Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 10th 2009, 21:20
lol me too xD gaila netilpo visi..
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 10th 2009, 22:56
Smilai, tai subarashi! Ash ishkart juos isimilejau :socute:
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 11:37
http://5374.deviantart.com/art/Santa-Uru-107632918 atsiminiau, kad puseseriai kuri isimylejusi Uruha dariau atviruka XDD db kai paziuriu, tai akys per toli viena nuo kitos isviso esu padarius tik 2 fanartus per visa gyvenima, tai nieko gero... (kodel as teisinuosi)
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 12:36
gražiai lūpos gavos
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 17:22
kaip tau taip isein?
Bishoujo ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Kaišiadorys Pranešimų skaičius : 57 Reputacija : 0
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 18:32
Whoa!!!! Koks mielas Uruha! Aš ir prisimenu bandžiau kažkada jį piešti... Bet aai... Gavosi kažkoks boy su Ruki plaukais, per dideliais drabužiais ir gitara D:
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 18:53
Su praktika viskas imanoma XD as vakar bandziau uru is galvos piesti tai gavosi storalupe b*ch Dekui Kas nors mano DA pacomentinkit! XD Nes man ten nebera noro kitus piesinius kelti
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 19:09
čia aš kažkada seniai piešiau tuos du viršutinius. apatiniai, tai jau profų man padovanoti xD
Seta ~Shateigashira~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 19:39
Tas bicas is Sug atrodo graziai ^^ tik jam truksta spalvu XDD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 12th 2009, 19:43
aš flomasterių neturiu xD ir tai paišeliojau su paprastu buitiniu pieštuku, kurį visur naudoju xD
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 13th 2009, 11:34
Takeru mielai atrodo :)
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 13th 2009, 14:08
Taya rašo:
Takeru mielai atrodo :)
Joo... Takeru negali ne mielai atrodyti. xD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 13th 2009, 22:48
man didžiausias įvertinimas, kad jūs atpažinot, jog čia Takeru xDDDD
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Liepa 14th 2009, 11:11
XD net speju, kad ish Alterna PV :P
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 9th 2011, 21:29
Šimtą metų pati nieko nepiešiau, tik kai noras užeina apsilankau deviant'e pasigrožėt tallentingų žmonių darbais Bet galvoju reik prisidėt prie forumo ir ką nors pasharint/apsilopint
Savo laiku taip lūžau iš Aoi-san Sekai no Star, kad nupaišiau chibiką . Aoi-san toks nemirtingas
Spoiler:
Čia kai buvau ištremta į kaimą prieš kokius 4 metus, tai iš ilgesio, kad negalėjau klausyt ar matyt Gazetto , nes be kompo sėdėjau tai, piešiau Reitą (nes jis be nosies ir jį lengviausia piešt) bet niekada iki galo taip ir nebaigiau. Sumautas A3 formato lapas suėdė įkvėpimą lol
Spoiler:
Taya ~Saiko komon~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 10th 2011, 20:26
Damn, Sekai no sutaru, sugoi desu! Labai grazus tas tavo chibikas
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 11th 2011, 16:04
chibi_panda rašo:
piešiau Reitą (nes jis be nosies ir jį lengviausia piešt)
niekad su tuo teiginiu nesutiksiu, man jis pats sudetingiausiais, net nzn kodel, bet nupiest niekaip neiseina xDDD jap grazus chibikas ;P
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 11th 2011, 22:54
yay, kad kažkam patiko mano chibikas
Nu kadngi mano piešiamos nosys yra pats didžiausias fail, o Reitos nosies nesimato, tai pamaniau lenviausia. Bet čia buvo pirmas ir paskutinis mano Reita :D Daugiau jo niekada nepiešiau. ^^;;; Na o LastQQQ bandyk dar, poto mum parodyk
Raven ~Shatei~
Age : 33 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 35 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Sirupo valgytojas. Išskirtinis Bruožas: Pila sirupą ant *visko*. Super Galia: Face-melting guitar solos.
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 11th 2011, 23:43
Ahmmmm, čia me prieš gerus pustrečių metų Ruki sketchino XD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 12th 2011, 18:32
ojk as ir galiu parodyt ka nupiesiau :) pries tai gedijaus, bet kad jau kiti pasidalijo savo talentu as ir pameginsiu :)
Spoiler:
spekit kas ? xD
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Vasaris 13th 2011, 12:28
Raven rašo:
Ahmmmm, čia me prieš gerus pustrečių metų Ruki sketchino XD
OMG taip tikroviška ! Net popierius atrodo pie6imui (o ne kaip mano - spausdinimui :D)
LastQQQ rašo:
spekit kas ? xD
Uru-chan <3 ! Gražu, man patinka kryžiuks ant rankos ir kad švarkas toks atspindintis šviesą,ale kažkoks velvetinis, kaip ir REd kostiume. :)
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Mėgstamiausias Gaze video 05 19th 2011, 16:47
Mano mėgstamiausi yra du:
Antram tai prisilūžau xDDDD Bet tai kokie jie mieli xDDD
Temos pavadinimas: *** Birželis 3rd 2011, 00:32
Aš tai mėgstu laikas nuo laiko (kas kokius 4 mėn) youtubėj pasižiūrėt kokių fanvideo, tai pasidalinsiu iki šiol patikusiais, kurie dar gyvi
šitas tai nors krisk negyvas
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Birželis 3rd 2011, 14:08
LastQQQ rašo:
ojk as ir galiu parodyt ka nupiesiau :) pries tai gedijaus, bet kad jau kiti pasidalijo savo talentu as ir pameginsiu :)
Spoiler:
spekit kas ? xD
Speju kad URUHA-sama xDD Labai graziai piesta. Blyn as tj dar tik mokaus tai nieko neiseina, net bijau piest.
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Birželis 18th 2011, 13:38
Dar du fanvideo.... huh.... Labai faini, negaliu nustot spoksojus..:
Spoiler:
Pasistengsiu nupiest kokius gazettus ar dar ka nors tokio jrockeriu... Nezhinau.. labai sunku apsisprest ka piest...