| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 11th 2012, 11:37 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Šiandien sapnavau, kad Tora vaidino kažkokiam debiliškam veiksmo filme, kur medžiai-monstrai iš pragaro kovojo prieš monstrus iš dangaus
gal ne medžiai, gal voverės?? :DDDD zašibys sapnas :DD Medžiai :D. Jo, gan neblogas, pasirodo Tora yra iš pragaro :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 11th 2012, 11:39 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Šiandien sapnavau, kad Tora vaidino kažkokiam debiliškam veiksmo filme, kur medžiai-monstrai iš pragaro kovojo prieš monstrus iš dangaus
gal ne medžiai, gal voverės?? :DDDD zašibys sapnas :DD Medžiai :D. Jo, gan neblogas, pasirodo Tora yra iš pragaro :DDD rmt? ;oo galvojau, kad jis iš party :DD Tai jis vėliau tam sapne ir ėjo į party, daryti slaptą misiją xD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 11th 2012, 12:40 | |
| šiandien tikrai tikrai sapnavau kažką susijusį su Gazetto bet nors užmušk nepamenu, nes pabudau aštuntą valandą ryto nuo tėvo staugino į tellefoną, todėl susierzinau labai :D jeigu ryte taip atsibundu būnu irzli ir nebeprisimenu sapnų. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 12th 2012, 13:11 | |
| Tai va šiandien sapnavau kad į radiatoriaus tarpus buvo prikišta žalių žuvų :// o vėliau tos žuvys tapo keptom žuvim. Tada aš tas žuvis išimdinėjau ir kišau į radiatoriaus tarpus kojines :DDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 12th 2012, 13:14 | |
| - Sima~ rašo:
- Tai va šiandien sapnavau kad į radiatoriaus tarpus buvo prikišta žalių žuvų :// o vėliau tos žuvys tapo keptom žuvim. Tada aš tas žuvis išimdinėjau ir kišau į radiatoriaus tarpus kojines :DDDD
lol kaip dėjau žvengt :DDDDDD vos pamačius ' radiatoriaus ' :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 20th 2012, 15:10 | |
| pagaliau mane aplankė normalus sapnas! :DD sapnavau, kad buvau arisų koncerte, bet buvau užkuliusiuose :DD jie tada grojo RAINBOWS ir vidurį tos dainos prikėlė mane žadintuvas, tai labai susinervinau! bet sapnas buvo labai tikroviškas :DD bet pagaliau normalus sapnas, o ne nesąmonės :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 20th 2012, 16:25 | |
| - haruhi rašo:
- pagaliau mane aplankė normalus sapnas! :DD
sapnavau, kad buvau arisų koncerte, bet buvau užkuliusiuose :DD jie tada grojo RAINBOWS ir vidurį tos dainos prikėlė mane žadintuvas, tai labai susinervinau! bet sapnas buvo labai tikroviškas :DD bet pagaliau normalus sapnas, o ne nesąmonės :DD Kaip faina :D gerai tau kad sapnuoji tokius dalykus, o ne radiatorius kaip aš :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 20th 2012, 16:44 | |
| aš nežinau ar dera čia man tokius dalykus rašyt, bet būsiu atvira, nes sapnas mane labai sutrikdė. žodžiu, sapnavau, kad su savo vaikinu (kurio veido aš nepamenu arba sapne jis buvo labai neryškus) visą naktį ghem ghem dariau, aš ten tipo tokia išalkus aistrų buvau, kad vis dar ir dar norėjau, kol vargšą sutraumavau.. kai atsibudau ir supratau, ką aš ką tik sapnavau, taip WTF pasijaučiau. nu lyg nei morčius man nei ką, o tokie sapnai.. wtf man tikrai vyro turbūt reik lol | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 20th 2012, 17:23 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- pagaliau mane aplankė normalus sapnas! :DD
sapnavau, kad buvau arisų koncerte, bet buvau užkuliusiuose :DD jie tada grojo RAINBOWS ir vidurį tos dainos prikėlė mane žadintuvas, tai labai susinervinau! bet sapnas buvo labai tikroviškas :DD bet pagaliau normalus sapnas, o ne nesąmonės :DD Kaip faina :D gerai tau kad sapnuoji tokius dalykus, o ne radiatorius kaip aš :DD čia pirmas toks sapnas, kai kažką normalaus sapnavau :DD bet kaip susinervinau, kai žadintuvas nuskambėjo!! | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 31st 2012, 14:09 | |
| Šiandien sapnavau, kad klasiokė prašė parodyt foto kur Ruki repuoja :DDDDD. Tai aš radau vieną labai juokingą kur jis labai susiraukęs :DDD. Dar kokosą sapnavau, žadą susitaikymą arba naujos draugystės pradžią ^^ Jėėė | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 31st 2012, 14:34 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Šiandien sapnavau, kad klasiokė prašė parodyt foto kur Ruki repuoja :DDDDD. Tai aš radau vieną labai juokingą kur jis labai susiraukęs :DDD.
Dar kokosą sapnavau, žadą susitaikymą arba naujos draugystės pradžią ^^ Jėėė
su kažkuo labai susitaikyt nori? :DD Ne, nes su niekuom nesusipykus :DD išvis ką tik sužinojau ką tas kokosas reiškia, nes keista buvo jį sapnuot :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 6th 2012, 07:04 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:32. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 7th 2012, 18:11 | |
| Sapnavau kažką panašaus į "Haris Poteris" ir "Beibleidai". Kad mokiausi burtų mokykloje ( ar kažkas panašaus). Reikėjo sustoti į vieną liniją (buvo mano tos mokyklos komanda). Stoviu aš. Ten kažkoks mokytojas prieina prie kiekvieno, paspaudžia ranką ir sako, kad mes labai gerai viską išmokom. Jaučiu kad mane kažkas apsikabinęs per liemenį ir stovi prie manęs... žiūriu prieš mane veidrodis ir matau kad ten... Reita... Tada išsiskirstėm, dar kažkoks blogietis-vaiduoklis po pilį-mokyklą klaidžiojo... Nu žodžiu panašu kaip "Haris Poteris" (nors aš jo beveik nežiūriu). Bet čia nieko tokio... Įdomiausia buvo kai sapnavau illiuminati trikampius ir akis... Paskui sapnavau kad plaukėm mes ten visi per ežerą. Paskui turėjom su kažkokiais keltuvais grįžt atgal, o tie keltuvai tai kaip valtys. Iki jų reikėjo peršokt su daug gyvačių. Kol grįžom atgal kai kuriems kirmėlės sulindo į oda... kurios buvo tuose keltuose.... Kelis kartus prisikėliau ir pratęsiau savo tą sapną :DDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 18th 2012, 14:18 | |
| aš matyt "Kuroshitsuji" persižiūrėjau,kad net sapnai panašus :DD.
žodžiu,sapnavau,kad buvau patarnautoja Gazikų konce, na žinote, vandenuką,rankšluosčius nešioju ir blabla.. sėdėjau prie stalo scenos gale ir valgiau tortą, ateina Aoi ir truputį pakelia savo sijoną ir koją atkiša, sako "man batas kulnį graužia" aš sau atsiklaupiau,paroviau iš kažkur vienkartinių nosinaičių ir pradėjau jas plėšyt ir kišt jam į batą prie kulnies tas servetėles, Uruha stovėjo šalia kaip koks boss ir stebėjo, žinau,kad visi trys kažką diskutavome,bet nieko nepamenu..lyg nutildyta .-. . po to iš kažkur išdygo mano klasiokai ir męs vėl prie to stalo ėjom valgyt,o gazikai koncertuot išėjo.. va taip va xD. pastarasias dvi naktis prieš užmiegant apie ką pagalvoju,tą ir susapnuoju.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 18th 2012, 14:28 | |
| - Uru'mi rašo:
pastarasias dvi naktis prieš užmiegant apie ką pagalvoju,tą ir susapnuoju.. okey.. ačiū už patarimą :DD nors ir aš kažkurią naktį sapnavau Yong Guk iš B.A.P, nes apie jį prisigalvojau :DD bet ten kažkoks nesąmoningas sapnas buvo, tai nepasakosiu :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 18th 2012, 14:34 | |
| - Uru'mi rašo:
- aš matyt "Kuroshitsuji" persižiūrėjau,kad net sapnai panašus :DD.
Aha, buvai Sebastiano moteriškoji versija :D O aš dabar beveik nieko nebeprisimenu ką sapnavau, paskutinis sapnas kurį prisimenu, kad buvau pokalbių laidoj su Rukiu :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 18th 2012, 16:48 | |
| Tai gal toj pačioj kur aš sapnavau kažkada :DDD tik dabar jau ir tu buvai :DDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 12:47 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 14:31. Redaguota 1 kartą |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 12:56 | |
| nu pasimelsiu, kad neišsipildytų ; )) | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Balandis 23rd 2012, 13:23 | |
| sapnavau,kad bandžiau Rukį nužudyt,bet pats kaltas,mane belaisve laikė. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|