Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 17th 2011, 13:48
šitą atsitiktinai radau facebook'e ir jau nežinau kelintą kartą žiūriu, bet vis vien žiauriai juokinga :DD
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 17th 2011, 16:52
Gal šitas FV nelabai į temą, bet kadangi Rukis yra ir aš labai žvengiau iš šito, tai įmesiu :DDDD
Spoiler:
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 17th 2011, 18:05
Abu geri
Tik to rusiško gaila beveik nesuprantu
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 18th 2011, 06:49
O yeh, man irgi patiko :) pzdc kaip luzau antram vid apie 2 min kai ten gazi laukia kol shou nustos dainuoti XDDDDD Abu jėginiai, norėčiau ir aš panašaus, ką padaryti :)
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 18th 2011, 09:34
pirmam nieko nesupratau, nes rusiškai nemoku, o antram prisilūžau xDDDDDD
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 18th 2011, 10:37
Man antras primin4 vieną kurį mačiau LABAI senai, nes ta pati daina (jei ją galima taip vadint :D) su Rei ir Ruki, tik piešta.
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 18th 2011, 12:17
Nedaug tetrūksta ir man ta daina ims patikti XDDDD
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 18th 2011, 15:06
šiaip dažniausiai tingiu žiūrėt visokius fanvid, nes būna uždėta šlykšti muzika, bet šitie tikrai geri video :DDDD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 19th 2011, 17:48
Tikrai visi geri, bet man pieshtas labiau patiko, nes juokingesnis, ir visur Rukio shuniukas Kazkada machiau toki Miyavi vs Ruki.
Sulli klipas tai mane zudo, machiau dar priesh pasirodzius forume ir fb XD Kadangi suprantu rusishkai, o dar ir ziuriu tv laida ish kurios yra paimta shi daina, tai man trigubai juokingiau XDDDD
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 19th 2011, 21:27
na aš kasdien su mama Nasha Russia žiūriu (mama po to pastoviai 'načialnik' balkone man į kambarį kartoja xDDD), plius čia nėra sudėtingų žodžių, todėl ir lyricsus visus suprantu (kažkada jau manro minėjau, kad rusiškai suprantu, tik pati šnekėt nemoku, nes mano gramatika lieva ir akcentas labai juokingas xDD). šiaip suprantu, ką turi omeny, nes nesuprantant konteksto pusė šito video juokingumo dingtų ;D
beje gal žinai, kur galėčiau rast 'lyricsus' kirilica užrašytus?
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 20th 2011, 08:05
Aš kaip nemokanti ruskiu kalbos taip gerai, kad viska suprascčiau, pasikviečiau pagalbą, mama man išvertė dainą. Tai išties daug idomiau XDD
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 20th 2011, 20:12
Kaip tavo mama reagavo i tokius zodzius? XD Sulli:
Spoiler:
Михалыч... Михалыч... Михаалыч... Михалыч!.. Есть один начальник цеха на нашем заводе его зовут Михалыч, он с ума меня сводит! Каждую ночь мне Михалыч снится, его волосы, губы, глаза и поясница! Егорыч, Дмитрич, Генадий Палыч из них их всех мне нужен только ты Михалыч Без тебя Михалыч мне жизнь не нужна, без тебя Михалыч моя постель холодна Надвигается дело под тесной робой, подойди, Михалыч, Руко-о-ой попробуй... На территории завода поют соловьи, а нашей крепко Михалыч, мужскоой любви!!! Михалыыч... тссс... ааа... Михалыыч... тссс... ааа... Я хочу тебя в столовой, и в кабинете, на проходной в бугалтерии, и в туалете, Я хочу тебя в курилке, и у черного входа, Я хочу тебя на всей территоррии завода! Замирают стрелки на моих часах, когда идешь ты из столовой с капустою в усах! В твоем горячем вздыхании - запах явы! Эй, Михалыч I Wonne you be love Приходи в любое время ко мне в гости, Михалыч, Поедим пельменей, ты останешься на ночь! Тогда я покажу тебе все что умею, Михалыч, ты не пожалеешь! Михалыч... халыч... как это мило, Михалыч... халыч... без перерыва Михалыч... халыч... как это мило, Михалыч... халыч... На территоррии завода поют соловьи, а нашей крепко Михалыч, мужскоой любви!!!
Atrodo be klaidu
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugpjūtis 21st 2011, 08:38
Niekaip, ji buvo pries tai ja girdejusi, per nasa rasa XD truputi regavo i pati video XDDD bet nk isgyvenome :P
Spoiler:
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Rugsėjis 4th 2011, 23:54
LastQQQ rašo:
O yeh, man irgi patiko :) Abu jėginiai, norėčiau ir aš panašaus, ką padaryti :)
Aš irgi turiu idėjų, bet niekaip niekada neprisiruošiau pabandyti >.< o būtų smagu. Lol, galėtume padaryt vietinės reikšmės konkursėlį fanvid'ų ir fanart'ų
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Spalis 14th 2011, 19:42
Okaaaay, taigi pasikrapščiau su movie makeriu čia seniau, kai turėjau biški įkvėpimo, ir pirmą kart gyvenime pagaminau kažką panašaus į Fanvideo lol.
Norėjau paimt lietuvišką dainą, bet kompe jų turiu gal 20, tai nebuvo i6 ko rinktis. Paskui susidūriau su problema, kad daina per flegmatiška ir nėra konce tokių lėtų vietų :D Nesu labai patenkinta rezultatu, reiktų dar taisyt ir taisyt, bet daug darbo, taigi to nebus :D Įdedu tamstų teismui, nepamirškit pasidalint įspūdžiu ;D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Spalis 14th 2011, 21:05
awww kaip romantiška ^__^
labai įdomu stebėt Rukį lietuviškam amplua :D
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Spalis 14th 2011, 22:09
Daina tai seniena :D Rebelheart - Ko pravirkai ^^
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Lapkritis 23rd 2011, 16:33
Oh Chibi pavarei :P Nustebino kaip atitiko daina su vaizdais :) Šaunuolė, ir be konkurso gauni pirmą vietą :)
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Lapkritis 23rd 2011, 20:15
Dėkui ^///^ džiaugiuos, kad patiko. Net užsinorėjau dar vieną pamėgint padaryt.. bet ne šiais metais turbūt :DDD nes gyvenimas pats nesusitvarkys, kol prie kompo sėdėsiu, reikia skyles lopyt blyn.
LastQQQ ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Fanvid and fanart Gruodis 13th 2011, 13:34
Va kokį mielą radau :)
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30