Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: MBLAQ 05 4th 2011, 20:39
Ka tik atradau nauja PV, kuris pasirode balandzio pradzioj XD
Dabar jie dainuoja japonishkai XD Kas tai per shiksnosparniai ir spalvotos akys? O_O WTF? XD Ishvis per daug tos kompiuterines grafikos... Automobili matyt ish Shinee paskolino XD Bent jau apsirenge daug maz normaliai, ir Joonie atrodo vel mielai ir seksualiai, o ne kaip koks prostitutas....
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: MBLAQ 05 4th 2011, 22:04
visos tos neskoningos nesąmonės klipe grynai japoniškai rinkai pritaikytos :D
Taya ~Saiko komon~
Shiaip nelabai panahu i MBLAQ, kazkas naujo :) Per daug Thunder'io, matyt daugiau praleido laiko sporto salei, prisiaugino raumenu ant ranku, tai dabar kiasha visur... O Joon'o kaip tik labai mazai :( Bent jau ne blondinas O del daino tas.... Na nzn nebloga, bet kazkaip ir nelabai ispudinga...
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
aš kai pirmą kartą pamačiau šitą MV, man pasidarė bloga, nes šitaip apsikirpęs Lee Joon man labai panašus į tą korėjietį, kuris mane klube šokdino. dabar belieka graužtis, kad potencialų Lee Joon antrininką pati atstūmiau >.<
šiaip keista žiet kai Seungho su daugiausiai plaukų ;D o ir Mir plaukų gaila, nors nepasakyčiau, kad jis čia šlykščiai atrodytų.. ^^
Taya ~Saiko komon~
I ta korejeti, kuris turejo neshvankiu pasiulymu? OO Mane tai Seungho shukuosena truputi traumavo XD O kiti tai normaliai,net Thunder kazkoks vyrishkesnis pasidare, nors visvien jis man nepatinka XD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Neseniai žiūrėjau harry potter and the deathly hallows part 2 ir ten buvo viena scena vandenyje, tokia trumputė, bet ji buvo kaip iš akies trauktas epizodas iš mblaq cry mv. Čia gal ne visai į topic, bet gerai bus XDDD
Sulli. ~Oyabun~
I ta korejeti, kuris turejo neshvankiu pasiulymu? OO
neeee ten tas psichas buvo kažkoks kinas :DDD o nuo korėjiečio pabėgau, nes draugei kažkoks pošlas jo draugas pasitaikė.. o ir šiaip mane jo manikiūras išgąsdino :DDDD