| fav gaze pictures | |
|
+11Gabita Taya ~Hanami~ Hoshii Neko-chan Noru-chan Kajitoku cruciare Sayuri Sulli. kybolie 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 30th 2010, 11:23 | |
| XD Man juokingas. Aoi - ale Ciklopas :D Akivaizdu, kad jam netinka 3 akis ir netikras kraujas *rimtas veidas* Bet visa kita gan grazu :) | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 27th 2011, 16:34 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 27th 2011, 17:34 | |
| damn, man Aoi tikriausiai niekada nebus patrauklus kaip vyras, nes jis man mano mamą labai primena -__________-;; XDDDD ar jūs bent įsivaizduojat su kokia psichologine našta aš gyvenu?!! XD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 27th 2011, 17:46 | |
| Džiaugiuos, kad aš jokių panašumų giminėse nerandu ;) tavo mamai irgi nepasisekė, jin gi į vyrą panaši ;P Vyk ją cosplayint | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Kovas 27th 2011, 18:01 | |
| gal pati į vyrą ir esi panaši, tiesiog nusišneki ir pati nejauti. turbūt nesi niekad mačiusi brolių su sesėm, kurie turi panašumų, bet abu atrodo kaip normalūs vyras ir moteris. rimtai, kartais iš tavo komentarų sunku patikėt, kad tau jau 19, nes protas dar kažkur septintoj klasėj plaukioja. | |
|
| |
☆Linda☆ ~Shatei~
Age : 28 Miestas : wonderland Pranešimų skaičius : 50 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: visų galų meistras Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai Super Galia: I'M SPERMAN!
| |
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 1st 2011, 18:44 | |
| - Sulli. rašo:
- gal pati į vyrą ir esi panaši, tiesiog nusišneki ir pati nejauti.
turbūt nesi niekad mačiusi brolių su sesėm, kurie turi panašumų, bet abu atrodo kaip normalūs vyras ir moteris. rimtai, kartais iš tavo komentarų sunku patikėt, kad tau jau 19, nes protas dar kažkur septintoj klasėj plaukioja. Pfff džiaugiuosi bent, kad nesu tiek persenus, kad net draugiško pajuokavimo nesuprasčiau. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 2nd 2011, 05:06 | |
| na sorry nesi man tiek artima, kad leisčiau juokelius apie mano mamą ;) | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 2nd 2011, 22:05 | |
| Dėbsodama į paskutinę Kitsu. papostintą nuotrauką jaučiuosi tokia PERV 8D | |
|
| |
☆Linda☆ ~Shatei~
Age : 28 Miestas : wonderland Pranešimų skaičius : 50 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: visų galų meistras Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai Super Galia: I'M SPERMAN!
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures Balandis 3rd 2011, 14:31 | |
| - chibi_panda rašo:
- Dėbsodama į paskutinę Kitsu. papostintą nuotrauką jaučiuosi tokia PERV 8D
Tu manai aš tokia nesu jei pas mane visuomet panašios foto ant destopo? XD | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures 05 28th 2011, 14:57 | |
| hmmm.. (tema gal sena bet dzin) Reita: - Spoiler:
Uruha: - Spoiler:
Aoi: - Spoiler:
Mano fav'ai nors Aoi su tais rožiniais plaukais mano 5-tuke susišiko reputaciją xDD Dabar jau Rukis 4-toj o Aoi 5-oj vietoj bet Aoi vis dar moka pozuot xDDD Ir geriau spustelkit ant tų didelių Uru ft nes taip tai laukt ilgai reiks pokol užkraus ba foto sumažint nemoku xDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: fav gaze pictures | |
| |
|
| |
| fav gaze pictures | |
|