| fav gaze pictures | |
|
+11Gabita Taya ~Hanami~ Hoshii Neko-chan Noru-chan Kajitoku cruciare Sayuri Sulli. kybolie 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: fav gaze pictures Vasaris 6th 2008, 15:59 | |
| taigi... gal tema be prasme :atsui: gomen.. bet tiesiog.noreciau kad kekvienas idetu: po 3 kekvieno nario megstamiausias foto ir 3 gaze photoshootu ar live fav foto x> | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Vasaris 6th 2008, 16:08 | |
| hmmm nu reiks kada prie progos sumesti.. bet kad mano nuomonė kinta kas 5 minutes XD | |
|
| |
Sayuri ~Shatei~
Age : 33 Miestas : vilnius Pranešimų skaičius : 7 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 3rd 2008, 20:03 | |
| | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 4th 2008, 15:58 | |
| OMG! jauciu ilga laika pries pradedama lausyt gazette ant destopo turejau wallperi su kai ir to nezinojau! kokia geda...
O ta 3 nuo galo foto man kazka taip primena... Tik lb sunku ivardint ka.. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 4th 2008, 16:01 | |
| Bet rukio galva tikrai didesnė nei jo kūnas..XDDDD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 4th 2008, 16:14 | |
| O kas cia blogai? Svarbiausia, kad grazi :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 4th 2008, 16:18 | |
| Ne nu ash gi nesakiau kad negrazi. Okei, neofftopinam. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 5th 2008, 13:59 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 5th 2008, 14:41 | |
| Niu blem, nors Aoi man visad buvo paskutinei vietoj...bet blem, visa klafke apdroolinau...XD Damn u B...o juk dar net ne vakaras!!! :great: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 5th 2008, 19:54 | |
|
Paskutinį kartą redagavo BlackBoUnTy, Kovas 5th 2008, 20:35. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 6th 2008, 15:02 | |
| | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 6th 2008, 16:40 | |
| LOL!!!! Me loves tavo komentarai XDD tavo humoro jausmas yra nuoooostabus...XDD *gavo gera vitamino C doze*
o del apskutines foto rei rei..Awwwww...*hugs to death* :inlove: :socute: :thankyou: :thankyou: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 6th 2008, 16:50 | |
| malonu kai kažkas supranta :D blem.. bijau pradėt su Rukio fotkėm.. nes netikiu, kad išsirinksiu bent iki 15-os vienetų :DDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 10th 2008, 10:24 | |
| Na man sunku tajp po viena rinkt, man visos sugoi, taigi, dabar idesiu tas, kurios man dabar ''ant bangos'' WARNING: Pravartu pasiimti daug serveteliu.... :tongue: Man cia taijp jie Girugiru uznesha: Labai sexy ishsidrebe...: Sutrikusios ir nekaltos butybės: OMFG...Nori tiesiog ji temptis į lovą greičiau..toks blondinas...grrrawrr: No comments....my fav. horny pic...grawwwwrrrr.: Oh yeah, bring it on baby: Reita nesvarumo būsenoj: Faraonai Jus mano.....".": Žiūrėkit į rankas....į rankasssssssssss...kur jos....>.>: Kamikadzė be šalmo..XDDDD: Šitas dabar puikuojasi mano desktope...: Pamatyciau tokius gatvej, tai ish kart paklausciau, kiek kainuos valanda....XDDD: *Stengias susirinkt visas serveteles....>.<* :atsui: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 18th 2008, 16:53 | |
| Kai: :balloon: (So manly ,mano sirdies samurajus<3) (FAKTAS: Kai smile neimanoma atsisipirti :konfeti: ) ( Cia su Miyavi labai kawaii hug'inos:inlove: ) Ruki <3 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: (Niam niam...meow) (LuW <3) ( So romantic :huh: ) (in my dream..^^) (Ruki look so sweet..kissu kissu :angel: ) Dabar tiek,kiek veliau idesiu dar :car: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 18th 2008, 17:03 | |
| Čia matau ir scan'as yra...~.~ Boss, o jei ash ant scan'ų uždėsiu kontrastą ir apkarpysiu, gal jau nebesiskaitys scan'u? XDDDDDD *cheating eyes* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 18th 2008, 17:21 | |
| - Citata :
- DO NOT REPOST ANYWHERE
can use for graphics. na manau, tą "graphics" galima interpretuoti ir taip :) | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 18th 2008, 17:26 | |
| | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Spalis 13th 2008, 13:20 | |
| shita zhiauriai man patinka... :inlove: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 14th 2009, 18:17 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- malonu kai kažkas supranta :D blem.. bijau pradėt su Rukio fotkėm.. nes netikiu, kad išsirinksiu bent iki 15-os vienetų :DDDD
Tavo humoras tikrai UNREAL! ;D "supportinam gariūnus! :D" *lūžta kosėdama* O kadangi pati esu Rukio garbintoja tai gal visdėl to nepatingėtum jo foto įkelt... :blush2: ;D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 14th 2009, 21:43 | |
| nu tu tik pažiūrėk į jo džinsus! mano mama mane tokius versdavo nešiot ketvirtoj klasėj! o kur perkami būdavo tai ir taip aišku :DD laukiam Rukiooo~~ | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 15th 2009, 09:52 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- nu tu tik pažiūrėk į jo džinsus! mano mama mane tokius versdavo nešiot ketvirtoj klasėj! o kur perkami būdavo tai ir taip aišku :DD
laukiam Rukiooo~~ Tai dėl to ir lūžau. :DD "laukiam Rukiooo~~" - Yeay! :bravo: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 7th 2009, 20:44 | |
| | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Gruodis 28th 2009, 19:26 | |
| Cia nuomone apie Narius i geraja puse keiciasi... | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 29th 2010, 13:05 | |
| Ano.. manau kad sis Aoi yra visai neblogas... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures | |
| |
|
| |
| fav gaze pictures | |
|