| apie ka galvoji? | |
|
+43LastQQQ h3llo. Sai ceneash Cappy dynce enGrey Mii. Reika:3 Gabita ...Reila*~ yura Rina Ruder Emme* Umike nisemono keiko6088 COMA~ Tenshi Miyuki. Matsu[Yo] kwanka Miya Seta ~Hanami~ Taya Sui Seigi dj PA enChi Jun Hoshii Toshi Hoshi Fizze silke_silke cruciare hypocrite Sulli. Kajitoku Noru-chan kybolie 47 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Rugsėjis 28th 2009, 16:43 | |
| Galvoju kaip aš ir Emme* šnd per folklorą dainavom the invisible wall ir nakigahara.. : D | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 1st 2009, 18:54 | |
| Galvoju, ką reik padaryt su girugamesh'u forumu. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2009, 06:00 | |
| - COMA~ rašo:
- Galvoju, ką reik padaryt su girugamesh'u forumu.
Coma, mums su Seigi, labai idomu, kas tavo avatare? XD Galvoju, kad gyvenimas duoda man zenklus, o ash ju neklausaus! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2009, 14:58 | |
| ten Satoshi :D
galvoju, kad man pzdc kaip šalta ir mano kojos tuoj gangrenuos :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2009, 20:31 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- ten Satoshi :D
galvoju, kad man pzdc kaip šalta ir mano kojos tuoj gangrenuos :D Ash taip pat manau,kad tai Satoshi, bet Seigi nesutinka XD Galvoju, kad man taip pat labai shalta, nosis ir deshine ranka (o kita shildosi tarp krutines ir kojos XD) tuoj suledenes ir atkris Net orchideja nuo palanges nuemiau, nes ji sushals jei bus maziau 16 laipsniu, o ten 15 | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2009, 21:36 | |
| galvoju, kad Seigi zliba =D | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 5th 2009, 11:52 | |
| galvoju, kad galėtų kas nors jį nutekinti anksčiau laiko. visaip kaip aną kartą :D | |
|
| |
Miya ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Man per sunkios :DDD Išskirtinis Bruožas: Per ilgas liežuvis xDDD Super Galia: Sugebėjimas 24 valandas per parą kalbėti apie jp :DDDD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 5th 2009, 15:45 | |
| Galvoju, kad reik išmokt anglų žodžius rytojuj, ką aš veikiau visą savaitgalį ._. | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| |
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 6th 2009, 18:24 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- galvoju, kad Seigi zliba =D
Jo, jo XD Galvoju, kad man nlb naujasis Gazetto singlas :( Na "Before I Decay" gal ir nk... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 6th 2009, 19:33 | |
| galvoju, kad dabartine girugamesh muzika yra totalus meslas ir net klausyt jos neimanoma =D
cia kaipo trumpa recenzija girugameshu naujausiam singlui xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 7th 2009, 08:42 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- galvoju, kad dabartine girugamesh muzika yra totalus meslas ir net klausyt jos neimanoma =D
cia kaipo trumpa recenzija girugameshu naujausiam singlui xD Sutinku, ka tik pasiklausiau, ir ishkart pamaniau, kad tai kazkas panashaus i Kat-tun... Tai labiau panashu i pop/electro, nei i j-rock, net bjauru kazkaip.... Bet Satoshi vokalas vis dar kerintis :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 7th 2009, 14:13 | |
| Bet KAT-TUN nors imanoma klausyt, nes jie bent is saves jrock'o nelauzia, o aiskiai ivardina kaip graziu berniuku pop grupe xD
galvoju, kad pasaulis man pastoviai neteisingas. kodel blogi zmones visada laimi? T.T | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 7th 2009, 19:02 | |
| Bet blogi zmones negali pabegti nuo Karmos o as manau kad as esu vargsas nelaimigas vaikas norintis ziemai creeperiu ir kito slamsto -___- | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 8th 2009, 17:14 | |
| Galvoju, kad mano anglų mokytoja yra durna, nes uždavė išmokti dialogą atmintinai, nors buvo pasakyta, kad ryt 2 kontrai... Man neįmanoma išmokti tiek daug per vieną vakarą :weeee: | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2009, 10:40 | |
| | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2009, 12:12 | |
| Ne nu, as turiu fobija populiariems dalykams... db gazikai ispopuliares, ju nesupras dauguma, o mus, ju fanas, laikys durneliais, o ka jau kalbeti apie retarded fanu puse... i ju koncerta jauciu nebepatiksiu... nabent per kilometra jie matysis... o rukis dar sake kad jie nori islikti undergroundiniai! seta rasys jiems pasipiktinimo laiska! | |
|
| |
Rina ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Krienai ;D Pranešimų skaičius : 20 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2009, 17:53 | |
| Galvoju kad miego noriu... ir vis prisimenu vasaros svajonę- parašyt Gazetam laišką ir pakviest į lt arba netoli kur nors ;DDD davai rašom? | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2009, 18:46 | |
| Rasiau jiems tuos laiskus as.. Visiems po viena o reitai 2.. poto is manes juokesi.. "Nu va db Reita prie zodyno kiekviena diena po zodzi issivers, Ne geriau po koncerto! muhahahaXD" | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2009, 19:06 | |
| O, sventas naivume... gi ne jie koncus organizuoja. jei norit koncu, tai parasykit kick ass laiska PS company su svariais irodymais, kodel jiem APSIMOKETU varyt i kazkoki dievo pamirsta uzkampi. nepykit, bet vargsai gazikai kasdiena simtais tokius laiskus gauna ir jauciu net nebeskaito iki galo. geriau parasytumet, kodel megstat ju muzika, ko ji jus ismoke.. ar siaip apie gazefanu gyvenima Lietuvoj. bet tie koncu meldimai, as garantuoju, jiem jau isiede iki gyvo kaulo :D | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2009, 10:38 | |
| Tai gal kas galėtų pasakyt per kur geriausia būtų siųst jiems laišką?.. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2009, 15:00 | |
| As seip jiems rasiau tokius laiskus kaip ''sveikas, as esu tokia mergaite is ten ir ten , pas mus snd visas miestas buvo padengtas ledu ir prisimiau kad pas jus taipat salta >.< norejau pasakyti kad nesusaltumete ir palinketi sveikatos sia ziema...'' ir dar visokiu panasiu nesamoniu prirasiau XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2009, 16:24 | |
| awwwwwww tokie laiškai ftw <333
galvoju, kad man nuo acto skauda skrandį :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 14th 2009, 11:00 | |
| Galvoju,kad shiandien siaubingas oras... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|