| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 13:58 | |
| - Uru'mi rašo:
- sapnavau,kad bandžiau Rukį nužudyt,bet pats kaltas,mane belaisve laikė.
Lee Shima tau nedovanotų, jeigu nužudytum Ruki :DDDDDDD blem, neblogas sapnas :DD aš tai pastaruoju metu nebesapnuoju :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 14:22 | |
| - haruhi rašo:
- Uru'mi rašo:
- sapnavau,kad bandžiau Rukį nužudyt,bet pats kaltas,mane belaisve laikė.
Lee Shima tau nedovanotų, jeigu nužudytum Ruki :DDDDDDD blem, neblogas sapnas :DD aš tai pastaruoju metu nebesapnuoju :DD Džiaukis kad tik kėsinais, bet neįvykdei savo plano . O aš sapnavau kad mikrobangė ir skrudintuvas sprogo, bet šeip baisu buvo sapnuot, nes sapne ta mikrobangė dar ir radiaciją kažkokią skleidė ir negalėjau jos išjungt, o atsikėlus man svaigo galva :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 14:28 | |
| - Sima~ rašo:
O aš sapnavau kad mikrobangė ir skrudintuvas sprogo, bet šeip baisu buvo sapnuot, nes sapne ta mikrobangė dar ir radiaciją kažkokią skleidė ir negalėjau jos išjungt, o atsikėlus man svaigo galva :DDD lolz, kai žvengiau :DDDD man irgi kartais tokių pievų būna :DD kaip pvz. sapnavau, kad buvo kažkoks sumuštinis, kurį suvalgius galima numirti :DDDDDDD pz, net rašydama iš to sapno žvengiau :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 15:06 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
O aš sapnavau kad mikrobangė ir skrudintuvas sprogo, bet šeip baisu buvo sapnuot, nes sapne ta mikrobangė dar ir radiaciją kažkokią skleidė ir negalėjau jos išjungt, o atsikėlus man svaigo galva :DDD lolz, kai žvengiau :DDDD man irgi kartais tokių pievų būna :DD kaip pvz. sapnavau, kad buvo kažkoks sumuštinis, kurį suvalgius galima numirti :DDDDDDD pz, net rašydama iš to sapno žvengiau :DD Turbūt tas sumuštinis toj mikrobangėj pašildytas xDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 15:08 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
O aš sapnavau kad mikrobangė ir skrudintuvas sprogo, bet šeip baisu buvo sapnuot, nes sapne ta mikrobangė dar ir radiaciją kažkokią skleidė ir negalėjau jos išjungt, o atsikėlus man svaigo galva :DDD lolz, kai žvengiau :DDDD man irgi kartais tokių pievų būna :DD kaip pvz. sapnavau, kad buvo kažkoks sumuštinis, kurį suvalgius galima numirti :DDDDDDD pz, net rašydama iš to sapno žvengiau :DD Turbūt tas sumuštinis toj mikrobangėj pašildytas xDDD paliubomu :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 15:44 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
O aš sapnavau kad mikrobangė ir skrudintuvas sprogo, bet šeip baisu buvo sapnuot, nes sapne ta mikrobangė dar ir radiaciją kažkokią skleidė ir negalėjau jos išjungt, o atsikėlus man svaigo galva :DDD lolz, kai žvengiau :DDDD man irgi kartais tokių pievų būna :DD kaip pvz. sapnavau, kad buvo kažkoks sumuštinis, kurį suvalgius galima numirti :DDDDDDD pz, net rašydama iš to sapno žvengiau :DD Turbūt tas sumuštinis toj mikrobangėj pašildytas xDDD Geri sapnai kad negaliu xDDDD Aš tai sapnavau neseniai, kad kovojau kaime prieš didelius šunis, trolius, blogus elfus, karalienes kažkokias ir geriausia mano šuo kovojo su vilkais o iš mano šuns akių lazeriai švietė ir taip visus žudė :DDD Skaičiau kad tą naktį susapnuoti sapnai pildysis, bet dar niekaip neišsipildo.... kur tie lazeriai... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 17:52 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
Aš tai sapnavau neseniai, kad kovojau kaime prieš didelius šunis, trolius, blogus elfus, karalienes kažkokias ir geriausia mano šuo kovojo su vilkais o iš mano šuns akių lazeriai švietė ir taip visus žudė :DDD Skaičiau kad tą naktį susapnuoti sapnai pildysis, bet dar niekaip neišsipildo.... kur tie lazeriai... omgomg :DDDDDDD lazeriai, kur jūs? :DDD geras sapnas :DD Negaliu, kokie sapnai pas mus geri :DDD jei taip toliau, išpranašausim pasaulio pabaiga :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 19:14 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
Aš tai sapnavau neseniai, kad kovojau kaime prieš didelius šunis, trolius, blogus elfus, karalienes kažkokias ir geriausia mano šuo kovojo su vilkais o iš mano šuns akių lazeriai švietė ir taip visus žudė :DDD Skaičiau kad tą naktį susapnuoti sapnai pildysis, bet dar niekaip neišsipildo.... kur tie lazeriai... omgomg :DDDDDDD lazeriai, kur jūs? :DDD geras sapnas :DD Negaliu, kokie sapnai pas mus geri :DDD jei taip toliau, išpranašausim pasaulio pabaiga :DDD ir visi susirinksim prie mano vonios xDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 24th 2012, 13:44 | |
| - Minga rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
Aš tai sapnavau neseniai, kad kovojau kaime prieš didelius šunis, trolius, blogus elfus, karalienes kažkokias ir geriausia mano šuo kovojo su vilkais o iš mano šuns akių lazeriai švietė ir taip visus žudė :DDD Skaičiau kad tą naktį susapnuoti sapnai pildysis, bet dar niekaip neišsipildo.... kur tie lazeriai... omgomg :DDDDDDD lazeriai, kur jūs? :DDD geras sapnas :DD Negaliu, kokie sapnai pas mus geri :DDD jei taip toliau, išpranašausim pasaulio pabaiga :DDD ir visi susirinksim prie mano vonios xDDD dėl ko prie tavo?? visos bėgsim į Japoniją ir į Korėją, pas savo vyrus :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 24th 2012, 18:30 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
Aš tai sapnavau neseniai, kad kovojau kaime prieš didelius šunis, trolius, blogus elfus, karalienes kažkokias ir geriausia mano šuo kovojo su vilkais o iš mano šuns akių lazeriai švietė ir taip visus žudė :DDD Skaičiau kad tą naktį susapnuoti sapnai pildysis, bet dar niekaip neišsipildo.... kur tie lazeriai... omgomg :DDDDDDD lazeriai, kur jūs? :DDD geras sapnas :DD Negaliu, kokie sapnai pas mus geri :DDD jei taip toliau, išpranašausim pasaulio pabaiga :DDD ir visi susirinksim prie mano vonios xDDD dėl ko prie tavo?? visos bėgsim į Japoniją ir į Korėją, pas savo vyrus :DD Tai kad sapnavau kad jie prie mano vonios gi buvo :DDD nereikės toli eit :DD o paskui gal ir ten visi varysim :DD Sapnavau Jaunikį Joną.... xDDDD.... Dar kad kieme kasiau savo dėdės kapą... kažkokią koplyčią su kryžium ir vainikais, šventų visokių dalykų... balą kuri buvo normali, lauke. Paskui atsirado kambary ir po kilimu... :DDD savo katę sapnavau kad į namus bandė įsibraut.... dėl jos naktį nemiegojau (sapne), bet labai greit naktis paraėjo :DDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 24th 2012, 18:49 | |
| - Minga rašo:
Sapnavau Jaunikį Joną.... xDDDD teeeip? :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 24th 2012, 18:59 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
Sapnavau Jaunikį Joną.... xDDDD teeeip? :DDD Taigi Teeeeiippp.... :DDDDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 25th 2012, 12:29 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:32. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 25th 2012, 12:34 | |
| - KaminariKatsu rašo:
Sapnavau,kad bėgioju per lietų prieplaukoje,žaibuoja. lol,kokia nesąmonė. O dieve, net šiurpas perėjo. Sapnavau tave, kad bėgioji per lietų prieplaukoje. Ir žaibavo. Nu watafak. :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 25th 2012, 12:35 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- haruhi rašo:
- nu pasimelsiu, kad neišsipildytų ; ))
Tikinti? netikinti :DD tik šiaip čia :DD kai prireikia, tipo pasimeldžiu, nors nuo to nieko geriau nebūna :DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 25th 2012, 19:32 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:33. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 26th 2012, 12:31 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- KaminariKatsu rašo:
Sapnavau,kad bėgioju per lietų prieplaukoje,žaibuoja. lol,kokia nesąmonė. O dieve, net šiurpas perėjo. Sapnavau tave, kad bėgioji per lietų prieplaukoje. Ir žaibavo. Nu watafak. :D WTF? :DDD Bbž. Norėjau pasakyt, kad tave sapnavau, bet keista kažkaip, net nepažįstu, bet sapnuoju :DD Apsilankėm gal netyčia tam pačiam sapne. :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:32 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:33. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:47 | |
| Ankščiau visada sapnavau, dabar ne, bet jei sapnuoju tai tik kokias nesąmones. Mama sakė kad vakar per miegus kartojau "šalta" nors karštis buvo nežmoniškas :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:49 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:34. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:51 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- Mokytoja sakė lietuvių, kad sapnuoja kiekvieną naktį tie žmonės, kurie yra imlūs dienos emocijoms.
Gali būt, nes ne kartą apie ką esu pagalvojus dieną, susapnuoju naktį, tai geriau apie blogus dalykus nė negalvot :D | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:52 | |
|
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 06:55 | |
| - KaminariKatsu rašo:
- hahah... Aiškinau sau, kad nebijau Kriugerio filmo. Pasižiūrėjau, tai visą naktį mane jis gaudė :DDD
Siaubas, aš tai vieną kartą sapnavau kad mokykloj visi pavirto zombiais ir mane gaudė per kažkokius miškus, tada pabėgau namo, bet visa šeima irgi zombiai xD arba kad klasiokas giltinė ir norėjo mane išvirti milžiniškam sriubos puode, veiksmas vyko irgi miške :DDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 1st 2012, 07:12 | |
|
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|