Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 18:26
na, aš kaip visada neįsipaišau į jūsų gretas, bet dbr galvoju, kokia šian faina diena buvo :> su draugėm tiek prisifotkinom ir prisižvengėm XD net kame-hame padarėm XDD kaip uru ir rei. reiks taip ir man sumontuot ir įmest į netą X3~
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 18:28
Kad as zinociau...ToT
hitori>>>gal prie sakuru fotkinotes??? ten taip nesveikai garzu!!!!
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 18:33
nea, prie šūlės, ant kalniuko. nebuvo kuncės, tai sumanėm padurniuot. wat... norėčiau pamatyt sakuras. mrrr...
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 19:00
Tai nubek.juk ne taip toli!Ir taip nuostabu...sakes.me apsalus iki siol.
me galvoja:
Noriu atostogu:
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 19:23
būk gera įspėk prieš dėdama tokias fotkes XDDDDDDDDDDD
rytoj varysiu fotkint sakurų, kai grįšiu iš ligoninės :inlove:
Noru-chan, gal Audros paklausk. ji viską žino :D
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 20:37
Galvoju kokia nerealybė yra ALL BOYS JAPANESE CHEERLEADERS....*droolina klafke*
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 22nd 2008, 21:56
OOOOoooOOO!COOL!XDDD
galvoju,kad rytoj busiu fucking mirus >.< nieko nemoku ir man sakes >.<
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 04:45
salta ir trbt as dar labiau susirgau
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 07:08
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 07:56
*nose bleed* dieve, noru, tu išprotėjai?? aš vos nuo kėdės nenuvirtau pamačius tą gržuoliuką... mmmrrr... hero... *plėvesuoja ore*
kybolie ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 15:27
Omg!nuluzo pirstas O.o
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 16:56
Oj patikek Hitori,so did I...man jau akyse jis stovi...siaubas.mielas,nesveikai grazus, sexovas, elgiasi lb juokingai, dork, krc, tobulybe XDD och, kai radau tuos gif'us pati ...*major nosebleed*
EH?Pirstas nuluzo?Ka tu cia???
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 17:32
masto, kad nebedaug liko iki apsisprendimo varyt i myvo konca, jei dirai ir toliau tyles >.<
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 17:57
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 18:12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 18:23
Tai tokios kawaiinos, kad negalejo neidet :bravo: :angel: Ale neblogu bahuriuku uzmaciau XD~~~
cruciare ~Wakashu~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 18:33
HAHAHHA... Kowai, o ne kawaii! blyn man priepuolis! Man tas bernas tkr praejo! AXXXXXXXXXXXXXXx......... Pavasaris stipriai jaucias...
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 18:51
nu jau nu ja....>.>
Galvoju OH MY FUCKIN GOD:
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 19:12
nu jei jie taip ir realybėj bučiuojasi, tai watashi wa paassu desu :D nenoriu būt suvalgyta @___@
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 19:37
Pas mane masės daug, tai aš neprieštaraučiau... :evil:
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 19:44
hmm.. bet jei jau kramtytų, tai jau geriau kitas vietas, o ne veidą ;D nors.. smakrą galėtų pamažint.. :bravo: žinai, aš pastebėjau, kad jei sapnuose bučiuoju berną, tai bučiuoju belekur tik ne į lūpas. ką tai galėtų reikšti? :wary: vat praeitą naktį Kame gavo bučkį į kaklą. tiesiog WOW..
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 19:56
Nu ash kazkada ziejau toki filma, kur ten prostitutes nesibuciuodavo su vyrais, kadangi mazdaug bucinys yra kazkas daugiau... :wary:
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 20:09
tai tu nori pasakyt, kad aš sapnuose atlieku prostitutės vaidmenį? *stovi su kočėlu tarpdury* :angry: :lol: :grin:
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 23rd 2008, 20:14
Ermmm..nu nea kaip ir...cia kaipo pavyzdys, kad bucinys turi but skirtas tam vieninteliam nepakartojamajam XDD Arba atvirksciai, o tu nepagalvojai, kad jie neduoda tau savo lupu? :samui: Blem, bishki nusishneku, bet nieko baisaus gal..>.>''
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 24th 2008, 09:05
XDDDDD tai kad jie net nespėja susivokt kai aš juos jau pabučiavus būnu. kažko neduot tikrai nespėtų XD be to jaučiu sapnuose, kad pati noriu bučiuot ne į lūpas :buuh: hmmm.. ir patikėk jie mano vieninteliai. Tiek Akanishi tiek Kame tiek Shun ir t.t... XDDDDDD ech.. kad nors vieną gaučiau :inlove: nu ok Shun nebent su ta sąlyga, kad pasikeistų šukuoseną >_>