| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 16:16 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Paskaičius sulli, ceneash, chibi_panda postus tai net baisu daros,nes žinau kad manęs tas pats laukia.
Mane visad traukė medicina, bet žinau kad ne mano jėgoms. Tada kai pakliuvau į avariją, suprastėjo mokslai (aišku visad buvau tinginukė >.<) o susiėmiau vapšie tik devintoj klasei. Iš biologijos gal septyni išeina, tad apie mediciną tik pasvajot. Plius,šeima visai nepalaiko. Galvojau apie žurnalistiką, nes daug kalbu, bet tai ne man. Be to apie politiką nelabai nusimanau. O tie visi sušikti testai man mėto dizainą, o jam reikia MATEMATIKOS, su kuria mano galva visai nedraugauja. Dar iš žmonių vis susilaukiu replikių dėl ryškiu spalvu,ir kad kaip Ruki aš bling bling megstu :D Vis šneku kad susiimsiu, bet vis "nuo pirmadienio" "Ai tai čia va naują albumą reik perklausyt" ir lalalala. Bet gimnazijoj tikrai susiimsiu. aišku,viską sušiks matematika,nebent ten nebus tokio stebuklingo desnio,kad atrodo klasei maždaug moki,o per kontrolinį watafaaaaakk... Na,bet jei ne vienas žmogus,bučiau ejus tiesiai į profkę,nes visiškai netikiu savo jegom,nors visi man sako kad galiu geriau ,ir bučiau važiavus bai baai iš lietuvos. Nusiteikimas irgi labai svarbu! :) Palinkėčiau, kad susiimtum ir įtikintum save, kad gali!Niekas kitas labiau negali tikėt tavim, kaip tu pati ;) Žinok, viską įmanoma išmokt! :D niekas nesako, kad tai lengva ar paprasta, bet viską galima per darbą pasiekti.. :) Kaip mano daktarė man kažkada sakė, kad 1%talento ir 99% darbo ir tai deja dažnai yra tiesa:D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 16:20 | |
| Aiii. Tikrai žinau kad noriu studijuot mediciną,ir stengčiausi dėl to,bet mano atmintis mane visad nuvilia. Man penkios operacijos per puse metu atliktos buvo,tad padetis tragiška.. Susipykstu su kuo nors o ryte dar reikia gerokai pagalvot kol prisimenu dėl ko. :D Išvis manau kad tai ne man. Tame ir esmė,kad daug darbo aš tikriausiai neįdėčiau. Viską paskutinei minutei atidedu. Nu jei man ateis tas vadinamas proto nušvitimas,tai tikiuosi kad jis neužtruks:c | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 16:31 | |
| manęs tėtis nepalaiko. sako, kad nusišneku ir kad per durna.. bet jo niekas neklauso ; ))
| |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 18:23 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Aiii. Tikrai žinau kad noriu studijuot mediciną,ir stengčiausi dėl to,bet mano atmintis mane visad nuvilia. Man penkios operacijos per puse metu atliktos buvo,tad padetis tragiška.. Susipykstu su kuo nors o ryte dar reikia gerokai pagalvot kol prisimenu dėl ko. :D Išvis manau kad tai ne man. Tame ir esmė,kad daug darbo aš tikriausiai neįdėčiau. Viską paskutinei minutei atidedu. Nu jei man ateis tas vadinamas proto nušvitimas,tai tikiuosi kad jis neužtruks:c
Eini per tą patį pragarą pavadinimu 'Ką studijuoti'?:DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 18:28 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 19:00 | |
| - haruhi rašo:
- apie mediciną : ))
Aš irgi labai norėjau mediciną studijuoti, iki kol sukako 17 su puse, o tuomet buvo toks bum ir supratau, kad aš net nenutuokiu kuo noriu būti ir ka veikti gyvenime. Tokia emocinė duobė atsivėrė, kad praktiškai nustojau į mokyklą vaikščioti tais metais | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 25th 2012, 19:12 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Taip. :s kaip baisu.
Tu dešimtokė?:D Ar devintokė? | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 06:37 | |
| - LastQQQ rašo:
- Galvoju, kad jaučiuosi kartais labai panšiai kaip jūs, bet naiviai tikiu, kad viskas tik į gera ir viskas bus naudinga (apie mokslus čia)
Sakyčiau, jaunesnės gazefanės mokykitės ir nepasiduokite tėvų ir visuomenės spaudimui (: Bet va matai, tu turi VILTIES. Ir ta viltis, tas tikėjimas, kad viskas susidėlios, kad ateitis bus šviesesnė, yra gyvybiškai būtinas žmogui. Aš anksčiau irgi tokios turėjau, jinai man padėdavo sunkiausius laikus ištverti, išbristi per visą šūdą. Jau išvis nebeatsimenu, ką reiškia tokią turėti, ir man jos labai trūksta. Bet nėra taip paprasta ją susigrąžinti.. Supratau, kokie dalykai man gyvenime yra iš tiesų svarbūs, kas man iš tiesų rūpi, kame matau prasmę, o tas studijuojamas dalykas ne tik kad neįeina, bet nepalieka laiko niekuo kitu užsiimti, nepaisant pavalgymo ir pamiegojimo, jei nori studijuoti bent vidutiniškai. Atminkime, kuo studijos kiriasi nuo mokyklos: tu turi įgyti kuo daugiau žinių ir sugebėjimų,kuo geriau išsiugdyti save tame, ką studijuoji, nes dirbdamas tu turėsi priimti sprendimus, kurie turės PASEKMES, už kurias tu neši ATSAKOMYBĘ. (todėl siūlau rimtai pagalvot visoms kurios čia apie mediciną svajoja.) Todėl viskas ką darai turi kilti iš tavo vidaus, iš tavęs pačios (ar paties). Nežinau ar "turi patikti" visai tikslus apibūdinamas. Pats darbo/ mokymosi/ žinių kaupimo procesas turi atrodyti pačiam žmogui prasmingas ir jį praturtinantis, skatinantis stengtis. Paskata turi būti ne rezultatas (pažymio ar darbo užmokesčio), bet iš pačio proceso prasmė tau pačiam. Tada rezultatai geri ateina savaime, kad ir ne iškart. O man net liežuvis neapsiverčia niekam, ką sutinku, sakyt ką studijuoju, ant tiek mane vimdo. Ir ne jei gerą rezultatą gaunu, manęs tai nedžiugina. Reakcija maždaug: o, gerai, bent šitas neprisidės prie krūvos problemų. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 14:10 | |
| iš tikrųjų, kitoje srityje savęs nematau. kažkaip man norisi gelbėti žmones, jiems padėti, galbūt dėl to ir svajoju apie mediciną jau nuo vaikystė (išskyrus tą laiko tarpą, kai norėjau būt dainininke :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) o apie atsakomybę ir pasekmes jau tūkstantį kartų masčiau, kaip ir apie mokymąsi 10 ir daugiau metų. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 14:31 | |
| galvoju,kad pagaliau galiu atsipalaiduot ir nebesiparint xD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 14:39 | |
| - yune rašo:
- Shalambalaram. rašo:
- Taip. :s kaip baisu.
Tu dešimtokė?:D Ar devintokė? dešimtokė. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 18:23 | |
| Galvoju ar bus pirmadienį -24 šalčio ar ne :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 18:33 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju ar bus pirmadienį -24 šalčio ar ne :D
tikiuosi, kad bus ir -25 :DDD. | |
|
| |
yune ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 19:13 | |
| Kodėl žmonės arba išaukština save taip, kad nebeįmanoma net su jais normaliai pašnekėti, arba smarkiai nuleidžia žemyn? | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 19:42 | |
| - yune rašo:
- Kodėl žmonės arba išaukština save taip, kad nebeįmanoma net su jais normaliai pašnekėti, arba smarkiai nuleidžia žemyn?
Dažniausiai tai dėl to,kad nori kitų demesio. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 19:43 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Galvoju ar bus pirmadienį -24 šalčio ar ne :D
tikiuosi, kad bus ir -25 :DDD. Man uztektu ir -24 nereiketu eit y mokykla :D | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 20:35 | |
| Seriously? Dabar visi prisideda prie to neto absurdo, net nežinau kaip kitaip tai pavadinti, Jei ne youtubas tai niekad nebuciau suzinojus apie jrocka ir man atrodo, kad beveik visi uzsienieciai taip pat nelabai nutuoktu apie ji, ir nebebutu jokiu jiems world tour, nor akivaizdu Gazi ir be jų puikiai apsieina..... | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 26th 2012, 22:28 | |
| Galvoju kad pagaliau pabaigiau rašyt rašinį, kurį rašiau visą dieną | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 27th 2012, 14:30 | |
| Mąstau, kad mano domėjimąsis korėjiečiais jau darosi nenormalus. :D | |
|
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 27th 2012, 16:50 | |
| Galvoju kaip nudaigot savo kurybinę krizę, kuri kankina jau pusmetį... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 27th 2012, 20:49 | |
| galvoju,kad šiąnakt nemiegosiu nes prisisiurbiau arbatos su kofeinu ._. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 27th 2012, 21:28 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 27th 2012, 23:07 | |
| galvoju, kad forume skleidžiu per daug negatyvo :( | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 28th 2012, 06:04 | |
| galvoju,kad bijau eit į muzikos mokyklą šiandien,girdėjau,kad iš ritmo rašysim :| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 28th 2012, 14:32 | |
| - Sulli. rašo:
- galvoju, kad forume skleidžiu per daug negatyvo :(
būna visiem visokių blogų dienų, tai nieko čia blogo, kad nenori tylėti ir išsisakai kitiems savo bėdas ; ) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|