| Nuotraukos | |
|
+36haruhi maTo Black~ Hiroko.// chibi_panda Ruu Kentou enGrey LastQQQ scream h3llo. Reika:3 ceneash Mii. Gabita Umike nisemono Bishoujo COMA~ keiko6088 Tenshi Matsu[Yo] Hoshi ~Hanami~ Seta Taya Miyuki. Seigi Neko-chan kybolie silke_silke hypocrite cruciare Kajitoku Noru-chan Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 3rd 2011, 10:53 | |
| Aoi man primena Rolly ish "Suicide club" XD Mazamechiu tvirkintojas XD Uru, tai dievishkas Nzn ish kur tai, gal ish PV making'o? | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 3rd 2011, 10:55 | |
| - Taya rašo:
- Aoi man primena Rolly ish "Suicide club" XD Mazamechiu tvirkintojas XD
Uru, tai dievishkas Nzn ish kur tai, gal ish PV making'o? Jo jo jo gali būt... Man dabar irgi taip atrodo, nes klipe Rukis tai irgi visas hmm.. ''šlapias''(?) xD Nu aš prtariu Taya'i | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 3rd 2011, 11:43 | |
| LOL Aoi mažamečių tvirkintojas . Nežinau kas tas suicide club, bet manau tu teisi, nes man Aoi-shi pasirodė kaip koks gangsteris irgi :D Uru smile'as - masinio naikinimo ginklas. kaip ir jo udantis žvilgsnisNežinau ar čia špaklius kaltas, bet jis aatrodo itin sveikas ir švytintis. Dėl ko tikrai džiaugiuosi. Rukis - kaip wet puppy :D Gali būt makingas. bet kad singlas dar neišėjo. Makingo nėr jei singlo nėr. Pala. Gali būt žurnalo photoshootas gal ? | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 3rd 2011, 11:46 | |
| Jeigu photoshoot tai nebent Shoxx arba Neo genesis arba Arena 37 naujausiems leidimams (nu kurie dar neišleisti) nu sunku pasakyt..
Jo Uru žvilgsnis žudantis ir... man labai keista buvo kai pamačiau jį be bonkos arba skardinės rankose xD Nors ten net rankų neismato, o jis dažniausiai daro ''cheer up'' 'ą su to bonkom ir skardinėm xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 4th 2011, 10:20 | |
| Tikriausiai nei karto nebuvo tokiu "live" nuotrauku Shoxx, ar Neo, ar bet kur kitur. Gal chia buvo makingas, ir kas nors ish stuff fotkino ir imete i savo bloga. Ar fan clubo nariai galejo pamatyt makinga ankschiau :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 11th 2011, 15:32 | |
| viskas pasitvirtino. Čia iš Heresy. Video yra Gazerock Naujienos'e | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 15th 2011, 10:53 | |
| Sunku sugaudyti, kas buvo, o kas ne :) Tai srr jei kartosis kasnos :) - Spoiler:
Gražūs Ru nagai - Spoiler:
- Spoiler:
Man labai patinka tokios Rei pozos :) - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 15th 2011, 13:01 | |
| 2 paskutinės foto tai tokios OMG.. vos nenukritau nuo kėdės... Arigato gozaimass.. ir iš kur šitos foto? Gal iš kokio žurnalo? ... | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 15th 2011, 18:00 | |
| Tai matos, kad iš žurlnalo :DDDD Tik va klausimas iš kokio..... Ir man labiausiai patiko 2 paskutines.... tokios...uch....:DDDD
Love Ruki`s nails <3<3<3 | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 15th 2011, 18:58 | |
| Kad tiek patiko sudėsiu visas Rei fotkes iš to žurnalo. - Spoiler:
Ir dar kelios gražios nuotraukos - Spoiler:
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 16th 2011, 06:27 | |
| Skanuose matosi žurnalai (Rock and read ir Shoxx) Aš tai irgi žiūrėdama Tokyo Dome live dvd atsidusau, kad me turbūt niekada neturės tokių gražių nagų kaip Rukis :D @ LastQQQ tavo avataras per daug nerealus . LOL'inu kiekvieną tavo postą pamačius Geros tos nefotosesinės nuotraukos, nebuvau mačius. Net nežinau kas keisčiau, to n žmogaus žydri akiniai ar Aoi kepaliūšas -----> Jis gal taip savo rausvus plaukus bandė paslėpti ? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 16th 2011, 09:34 | |
| Kad jūs būtumėt girdėję kaip aš kaifavau :DDDD Tokios nerealios foto... REITA <33 Dėkuj labai | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 16th 2011, 16:13 | |
| @ chibi_panda Dėkui :) @ Kaiji-sama mna po tokių tavo žodžių pavydas užeina XDDDDDDD Nzn ar šita foto čia į temą, bet aš tokį kostiuma nusipirkti norėčiau,Nesvarbu, kad neturėčiau kur kišti jį XDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugpjūtis 27th 2011, 14:54 | |
| Our old Kai: - Spoiler:
Our beautiful Uru and Aoi [OMG aš komoj buvau kai Uru pamačiau <3~] - Spoiler:
Pinky Aoi: - Spoiler:
Čia tikrai Reita???????? Aš pvz šitos ft nemačius >__> - Spoiler:
Ką aš žinau metėt nematėt not my problems.. šitų dar nbuvo >< | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 1st 2011, 11:28 | |
| Aoi toks hot, net su ruzavais plaukais XD Man atrodo ten ne Reita, neprisimenu, kad jis turetu tokius ilgus plaukus.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 4th 2011, 23:31 | |
| Velniai rautų, koks dar nučiuožęs stilistas subjaurojo Uru ?!? atrodo kaip nužengęs iš kokių žvaigždžių karų, ar kokį biesą. Jėzau kristau. Net nejuokinga man >.< Juo labiau kai visi kiti gaze kostiumai normalūs. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 5th 2011, 11:27 | |
| Jau iš Kai nosies lūžau kai xDDDDD Blemba, aš dabar sėdu į lėktuvą nuvarau iki JP, ir perdarau visą tą sušiktą Uru kostiumą. >< Pikta man OMG REITA | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 5th 2011, 15:01 | |
| OMG Koks Uru... Be žodžių... Šukuosena man patinka, bet kostiumas..... Brrrrrrrrr.... Baisu... Labai baisu..... Kai-chan nosis kaip paršelio | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 5th 2011, 16:45 | |
| visa Kai išraiška čia toookia looool :DDDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 5th 2011, 21:37 | |
| nebloga ;D
Rukio kostiumas man kai žvaiždėtas dangus :D kažkodėl | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 8th 2011, 18:00 | |
| Mano atrodo, jie visi chia ne geriausios bukles.... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 8th 2011, 18:37 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 8th 2011, 19:00 | |
| dažniausiai kraunu ant Aoi, bet čia tai OLIALIA. geriausias įvaizdis (ar bent jau nuotrauka). Uruha, tai privertė žvengt :D atrodo kaip tos graikiškos statulos, kur po to ant jų balandžiai šika.. xDD diva xDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 8th 2011, 20:40 | |
| nebegaliu. Viskas. Dėbsojau gal 10 min, bet vaizdas nuo to nepagerėjo. Aš irgi paprastai iš Aoi lūžtu... Bet Uruhos kostiumas šįkart perspjovė viską, ką iki šiol teko regėti, net jo Hane-otoko kostiumą. >.< Kažin kaip jis rėplioja aplink su tuo sijonu. Man čia geriausiai atrodo Žvaigždėtas Dangus. Aoi viskas liuks irgi. OMG, ten spoileryje tikrai Rukis ??? lygtais antroj, bet pirmoj tai net nežinau :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Rugsėjis 8th 2011, 21:21 | |
| pirmoj Aoi gi | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|