| Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
|
+30chibi_panda haruhi Black~ Hiroko.// LastQQQ Otogi ceneash Reika:3 Ruder Miya Umike Tenshi nisemono Seigi keiko6088 COMA~ Miyuki. Seta Matsu[Yo] Taya ~Hanami~ silke_silke kakava. Hoshi Toshi hypocrite Noru-chan kybolie Sulli. Kajitoku 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hiroko.// ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Mažoji Lietuva Pranešimų skaičius : 114 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Rpg Išskirtinis Bruožas: Myliu Bakugan'us ^.^ Super Galia: Per Bakugan zaidima galiu aplost pacius profesionalus =^.^=
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 12th 2011, 19:55 | |
| vakar... vakar tusas, sejp nieko nepamenu, tik mama sake kad drauge mane namo parvede kazkaip, tipo abi girtos buvom. sendien... sendien krepsinis, gavau trauma, taj reikia gyditis, savajte iki varzybu... ir dar spejau ant pagiriu ikalt dar ;D rytoj... o man dzin kas bus rytoj. | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Liepa 19th 2011, 20:55 | |
| Vakar - galiausiai nusipirkau tris daiktus, kurių man tikrai reikėjo(išskyrus vieno) ir, kurių taip norėjau kokius 2-3 metus. Kodėl nenusipirkau ankščiau? Matyt, todėl, kad man buvo gaila litų.
Šiandien - visą dieną nieko rimto neveikiau, tiesiog maklinėjau po savo teritoriją vaikydama muses..
Rytoj- jei lis veiksiu tą pati, ką ir šiandien, o jei ne tai eisiu meet su draugėm. ir tada vietoj, ką nors sumastysim, ką nors pafilmuosim arba šiaip kur po saule kepinsimės :P | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Liepa 21st 2011, 11:07 | |
| Vakar - pagavo įkvėpimas ir pradėjau piešt, bet nepamirštu ir melstis ir dar draugės pastumt kad tą patį darytų xD Šiandien - tirpstu, ne tik nuo jrockerių, bet ir nuo karščio... Rytoj - gal dėdę pasigausiu tai man stygas gitarai pakeis, o jeigu ne tj, ai aisiu akordų mokytis.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 24th 2011, 16:52 | |
| Vakar - peržiūrėjau keletą Pretty Little Liars serijų.. Šiandien - susitikau su klasioke, pasitampėm po parduotuves Rytoj - galbūt varysiu kažkur pirkti kuprinės | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 23rd 2012, 17:29 | |
| Vakar atsisveikinau su drauge, ir prisižadėjau artimiausia savaitgali atvykti pas ją į svečius jau su nauja plaukų spalva, bei praleisti savaitgalį jos mieste.
Šiandien supratau, kad esu bailė. Nuėjau iki tattoo salono durų, bet neįėjau... Man prie pat durų išsigandau, kad tatto meistras yra storas, barzda apžėlęs dėdė, kuris manęs nebeišleis... Žiauriai didelė nesamonė, bet tuo metu tai atrodė tai realu. Nu blem pamėginsiu trečiadienį vėl nueiti, bet jau iš tikrųjų. Dar šiandien supratau, kad man patinka abbos dainos ir dar peršikau iš kur reiks gazi Cd ir DVD gauti jo neperkant, kai taip uzdarineja visus megasudus
Rytoj mėginsiu didelį močiutės sijoną persiūti į suknelę ir padaryti pora kanzashi gėlyčių | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 10:01 | |
| Vakar atsikėliau pusę septynių ryto, verčiau spintas ir viską plėšiau į skudurus arba mečiau lauk, ploviau grindis, valiau Jeronimo narvą ir visas jo pridarytas netvarkas ir visaip kaip aplinką stengiaus padaryt gyvenamą. Šiandien varysiu į miestą pirkti šieno, maisto bei pakrato, taipppat ausinių laido, stengsiuos nesušalt ir parvažiuosiu apsikrovus kaip bobulensija. Rytoj kelsiuos pusę šešių ryto, kaip darau jau nuo paskutinio egzo, ir mokysiuos mokysiuos mokysiuuoooos *is determined * | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 13:53 | |
| Vakar - buvau Akropoli, shopinausi :D šiandien - neišsimiegojau, rašiau 2 savarankišus rytoj - tikėsiuosi 25 šalčio kad nereiktų eit į mokyklą x_x | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 14:34 | |
| vakar - nebuvo -25 šiandien - pas mane tik -19 rytoj - turbūt nebus -25 ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 16:15 | |
| vakar - svajojau apie tortuką x D šiandien - nešiau mėsas iš pamokų,tortuko nė matyt nenorėjau. rytoj - neisiu į mokyklą *-* | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 16:19 | |
| Vakar- visą dieną gydžiausi! Šiandien- pagaliau nuėjau į kirpyklą! Rytoj- pagaliau važiuosi į savo butą ir vėl pradėsiu gyvent studentišką gyvenimą :D Atostogos nusibodo! | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 17:12 | |
| VAKAR Grįžau iš draugės, buvo faina pasisvečiuoti papliatkinti išgirs paskutines naujienas ir šiaip seniai nesimatėm tai buvo įdomu.
ŠIANDIEN apniko kažkoks liūdesys. pradėjau galvoti apie perstojimą, gal kas žinot ar perstojant imamas valstybinio egzamino procentas ar jau unio pažimys?
RYTOJ mėginsiu, ką nors skanaus pagaminti pietums, taip seniai negaminau, kad net ėmiau svajoti apie tai XD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Sausis 30th 2012, 17:30 | |
| - LastQQQ rašo:
- VAKAR Grįžau iš draugės, buvo faina pasisvečiuoti papliatkinti išgirs paskutines naujienas ir šiaip seniai nesimatėm tai buvo įdomu.
ŠIANDIEN apniko kažkoks liūdesys. pradėjau galvoti apie perstojimą, gal kas žinot ar perstojant imamas valstybinio egzamino procentas ar jau unio pažimys?
RYTOJ mėginsiu, ką nors skanaus pagaminti pietums, taip seniai negaminau, kad net ėmiau svajoti apie tai XD Man atrodo, kad jei stoji į panašią specialybę ar pereit tiesiog nori ir nori tarkim užsiskaityt dalykus tai ima univero pažymius, bet šiaip jei visiškai naujai perstojant, galvoju, kad imamas atestato balas..:) Bent jau aš taip įsivaizduoju, nes juk stoji kažkur iš naujo su visais ir lygiomis teisėmis..:) | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 2nd 2012, 16:58 | |
| vakar - visdar negaliu atsidžiaugti.,parašiau ritminį diktantą be klaidų. šiandien - neėjau į mokyklą. visiškai susitvarkiau kambarį. taaaip džiaugiuos,nesuprantu iš kur pas mane tiek noro ir jėgų atsirado x D rytoj - pagaliau į kirpykląą.tikiuosi į mokyklą neeisiu. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 2nd 2012, 17:01 | |
| vakar - šalau mokykloje šiandien - šiltai ilsėjausi namuose rytoj - norėčiau susitvarkyt kambarį.. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 2nd 2012, 17:14 | |
| Vakar - blogiausios dienos mano gyvenime Šiandien - truputį geriau Rytoj - fddjfkndsjnfjdsngjdsngjfvjnfdjgnf!!!!! | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 2nd 2012, 17:59 | |
| Vakar į darbą nusinešiau kompą ir kol nebuvo mokinių žiūrėjau How I Met Your Mother. Šiandien šalau akadėj ir grojau lediniais pirštais. Rytoj eisiu vėl šalti į akademiją, nes iš tikrųjų taip nieko gero šiandien ir nenuveikiau. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Vasaris 3rd 2012, 11:39 | |
| - ceneash rašo:
- Vakar į darbą nusinešiau kompą ir kol nebuvo mokinių žiūrėjau How I Met Your Mother.
Awesome :D ir už tai moka :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
| |
|
| |
| Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
|