaip pritariu kad vaizdasirgi svarbus bet kai as tiek "daug" ju maciau ...Siaip galiu pasakyti as lb laiminga nes visa live praleidau megaudamasi ju muzika ir kartasn u karto paziuredama i juos tose vietose kurias ivsada norejau pamatyti *pvz Aoi solo per linda arba Ruder pradzia, ride with the rockers ir t.t* nzn as nesigauliu kad mazai juos maciau, nors pripazistu, varvinu seile kad kitos mate juos is arti, bet tikria nesigailiu nes laika praleidzau fantastiskai ir svarbiausia kad buvau ne viena koncerte tikria buvo nerealu taskytis is sonsu su black ir man tiesiog uzteko ju muzikos ir jausti juos bei savo draugus salia ^^
siai ppabandyti verta nes istikruju niekadan etikejau akd pamatysiu gazetto ir net neisivaizdavau kad galiu isgyventi visa live headbangindama ir dainuodama, nes iki gaze liven eikada tiap nesu dariusi *tieisog nebuvo koncerto kuris mane tiap uzvestu ir isiap nesu didele "tusu" fane*
zdz nusisnekejau bet gal esme suprasi^^ | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 17:09 | |
| Labai gražiai išreiškiai viską. Ne tiek gražiai galbūt, kiek nuoširdžiai man tai pasirodė. *žiūri ašarų pilnomis akimis* Džiaugiuosi, kad bent akies krašteliu juos matei. ^^ O svarbiausia, kad jausmas buvo nuostabus. To manau ir siekia kekviena grupė. :happy: Na ir mane šiek tiek nuraminai. XDD Ir už tai galėčiau tik padėkoti. :uh-oh: Dabar Toshi dega noru visą tai patirti. X333 | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 19:08 | |
| ky irgi nori!!ky irgi nori!!*pasokineja pakelus ranka i virsu ir susipranta kad jos nieks nepasiims ir nuliusta* kai as nuvaziuosiu i diru, poto vaziuosiu i gazetto! tik nezinau i kokia sali...>_> ai neitema as cia | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|