| Nuotraukos | |
|
+17chibi_panda Cappy Gabita ~Hanami~ Reika:3 Taya Miyuki. Yankee Seigi KyoAishiteImasu kybolie Toshi silke_silke Kajitoku Noru-chan Tatemyuu Sulli. 21 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 19:49 | |
| Man čia vienas žmogas siūlė važiuot į Japan dėl Gazetto konco, na vis dėlto, kas tie trys tūkstančiai....XDDDDDDDDD | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 21:35 | |
| Toshiiiii *nubraukia asara* wow pirmaskartas zmogus suprato mano beviltiska rasysena ;___;! Sa lb lbl laimingas ! tu butinai turi tai patirti!!!!
Ky >> awww taves neiaks nepamirso *hughughug* ir as taip pat noriu dirus pamatyti *w* ir iasku gazetto dar karteli ...bet abejoju kad tai man pasikartos...tiesiog sitas vykimasp amatyti gazetto buvo stebuklas kuriuo visdar netikiu...man pilnai uztenka sito karta istikruju ir nesitikiu antrojo...na bet gal kada gyvenime turesiu bapkiu ir vel juos pamatysiu bet manau to neprireiks nesm an uzteko sito karto pilnai...Me geriau repetuos iki nukritimo boss grupeje nes gazetto man irode kad verta stengtis ^^ dam nKy I hope you'll see Diru and Gazetto! it's really worth it !!!
Kaji >> hahahaha jo labai maza sumele sakyciau XDDDDD siaip sansas yra sansas, bet manau kad atsiras kitas*gal pigesnis*...na... pvz. gyventi in da Japan ir tada galesi gazetto matyti daznai XDDD *goes of dreaming* bet tai idomsu pasiulymas siaip tau cia buvo *w* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 22:06 | |
| Hmmmm..na shiaip tuos 3 tukstancius man imanoma butu susitaupyt per koki menesi jei dirbciau in da GB, bet faktas 1: viena ne uz ka nevaziuociau, nes man ish dalies baisu XD Faktas 2: Visai kalbos nemoku ir man tai butu didelis trukumas, cia taip pat prieinu prie fakto 1, kad nieks mano kalbos nemokejimo nepalaikys, t.y. negalesiu ishsiverkt kam ant peties XD Faktas 3: Ciuju nebenoreciau ish ten gryzt, o tai nera gerai, nes tada tektu droppint studijas XD
Oh I'm so screwed.. :samui: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 9th 2008, 22:12 | |
| hey, tate, kas per šnekos? o tai kas tuomet su manim stalkins gaze ir tranzuos į visus jp kaimus, kuriuose Gazette apturės turo koncus?aaaa? kaip kitaip juos priversim šnekėt apie "tas keistas europietes minios priekyje, kurios tūsinasi visuose turo koncuose" aaaaaa? AAAAAAAAAA? ;D blem aš tai pastarosiom dienom taip nusisvaigstu... jau planuoju, kad tektų užsidirbt truputį pinigų koncertų bilietam, galėtume varyt autostopu, o pavalgydintų mus vairuotojai ;DDDD praustumėmės degalinėse... niahaha I'M SICK MAN... ;DDDD | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 10th 2008, 11:43 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- hey, tate, kas per šnekos? o tai kas tuomet su manim stalkins gaze ir tranzuos į visus jp kaimus, kuriuose Gazette apturės turo koncus?aaaa? kaip kitaip juos priversim šnekėt apie "tas keistas europietes minios priekyje, kurios tūsinasi visuose turo koncuose" aaaaaa? AAAAAAAAAA? ;D
blem aš tai pastarosiom dienom taip nusisvaigstu... jau planuoju, kad tektų užsidirbt truputį pinigų koncertų bilietam, galėtume varyt autostopu, o pavalgydintų mus vairuotojai ;DDDD praustumėmės degalinėse... niahaha I'M SICK MAN... ;DDDD Niahahahahaha!!!! As uz, as uz!!! raiskiai Noru per musu koncus tektu daznai sakyti "atsiprasome bet vokalistes ir bosistes nebus nes jos IR VEL stalkina gazetto" XDDDD hahahaha jo kadangi mes ismaldos prasyma prkatikuosime Tokyo gatvese tai mums nebus sunku ismaldauti maisto is autobusu viaruotoju gal ent is kokiu gaze staffu ismaldausime pasigave juso XDD plisu visada galeisme gazetto fanes palenkti savo pusenXDDDD vargse noru jauciu jai kaip musu manager-sama reikes mus prie radiatoriaus priristasl aikyti nors jauciu jeigu jau stalkinsime gazetto tai visa grupe ir stafai XDD *pirma eile gaze koncuose bus europieciau* XDD blem jeigu tu i japan anksciau nuvyksi arba neiseis mum kartu nuykti *kas manau tiketina lb* tai neuzmirska manes pastu atsisiusti XDDD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 10th 2008, 22:23 | |
| tate- awww....!! *hugs* zinai...as cia kazkada galvojau,svajojau XD kad kai jus ikursit su black grupe jsu bendrausit su gazetto !! ^^ cia pries savaite kokia^^ nepamenu jau kada.ir kelis kartus. ir man atrodo tai visai realu :3 zn kad nusisneku XDDD bet vat buciau begalo, o dieve kokai buciau laiminga jeigu tai butu realybe ^^ blemb! tikiuos pamatysi gaze, nes tu,monika, noru,black, ir dar kitos vertos pamatyt gaze! sakau is visos sirdies, kaip manau. vat blemb jei nenuvarysi i gaze tai as pati tau bilieta nupirksiu!>_< visom jum! ^^ as diru labai rimtai ruosios pamatyti, vat dirbsiu kita vasara kad $$$ uzsidirbciau ri i diru nuvaziuociau!^^ bet as noriu kartu su Noru vaziuot.vaziuok kartu!^^ | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 11th 2008, 12:21 | |
| - kybolie rašo:
- tate- awww....!! *hugs* zinai...as cia kazkada galvojau,svajojau XD kad kai jus ikursit su black grupe jsu bendrausit su gazetto !! ^^ cia pries savaite kokia^^ nepamenu jau kada.ir kelis kartus. ir man atrodo tai visai realu :3 zn kad nusisneku XDDD bet vat buciau begalo, o dieve kokai buciau laiminga jeigu tai butu realybe ^^
blemb! tikiuos pamatysi gaze, nes tu,monika, noru,black, ir dar kitos vertos pamatyt gaze! sakau is visos sirdies, kaip manau. vat blemb jei nenuvarysi i gaze tai as pati tau bilieta nupirksiu!>_< visom jum! ^^ as diru labai rimtai ruosios pamatyti, vat dirbsiu kita vasara kad $$$ uzsidirbciau ri i diru nuvaziuociau!^^ bet as noriu kartu su Noru vaziuot.vaziuok kartu!^^ Awwwwww!!!!! :weeee: kaip miela!!!! *sluostosi asaras i Ruki kelnias* Aciu!!! O as irgi dirus noreciau pamatyti tikrai idomu butu ^^v o tu juos TIKRAI PAMATYSI!!!!!!! hahaha aciu lb uz linkejimus Black juk neveltui su Hitori sake kad bus natras PSC karnavalas ir mes dalinsimies persirengimo kambariu su Gazetto ir SuG XDDDDDDDDDD As daznai apei tia mastau ir istikruj ubutu jega jeigu juso pazinotume *w* tik pirma man reikia bosa isigyti *t.y uzsidirbti jam sia vasara* ir groti iki nukritimo kad as nebuciau bloga bosiste black grupeje ^^v na ir aisku reikes kad black mane atsisiustu pastu pas save i Japan XDDDDDDD damn tikiuosiu siais metais tu pamatysi DIRUS *w*w!!!!!! | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 13th 2008, 12:03 | |
| as tiesiog parasiau ka manau ir ko tikrai jum noreciau! ^^ nes vat as tikrai visom jum noriu visko ko geriausio ^^ blemb koks tusas butu, jus, gaze ir sug XDD awww...!!! blemb kai jega butu!!! ^^ jus visi XD blemb tura net galetumet daryt! ^^^ blemb kai butu nerealu jeigu tai issipildytu!!! ^^ nerealu! ^.^ nu jei black tobulins savo balsair ji netycia isgirs ruki kuri pakeres black Lietuviskasis grazumas ir balsas [o dieve kaip nusisneku XD ] ir jis prieis prie jos ir pasiulys jia kartu dainuoti tai blemb cia tokia nerealybe,tiesa ir pan butu XD blemb. nerealu!! ^^ kaip noreciau kad tai issipildytu XD ne blemb. tai butu geriau nei svajone ar dar kas! ^^ bet va as tikiuos tu isigysi bosa! ^^ tik labai daug dirbt gal reikes, bet tu gali ir naudota pirkt, nu gal bus panaudotas bet ten gali panaudota uz koki 1000 nusipirkt kuris parduotuvej 3000 kainuoja ^^ ai nu cia tau paciai sprest, ne mano reikalas ^^ pastu labai ilgai keliausi >_> geriau black tegu pabuna japonijoj, o poto vat kai tu baigsi studijas atvaziuoja aplankyt seimos ten visu draugu ir pan ir tave tegu isideda i maisa ir pristato kaip siuntiny XD as ju siemet tikrai nepamatysiu >_< nu tetis ten kazka uzsimine kad sia vasara kazkur vaziuosim as paprasiau i vokietija ir sake tipo kad laidsvai, bet as nezinau kada mes vaziuotume+ar tada diru butu. o siaip vat diru yra dbr mano didziausias tikslas ir man lb patinka jo siekti, o as esu nusiteikus kad juos pamatysiu 16-17 metu ^^ | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 14th 2008, 19:09 | |
| awww ky ;____; koks tu kawaii vaikas!!! *w* kad as tosk buciau *seks ky pavyzdziu*!!! lb lb lb miela is tavo puses !!!!! Ass irgi visada linki usavo mylimiems viso k ogeriausio!!!!! Dam ntu pamatysi dirus ir taskas jei reieks as asmeniskai tave i pirma eile pristatysiu o poto voliosiuosiu po vokieciu kojom *wheeee roll roll* damn kaip miela! *w* Ky so cute!!!! LoL zinau tavo ideja apei Boss lb gera nes Boss + Ruki = Sa gales neakivaizdziai stalkinti savo idol Ruki kai jis kartas nuo karto smekstels musu uzkulsiuose *w* blem gera cia ideja!!!!! *w* me irgi hopes for this!!!! *w* | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 14th 2008, 21:40 | |
| awwww....!!!! kaip miela!*hugs* bet va tu pati esi labai miela ir nesikeisk tiktai! nes man patinki kad esi tokia kokia esi ^^ nu blemb. tik nesikeisk tu! nes svarbiausia buti tokiam koks esi! ^^ o dieve kaip nusisnekejau! ^.^ *blush* va va!!! ir tada buna leva kai kazkas jiem ivyksta levo >_< as tai esu baka ir kartais megstu visus panervint, nes dar iki siol nesuprantu kam as ir kiek rupiu ^^; *baka smile* awww...tatemyuu!!!! ARIGATOU!!! aww...!!! kaip miela! man dar nieks nera to sakes!!! arigatou!!! as betka atkentesiu kad tik pamatyti diru! *sneka taip nes dar nebuvo nei vienam koncerte su vokieciais bet jau isivaizduoja kas bus* tu esi zema ir liekna tai labai laisvai tilpsi i lagamina! ^^ dar jie gales tave apdet knygom nes taves nepamatys kitaip *prisimena kai su klase buvo seima ir turejo peili, o ji nieks nepamate nes jis buvo apdetas foto ir zurnalais* taigi! matai net tie..orouostose nera tokie kieti!^^ pamatys kad daug knygu supras kad daug sveria ir prasius! ^^ tik va..bijau kad tau oro neuzteks >_< ir vietos. o dar valgis..nu bet i Japonija greitai nuskrendama! ^^ blemba! tu pati turetum su manim ir noru vaziuoti i diru! *kuria plana kaip tate idet i maisa ir tada pagalvoja jog jai jos gaila nes i Japonija bus sunkus kelias bet tada pagalvoja kad cia bus praktika x3* | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 15th 2008, 16:30 | |
| Ky-chan nesakyk kad nezinai kam rupi nes tu rupi tiek savo tevams tiek mums! Neuzmirsk to!!! Lol o del manes ...na Black gal nupirks man lagamina su skylem XDDD o siaip nesirupink as po stalu juk gyvenu tai man vietos perdaugiausia nereikia XDDDDDDDD Damn greiciau tu tuos dirus pamatytum ! jeigu jau as gazetto pamaciau *ko nesitikejau niekada gyvenime* tia tu Dirus irgi pamatysi!!!!!!!!!!!! kagi liko maziau nei 10 dienu ir vel bent valandelei visos susitiksime... damn mane grauzia sazine kad jsu is mokyklos reikes krapstyti >. | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 15th 2008, 17:50 | |
| nu as lama esu >_< gomen! bet ka jau pdarysi! ^^
as tai tikiu kad pamatysiu diru. ir jauciu. bet vat as buciau begalo.labai.nerealiai laiminga jeigu su manim butu tie zmones kurie mane labiausia palaike uto metu kai as tuerjau i ju kocnerta vaziuot *keikia lietuva ir mindauga >_<* siaip vat..bijau kad man atsibos diru iki kol as juos pamatysiu >_< na bet greitai metai , as atsimenu kad per praeita kyo gimtadieni sirgau ir dar man jie nepatiko. bet dabar blemba. tai man yra viskas *fangirl kalbos ^^*
pala! kam lagamina su skylem pirkti jeigu galima prasekt uztrauktuka?XD
o dieve! man tai nieko is tos mokyklos iseit! ^^ + mano mokykla netoli litexpo black irgi ^^ nu black manau net greiciau atvaziuos nei as ^^
ai beje, matei yuki hotaru pv?^^ | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 15th 2008, 21:01 | |
| neatsibos dirai! tikrai! nesjtu juos myli!
bet damn mane sazine sugraus jei jums blogai bus del to isejimo >. jop maciau Yuki Hotaru *w*
ir damn jo *trenkia sau pergalva* nu Sa baka juk uztrauktukas bus XDDD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 15th 2008, 21:08 | |
| i hope... damn aciu kad tu mane taip palaikai ! *hugs*
man tai nebus. mano tevai geri ^^ mama man leidzia begt nes pati begiojo+as beveik nebegioju tai nieko cia blogo.nu ta prasme nepyks. as tai youtube jo neradau XD bet 4shared buvo
nu cia jau su black reik sneket XD | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 20th 2008, 12:57 | |
| plea Diru koncas viena is mano svajoniu ^^ labai tikiuos jog kada pavyks nueit i ju knoca ^^ tai butu taip nepakrtojama, ziauriai noriu, kad ju koncas butu in London sia vasara tad gal pavyktu nueit, bet po ju konco man butu nekas, tikriausiai nagaleciau normaliai gyvent, miegot, valgyt, vien suktusi mintys apie Kyo, koks jis nerealus ir pan, kaip as jy myliu ir kaip viskas leva..gash man ir taip ziauru, o jei pamatyciau tai butu sakutes..,bet isgyvenciau, manau ^^ | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 20th 2008, 18:20 | |
| Jezau,actually me mate jau gan daug j-rockeriu ir galiu tik patvirtint sia numone...nebegali normaliai gyvent...pritariu...todel sie metai amn gan suknisti..aisku engelbsti ir Miyavis,kuri nors amciau,o stai jis ir vel daro tutra ir as vel noriu..krc.sucks.gotta go to Japan asap. :weeee: | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 21st 2008, 13:05 | |
| aw, ur lucky, bet is dalies ir ne ;] na del to kaip db jauties xDD as isivaizduoju, man vien apie tai pagalvojus jau darosi negera xDD bet is dalies noriu tik i Diru konca ;> jie man one and only, nords ir kokiu Gazette nepamaisytu. | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 22nd 2008, 23:25 | |
| kaip nuvalkiotai skamba "nords ir kokiu Gazette nepamaisytu." >_> | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 23rd 2008, 15:13 | |
| vaje, vaje xDD nlb tiesa saknt megstu i koncus vaiksciot jei ka. | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 23rd 2008, 15:31 | |
| LOL as irgi nemegstu vaikscioti i koncertus XDD apskritai gazetto live buvo mano pirmas tosk normalus koncertas nes daugiau nera kur eiti ir siiap nemgstu miniu =___=;; siiap labiausiai bijojau kad per gaze konca nestoveciau kaip debile kai pas darau per kitus koncus *tieisog kiti koncai kuriuose esu buvusi buvo lt popsiukas kur nei sokt nei ka daryti =___=* bet mano baime neissipilde nes klausantis gazetto muzikso neimanoma nejudeti tiesiog perdaug energijso tie vyrukai skleidzia XDD ir ritmas nerealus Kai pasitengia del to ...tiesiog neimanoma ramiai stoveti ir nedainuoti su Ruki XDD nors aisku buvo tokiu zmoniu kurie stovejo, bet jei buvo visiskai abejingi ir net neisiviazduoju ko ten ejo, nes siaip jau i live reikai eiti kad galetum pasimegauti muzika, o ne paziureti i japonus ant scenos =___=;; | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Vasaris 23rd 2008, 15:37 | |
| ta pati manau ;] ju galima ir per pc pasiziuret.,kiek kartu buvus esu koncuose, tai judet judejau, nes ten geri buvo, visokiu Xess, ir pan xDD retkarciais uzsimanau nueit, bet retokai, nes labai pavargstu (suslikas as xDD) db jau esu uzsimanius i viena.,tikiuosi pavyks nulekt. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 22nd 2008, 13:36 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 22nd 2008, 17:19 | |
| Na pagaliau sulaukia shiokiu tokiu fotkiu!!! Dabar galiu ir mirt laiminga...~_~'' Arigatou! :inlove: Taip, dabar man kas nors padekit ishsiaishkint kas ten per mergyckos fotkese, nes pazinau tik Yuki-chan ir Bounty-Sama...ir dar atrodo Tais tamsiais plaukais ten buvo Veggie, o kitos??? Va ish eiles kas galit pavardinkit ir nickus ir vardus tikruosius, bo me jau painiojasi kapitaliai: https://2img.net/h/i8.photobucket.com/albums/a24/BlackBoUnTy/IMG_0280.jpgP.S. Yuki-chan ash rimtai galvoju isteigt Nora-chan fanclub...kawaiii!!!! :socute: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 22nd 2008, 17:43 | |
| tu teisi :) ok vardinu iš kairės į dešinę:
silke_silke, BlackBoUnTy, Tatemyuu, Indra, Audra (ankstesniam gazerocke lyg ir buvo kawaii_baka), Noru-chan. | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 22nd 2008, 17:46 | |
| :atsui: :atsui: :atsui: Noru-chan gedisi, bo tikrai neverta.hehe..^^;;hazukashii...^^;; me toliau stalkins BOSSU-sama ir sa-kun, the most vsiual and cute looking girls in Lithuania ウェーブ!!\(≧▽≦)/\(≧▽≦)/ウェーブ!!
ok, vardinu:
is kaires i desine:
Silvija (a.k.a.silke_silke),BOSSu-sama,Sa-kun - tatemyuu,Indra(tatemyuu drauge is Alytaus ^__^ nuo konco musu visu drauge ^o^), tada watashi no imouto-chan(sesute mano^o^) Audra-chan, praeitam forume gazerock buwo Kawaii_Baka kiek pamenu, db dar neuzsireginus, bo pasak jos, me uzima laiko epr daug rpie PC <.<, ir tada me -akai_yuki/noru-chan ^o^)v
Et, aki grizus is cruciares-chan nameliu ant desktopo radau sitas foto taip gera sirdy apsidare, viska prisiminus....ypac ta foto kur sedziu ir rasau..bleee..gyvenime eksromtu neteko tiek visko japoniskai rasyti....O__O;; ima made shock daze..O.o;; XDD
isvis net nezinojau kai kuriu fotkiu ^^;;)V <--boge | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|