Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+43
LastQQQ
h3llo.
Sai
ceneash
Cappy
dynce
enGrey
Mii.
Reika:3
Gabita
...Reila*~
yura
Rina
Ruder
Emme*
Umike
nisemono
keiko6088
COMA~
Tenshi
Miyuki.
Matsu[Yo]
kwanka
Miya
Seta
~Hanami~
Taya
Sui
Seigi
dj PA
enChi
Jun
Hoshii
Toshi
Hoshi
Fizze
silke_silke
cruciare
hypocrite
Sulli.
Kajitoku
Noru-chan
kybolie
47 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

apie ka galvoji? - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 7th 2009, 22:28

galvoju, kurioj vietoj šiandien Taya man davė padėkutį XD
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
Miyuki.
~Wakashu~
Miyuki.

Female
Libra Rooster
Pranešimų skaičius : 134
Reputacija : 5

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 7th 2009, 23:47

Galvoju, kaip žiauru, kad už 4valandų man jau reikia keltis, o migdomieji, išgerti prieš 5valandas, dar nesuveikė :'DDD O dar laukia ryt sunki diena... Tai yra šiandiena xD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 10th 2009, 19:55

Galvoju apie Setos parasha XD Praetas priesh Kaledas per viena vakara padariau Aoi fanvid su Mariah Carey daina "All I want for Christmas is you"
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 11th 2009, 14:55

galvoju, kad mamka iš karto geresnė patampa, kai šlamančių gauna :D nupirks produktų sushiui weeeeheeee!!!~~~ laukia apsiėdimas xD
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster
Pranešimų skaičius : 700
Reputacija : 28

Pareigos: Yaoi expert
Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies
Super Galia: Farbrezze!

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 11th 2009, 15:04

Kolkas esu nusivylusi aplinka ir gyvenimu ir galvoju kokie aplinkiniai pavirsutiniski... -_____________- o db galvoju kad reikia pamiegoti nes tada susibalansuos mano nuotaika, 36
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 11th 2009, 16:37

Galvoju, kad dabar suprantu, kodel kai kurie zmones nekenchia rusu.... 08 Shiandien stovejau stoteli, kazkokia boba vis landziuojo, kadangi ash klausiausi muzikos, galvojau, kad ji visu kazkuo klausineja, chia ji prie manes priejo, ash ishemiau ausinuka ir chia ishgirdau 01 Ji reke rusishkai: pamizti, pavalgyti, pamiegoti ir lietuvishkai: ane bobute? Ash vel pradejau klausytis muzikos, bet kadangi nupirkau blogus ausinukus, girdejau ja, dar ji juokesi kaip beprote. Kai praejo pro shali mergina, ji reke: "asile atsisuk", dar "nukopijavo" merginos eisena... Zodziu baisu. O dar, kai vaziavau namo, viena moteris vis reke ant savo mazos mielos mergaites, kuri ,kaip ir visi vaikai ,daug klausinejo ir negalejo ramiai pasedet vietoje... Ji niekam netrukde, bet jos mama ruse, vis reke ant jos...
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 11th 2009, 17:15

Taya, nusiramink ^^ psichiniai ligoniai neturi tautybės :D *bučkis*
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 11th 2009, 17:27

Jap ^^ Resija - raudona zmones valganti salis kaip kinai sako 10 ir i ja as gyvenime nekelciau kojos, nes ten baaaisu, nors jie ir turi neveikai geru coplayeriu 28
Mano drauges mama ruse tai tokia pikta ir isprotejus moteriske!
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 13:02

Seta, ash ruse.... (nevisai, bet panashiai XD)
Bet, blemba, man tokiais atvejais geda del tautybes 28 Kvailiai, nejaugi jie nesupranta, kad kankina aplinkiniams... 36
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 13:30

Seta, nu sorry bet tu čia žiauriai nusikliedėjai...

Taya, nesigėdyk to, kas esi! gi visokių žmonių kiekvienoj tautoj yra!;*
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 19:16

Kodel nusisnekejau -___- pacitavau kazkeno zodzius bet nenoriu kad niekas isizeistu... Tesiog kazkada maciau laida apie surijos skinkedus tai pakraupau, ir man visa gyvenima ta baime isliks turbut... Bet seip yra yra rusiko kraujo turinciu LABAI fainu zmoniu, bet kiti nera patys mielaiusi padarai... na kai geriau pagalvoji su lietuva ta padetis panasi, bet as nebijau cia buti.. atsiprasau kad turiu fobija! th64 116
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 19:35

nea aš tiesiog nemanau, kad tikslinga yra taip vienareikšmiškai šalį vertinti, nes pasaulis per daug sudėtingas ir įvairus, kad galima būtų daiktus tik į vienus rėmus dėt. viskas turi savo pliusų ir minusų,manau.
taip, man irgi nepatinka radikalūs Rusijos jaunimo judėjimai, kurie žudo žmones vien dėl jų tautybės vidury baltos dienos, taip man nepatinka Rusijos valdžia, taip man nepatinka, kad dauguma Rusijos žmonių ant tiek prifarširuoti propagandos, kad nebemoka išsirinkt jos normalios, taip man nepatinka, kad toje šalyje vis dar tvyroja imperialistinės nuotaikos, taip man vien nuo tos minties, kad Rusija oficialiai prisiėmė SSRS teises ir įgaliojimus, bet kai ateina kalba apie okupaciją jie tos SSRS išsižada ir netgi drįsta neigti okupacijos ir represijų prieš lietuvių tautą faktą, bloga pasidaro ir taip man nepatinka rusai, kurie Lietuvoj gyvena dešimtis metų ar čia netgi yra gimę, bet atvirai niekina lietuvius, mūsų šalį ir kalbą.
bet.. kiek yra nuostabių rusų gyvenančių Lietuvoj. aišku, Šiauliuose tai sunkoka būtų pastebėt, bet kai gyvenu Vilniuj, tai čia klasiokų daugybė, kurių jei ne abu, tai vienas iš tėvų rusas, ir tie žmonės tikrai geranoriški ir padės visad. (mano pvz. buvus klasiokė namie rusiškai su tėvais bendrauja, bet nors ir lietuviškai šneka puikiai, bet jai su rašyba visad būdavo kančia, tai aš jai per kontrolinius slapta taisydavau klaidas, nes nu ji fainas žmogus ir norėdavau padėt). va kas čia dar... rusų kalba yra visam pasauly pripažinta kaip labai graži ir turtinga žodžių kalba. niekas nedrįstų paprieštarauti, kad Rusijos klasikų veikalus skaityt geriausia būtent originalo kalba, nes tiesiog fiziškai neįmanoma į kitas kalbas išverst kai kurių rusiškų išsireiškimų. taip pat Rusija turėjo tikrai labai daug inteligentijos, bet, kaip mes visi žinom, jie buvo tikslingai naikinami komunistų. nes jiem reikėjo bandos neišsilavinusių žmonių. tas pats ir su lietuviais buvo daroma. ir po 50m. dabar šitai ypač jaučiasi, nes inteligentija yra tautos vystymosi variklis. o dabar tiek Lietuvoj tiek Rusijoj tik visokie rėkiantys mankurtai beliko. ir Rusiją tikrai verta aplankyt. mano svajonė yra aplankyt Sankt Peterburgą, nes mano nuomone, jis vienas gražiausių miestų pasaulyje. rusų seni filmai (ypač komedijos) bei animaciniai filmukai yra kažkas nuostabaus. nepalyginsi su dabartiniu vakarietišku šlamštu, kur jokios vertybės nebeegzistuoja.
ir šiaip paprasti Rusijos žmogeliai yra labai atlapaširdiški, svetingi ir nuoširdūs. tik, gaila, kad jais lengva manipuliuot, todėl ir atsiranda visokie priešiškumai Baltijos šalims ir pan.

tai va jaučiu čia daug prirašiau, bet tik norėjau pasakyt, kad apie kiekvieną šalį galima rasti ir gerų ir blogų dalykų.

aš iš viso pastaruoju metu keičiu nuomonę apie Rusiją į geresnę pusę, o štai su lenkais kiek kitaip :D ten jau sunkiau rast pas juos pliusų, net ir labai norint :D
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 19:43

Na, ash nesigediju, bet tokiais atvejais... 08 Viena mano drauge unevere prie grupioku rusishkai nesishneka, tai labai keista....
Ash pati Rusijoje niekada nebuvau, bet norechiau nuvaziuot i Sankt Peterburga, paziuret baltu naktu, nes labai grazus miestas. O shiaip Rusija man irgi nelabai patinka, labai dideli shalis, tai sunku ja visa sutvarkyt... O blogu ir geru zmoniu visur yra, ir chia ir ten, turbut tik Japonijoje dauguma mieli ir malonus zmogeliukai :)

Galvoju, kad niekas nebezaidzia chia 36
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 20:09

Na as nesakau, kad Rusija yra vienas didelis minusas... -_______- tesiog mane supa daugybe aplinkos veiksniu kurie neleidzia man apie ja galvoti, kaip pavyzdinga sali... Zinoma jie turi Ermitaza kuri labjausiai noreciau aplainkyti, bet toje pacioje vetoje rusija pasika po eglute su vizu kainomis... 28 As cia nenoriu gincytis ir kenonors piktinti, tesiog man nusipjauti, kad kamnors nepatinka mano nuomone 62 nes zinau, kad BEREIKALO niekada nenusiteikiu neigiamai ar teigiamai.
Beto pazystu uber fainiu rusiu, beto jos turi ragiukus kaip ir visi normalus zmones.
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 20:19

nieks į tavo galvą neįlįs ir nepasakys, kaip tu iš tikrųjų mąstai. paprasčiausiai pakomentavau konkretų tavo post'ą ir tiek =)
ir nieks čia nebando tavęs perkalbėt. iš viso iš šitų tavo žodžių toks jausmas, kad nelabai moki reaguot į diskusiją..
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 20:42

As regavau ne i diskusija ir nemanau, kad kasnors nori mane perkalbeti -____- Tesiog noriu pasakyti kad nesu pries nieka konkreciai nusiteikusi 08 Ir kaip jau pastebejote forumuse nemoku aiskiai reiksti minciu -___________________-
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 20:48

sorry, man tik pasirodė, kad užpykai ant manęs, nors tavęs tikrai nenorėjau įžeist smile07 chocolove

galvoju paskaičius vieną delfi temą, kad pasaulis yra kažkoks išsigimęs, ir normalūs, nepaviršutiniški žmonės turi kentėt, nes nepritampa prie dundukų masės ir jų "vertybių"..
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 12th 2009, 20:54

Teisybe, buti nepavirsutiniskam reiskia kovoti su visomene. Aciu ''dievui'' esu labai pavirsutiniska.
Atgal į viršų Go down
...Reila*~
~Shatei~
...Reila*~

Female
Taurus Rat
Pranešimų skaičius : 43
Reputacija : 1

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 15th 2009, 14:35

galvoju kodel mano bx mama manes nekencia.. ir del to depresuoju.. nes pvz mano mamaj mano draugas yra gero elgesio ir mokslo pavyzdys... ir ji man liepia is jo visko pasimokyt... 03
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 15th 2009, 16:42

Galvoju, kiek mazai zmogui reikia, kad jis butu laimingas. Shiandien mama atneshe dideli voka, pati persigandus, nes priesh tai man atejo laishkas ish Meksikos, o dabar ish JP XD Ji man dave: "Atrodo ish Japonijos, Japan parashyta" Ash pradejau spegt ir i mamos klausymus galejau tik atsakyt: "Aaaaaaaaaaaaa" Shokinejau ish laimes, nes tai buvo nepasiklides Shoxx zurnalas 03 Po to mama klause, kodel ash tokia? Nes ji normali, tetis irgi, o ash trenkta. Atsakiau, kad ash materialiste ir tegu man netrugdo but nors truputi laimingai, mano pinigai, ka noriu, ta perku XD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 15th 2009, 17:09

o aš turėjau gaut iš draugų kalėdinį paštą, ir mama šiandien rado mūsų pašto dėžutę išlaužtą. beveik garantuoju, kad apvogė :((((((((((((((((((((((((((
Atgal į viršų Go down
Seta
~Shateigashira~
Seta

Female
Aquarius Rooster

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 15th 2009, 18:04

Nu tau jauciu pebego katinas juodas per kelia...

Galvoju kad reikia nupiesti atviruka draugems kelioms -_____- bet nzn ju pavardziu!!!
Atgal į viršų Go down
Umike
~Wakashu~
Umike

Female
Pisces Rat
Pranešimų skaičius : 110
Reputacija : 1

Pareigos: Naktinėtoja xDD
Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas
Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 16th 2009, 17:31

Galvojau, kad.. omfg.
Forumo logotipe Uruha ir Kai atrodo beveik kaip dvyniai.
Gal čia taip tik pas mane, dėl monitoriaus bėdų xDD ...

Nors Kai gal labiau kaip jaunesnysis broliukas Uruhos atrodo 10
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 17th 2009, 15:16

Galvoju, kad shiandiem man eme krauja ish venos ir dabar labai skauda toje vietoje, taibijau, kad kaip praeta karta bus dodziule meline! Kas per medikai dirba mano poliklinikoje 23
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 EmptyGruodis 17th 2009, 16:38

o dėl ko iš venos ėmė?
pamenu, kai dar senoji mano gydytoja nebuvo išėjus į pensiją, tai netgi vyresniam amžiuj (~17m.) liepdavo seselei mane lydėt ir imt kraują tik iš piršto, bo aš žiauriai bijau, kai kraują ima. iš to siaubo apsižliumbt galiu xD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 32 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 3240Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?
» Apie fizze ;D