Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Shita shiandien ziurejau XD Irgi ish katino zvengiau ir ish Joon: I'm cold XD O del cry, tai labai idoms ir grazus MV, Joon neshvankiai ten juda XD Patinka kaip jie vandeni ishsidirbineja XD gal 2 dienas klausiausi shios dainos, tai jau truputi nusibodo XD
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
pft, aš negaliu, mane visi tie interviu, kur korėjiečių prašo pakalbėti kažką japoniškai, ar dar kokiom kitom kalbom, tai žudo iš juoko. :D taip ten viskas atrodo nejauku. :D there is a cat in the room, lol. :DDDD Joon turbūt nelabai kažką moka japoniškai išvis, nes elgėsi lygiai taip pat, kaip manęs ko nors paklausia pvz dėstytojas, o aš atsakymo net neįsivaizduoju. :D Cry man patinka, turiu pripažint. sudomino, tai laukiu albumo. :}
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
boring šitas MV. atsimenu tiek, kad šviesos erzino, kad buvo ryškus makiažas, gaidiški rūbai, kad Mir nesveikai gerai atrodė, o Thunder buvo ne į temą, dar trūko Seungho, GO su gėjiškom kelnėm, o Joon...atsimenu jo akį. :D
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Atkreipiau demesi i GO kelnes ir Seungho nebuvima tik po Ceneashrecenzijos XD Ishvis nesuprantu kam jiems Thunder reikalingas? Mir ir vienas puikiausiai su repu susitvarkytu, o Thunder tik vaizda gadina XD
Sulli. ~Oyabun~
pritariu Tayai dėl Thunder. bet, matai, jis variety show reitingus kelia, nes yra uber-a.k.a.-iki-apsišikimo mielas :D nu ta prame ne man.. o tom.. korėjietėm :DD (išskyrus Cry. nes verkt jau čia iš jo šito amplua nieks neatims :DDD)
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
net sušvito mano ateitis pagalvojus apie perspektyvas. :D
dar biški pridėsiu.. nes jau antrą kartą peržiūrėjau. :D bet nieko labai kažko daugiau neįsiminiau, nei kad po pirmo įspūdžio. :D jei jau kalbant apie Thunder ir Mir.. manęs Mir repavimas niekad ypatingai nežavėjo. ypač kai tarkim palygini su kitais, tai jis, na, kažkaip per skystai visą tai daro - toks vaizdas, kad neįdeda savęs. tipo, ai, liepė parepuot, tai nu ką jau padarysi.. bet kai šalia Mir būna Thunder, tai Mir skamba kaip dievas. :D ypač kur pačioj pradžioj Thunder sako "hey, stay". tai HEY dar visai gerai nuskamba. bet STAY tai jau ačiū, nebereikia. :D čia jeigu į smulkmenas pasigilinus.... :D ir šiaip dabar atsiminiau, kai Minho buvo susižeidęs ir nešokdavo, ir kaip sakėt, kad ir be Minho Shinee gerai atrodo. :DD tai čia tas pats su Thunder. :DD čia taip tik tarp kitko.. :D
Sulli. ~Oyabun~
tiesą pasakius mane visad erzino k-popse mada dainos pradžioj kokias nesąmones angliškai pasakyt. tipo jiem atrodo, kad daina kiečiau skambės, bet man tai juoką kelia. tiek vat ir su MBLAQ'ais ta pati istorija. man visą Cry pradžią sugadino.. xD kiti tai mėgstą tą savo sušiktą JYP įterpt...
ceneash ~Fuku-honbucho~
jooo, jie mėgsta įkišt savo kompanijų pavadinimus į dainas.. wtf. ir dar labai nemėgstu, kai dainoje pamini metus. two thousand and nine... oh come on.. paskui 2011 durnai klausosi. nu bet čia ne tik korėjiečiams būdinga.. :D ir išvis. daug kur to repo net NEREIKIA. nesuprantu, jie ten kažkokį šabloną susigalvoję ir visas grupes "kepa" tokiu būdu. čia tipo nori visiems įtikt - įdeda gražių snukelių, gerų šokėjų, gerų vokalistų, ir dar kokį vieną kitą dvejetą reperių. ir žiūrėk jau susidaro rimta grupė nuo 5 iki 15 narių. :DD belekas
Sulli. ~Oyabun~
su dainavimu gyvai, kaip visada - bėdos. bet vaidybos tai iš jų tikrai neatimsi. vietom net persistengia, kad tik juokas sukyla. krizenau krizenau, kol ant 3:56 žviegt iš juoko nepradėjau :DDDDDD epinė vieta. aš ją po to gal 10 kartų dar atsukinėjau :DDDD
Taya ~Saiko komon~
Jie ten ishvis dainavo? Nes beveiknegirdejau ju gyvu balsu... Vaidina tai gerai, o tas vyrishko pasididziavimo judesis Cry shokije mane zudo XD Joon visas savo jegas ideda i ji XD Sulli, epine vieta, tai G.O atodusis? XD Beje, Joon pradure ausys ir G.O irgi atrodo, ar ash tiesiog ankschiau nepastebedavau...?
Sulli. ~Oyabun~
ten kiekvieną iš jų atskirai įdėmiai stebint, galima apsimyžt iš juoko :DDDD o ta vieta nužudė savo dramatiškumu, kai G.O taip iš visos dūšios atsidūsta ir iš lėto dingsta po ekrano apačia (čia kaip tam youtube video kur katinas balkone :DDDD) ir tada pamatai backgrounde stovintį Joon, kuris užsimerkęs dramatiškai linguoja galva, pasinėręs į kenčiančio vaidmenį. vos nenusprogau pamačius :DDDD noriu tos vietos kaip gif'o paraše :DDDDDD
Taya ~Saiko komon~
XDDDDDD Tavo interpritacija padaro tai dar juokingesniu XD Dabar sedziu zvengiu, nors reiketu ketvertadienio egzui ruoshtis, ir taip jauchiu shiandienos egzas buvo fail XD Bet shoka jie graziai :)
Jesus O-_O Joon atrodo kaip kokia prostitute, dar tos raudonos kelnes... Ir kas su Mir? Odines kelnes ir blizgantys marshkiniai? WTF?...
:DDDDDDDDDDDD tu mane nužudei. :DD taip smarkiai balsu susijuokiau, kad net katinas pašoko, o aš nagų laką išliejau ant stalo. :DD ir dar Joona, kaip visada, marškinius plėšyti bando. aš šiaip manau, kad visa tai turbūt yra jo pastarojo nukritimo nuo scenos ir vėmimo efektas. ne kitaip.
Sulli. ~Oyabun~
aš šiaip manau, kad visa tai turbūt yra jo pastarojo nukritimo nuo scenos ir vėmimo efektas. ne kitaip.
o dieve aš šito nežinojau. o dieve o dieve kaip aš žvengiu dabar :DDDDDDDD gal ir gerai, kad nukrito, bent kažką efektingo parodė, bo vis vien lievas pasirodymas buvo. Mir į taktą niekaip nepataikė, kiti pustoniu į šoną dainavo.. bet kas juokingiausia, kad Joon visą tą pasirodymą toks over excited buvo :D ir po to tas jo suktukas į niekur apvainikavo viską :DDDDDDDDDDD
ceneash ~Fuku-honbucho~
:DDD bet žiauru - aš tą jo suktuką atsukinėjau belekiek kartų ir negalėjau nustot juoktis. :D na, bet tik jis ir galėtų sugalvot padaryt kažką tokio, stovėdamas ant scenos krašto. :DD