| Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
|
+30chibi_panda haruhi Black~ Hiroko.// LastQQQ Otogi ceneash Reika:3 Ruder Miya Umike Tenshi nisemono Seigi keiko6088 COMA~ Miyuki. Seta Matsu[Yo] Taya ~Hanami~ silke_silke kakava. Hoshi Toshi hypocrite Noru-chan kybolie Sulli. Kajitoku 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 20th 2009, 20:01 | |
| Vakar - prisiklausiau komentaru apie save Siandien - diena, kai labai noriu miego Rytoj - kasdienybe... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 27th 2009, 15:45 | |
| Vakar: pastoviai skolinausi tel is brito, nes paciai buvo pasibaigus saskaita... Siandien: pagaliau isgarbinau stala is savo kambario :cracker: Rytoj: eisiu apsipirkt sulei aka tusinuku XDDD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 28th 2009, 08:35 | |
| Vakar-Vos negavau isterijos kai sužinojau, jog įvyks draugės tėčio tetos [huffff...] vyro laidotuvės šeštadienį, kai su ją ruošiausi susiMeet'inti [Huffff...] Bet nieko, ji parėkė ant Tėvų tad susitiksim XDDD Šnd-Varysiu... Į MIESTĄ T_T Ryt-Susitiksiu su Makeshift-Chan ^^ | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 28th 2009, 10:59 | |
| Vakar: daziau plaukus savo draugui XDD chacha berniukais mergaite Siandien: nusipirkau plauku dazu ir ricinos Rytoj: turejau vaziuoti i Koi bet nevaziuosiu taaaai... turesiu plota... | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 28th 2009, 18:13 | |
| Vakar - Trainuojausi po miesto centra su drauge Siandien - Trainiojausi po miesto centra su ta pacia drauge Rytoj - Trainiosiuos po miesto centra, bet ne su ta pacia drauge | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 28th 2009, 18:40 | |
| Vakar : dėjau į kelnes nuėjus į naująją mokyklą,bet direktorius pajuokino,baimė praėjo.. Šiandien: trainiojaus su drauge ieškant jai treningų(damn her other friends). Rytoj: negaliu pasakyti kas bus rytoj x| | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugpjūtis 30th 2009, 06:44 | |
| Vakar - buvau NowJapan. :yeahh: ♥
Šiandien - eisiu į NowJapan. :dancing:
Rytoj - ruošiuos. . . *nutylėsiu šitą žodį, negadinsiu nuotaikos. XDD* | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 1st 2009, 17:14 | |
| Vakar ~ Grįžau iš Vilniaus ir ruošiuosi... {šūlei} Šiandien ~ Nuėjau į {šūlę}, tada į muzikalkę, o grįžus namo ruošiau Suši Maki. :thrilled: Rytoj ~ Eisiu į {šūlę}, Ač. Diev. Kad tik devintą... :zzz: | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 1st 2009, 18:14 | |
| Vakar - išlydėjau Tenshi, Belmonte buvau. . .
Šiandien - rugsėjo 1-oji, su klasiokais į MC'daką nuvarėm, su drauge susitikom. . . : >
Rytoj - šiaip realiai pagalvojus - niekada negali žinoti kas bus rytoj. : DD Bet planuoju eiti į mokyklą. XDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 2nd 2009, 12:13 | |
| Vakar: Buvau Uni, gavau psichine trauma, pamachiusi savo grupiokus, pasipasokojau draugei. Shiandien: Buvau vienoj paskaitoj, pasidziaugiau geru destytoju, 4 valandas laukiau kitos paskaitos ir suzinojau, kad jos nebus :angry: Rytoj: Eisi i paskaitas, o po ju kur nors varysiu su savo grupiokais ( ) ir savo kuratoriais( labai faini zmogeliai) | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 3rd 2009, 10:44 | |
| Vakar: supratau ką reiškia sausakimšas autobusas.Bandžiau rasti vietą naujoje šulioje.Grįžusi palaimingai ilsėjausi žiūrėdama anime xD Šiandien:vėl sumaištis gimnazijoj,vėl savos vietos ieškojimas ir 5kg biologijos knygų :shocked: dabar Gazettukai ir anime,kitaip tariant poilsis iki pat nakties. Rytoj: paskutinė darbo diena!!!!! :cracker: ...o šiaip vėl autobusas,vietos ieškojimas ir t.t. | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 3rd 2009, 17:21 | |
| Vakar - nesamones naujoje mokykloje su 6 pam. :worried:
Siandien - vel nesamones naujoje mokykloje ir vel su 6 pam. :worried:
Rytoj - paskutines savaites nesamones naujoje mokykloje su 6 pam. :worried: | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 12th 2009, 14:52 | |
| Vakar - verkiau. Šiandein - naršiau internete. Rytoj - susitiksiu sau draugais. |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 15th 2009, 18:15 | |
| Vakar-Klausiau draugių sapaliojimų "Wanna Candy?~" Šnd- Klausiau sapaliojimų mokykloj "Tu Emo" Ryt-Kažką man vėl sapalios. | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 15th 2009, 18:21 | |
| Vakar - eilinė diena . . .
Šiandien - keistai pareiginga diena. XDD
Rytoj - šūlė ir jaučiu nieko įpatingo. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 17th 2009, 18:12 | |
| Vakar - buvau mokykloje ir repeticijoje. Šiandien - mane aprėkė, kad aš Emo. Rytoj - kalbėsiu su klasioku. |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 22nd 2009, 17:35 | |
| Vakar - buvo labai tingi diena. : DD Šiandien - pirmą kartą buvau JP kursuose. Sunku. : D Rytoj - mokysiuos JP. : DD | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| |
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 24th 2009, 16:28 | |
| Vakar - repetavau... Šiandien - prisikrovusi namų darbais... Rytoj - ilsėsiuosi po pamokų... | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 26th 2009, 11:18 | |
| Vakar- ant vidurinio piršto gavau melynė xDDDDDDDDDDD Šiandien- eisiu miegot kad greičiau rytojus ateitu xD Ryt- šiksiu iš laimės, nes gausiu rentrer ne soi CD :333 | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 26th 2009, 12:16 | |
| vakar - susipikau su mama sendien - ruosios gimtadienio party ^^ bet su mama nesikalbu rytoi - eisiu i drauges B-day XD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 26th 2009, 12:22 | |
| Vakar: pramiegojau dvi pirmas pamokas ir tingejau paskui eit, todel nors pamiegojau XD Siandien: lyg ir ruosiaus eit i "miesto svente", bet ai... Rytoj: bandysiu prisiverst mokytis... | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 26th 2009, 12:43 | |
| - Ky. rašo:
Šiandien - mane aprėkė, kad aš Emo.
man tas pats buvo ruksejo pirma tai pasake net 3 zmones :weeee: o po to dar kiene kai vedziojau dzekuti :weeee: :weeee: nu as ne emo emo yra visi darkai o as spalvota :weeee: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 26th 2009, 16:27 | |
| [Woah.. mane kiekvieną dieną laiko mane Emo.. Nors neesu tokia.] Vakar-Variau į folklorą, turbūt vien dėl vokalo pamokų ir man pasakė, kad mano balsas nuostabuXD Šnd-Susitikau su Makeshift ^o^ Ryt-kasdiebynė.. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... Rugsėjis 27th 2009, 11:33 | |
| Vakar: visgi gerai pasilinksminau :dancing: Siandien: ilsesiuos :yawn: Rytoj: pradesiu mokytis :grin: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
| |
|
| |
| Vakar, Šiandien, Rytoj... | |
|