| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 14:44 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 14:55 | |
| haruhi. Tu gal ir sulauksi, o pas mane tik -20 bus :/ ir ryt -19 ir šiandien buvo. O jei nepasikeis niekas tai ketvirtadienį pas mane bus -26 :D Bet aš galvoju kad truputį nesąmonė, nes visur kur klausau ir žiūriu tai vis kitaip sako ir rodo | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:10 | |
| Man ir chemijos kontras o ryt istorijos o jau paskui ir nelabai svarbu. Bet kur tau gi bus -30. Bus daugiausiai -20 ir viskas | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:12 | |
| man istorija ketvirtadienį, bet čia man lengva :DD tai juk šeštadienį -27 praneša :DDD kai to mažiausiai reikia :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:17 | |
| Katik prisiminiau kad ir man rytoj kontras . Didėk šalti, didėk ! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:28 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:45 | |
| Man ir -23 užtektų aš jau neičiau :DD Reikės per TV orus žiūrėt. Pažiūrėsiu kaip ten bus | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 15:46 | |
| taip, tegul Naglis Šulija pranašauja :DD | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:09 | |
| Kadangi rytojui planai žlugo, tan dabar bandau išmąstyti kažką "pigesnio ir greitesnio" rytojui. :) Kad kas idėjų duotų... :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:09 | |
| galvoju,kad nepatogiai guliu x D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:44 | |
| Kodėl man fuckin neleidžia pm žinučių rašyt? >.< Uugneeeee!!! kadangi neleidžia rašyt, rašau čia. Ar gali atsiusti šitą Uru foto kur pas tave avatare? Man jos reik,o niekur nerandu.:D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:53 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Kodėl man fuckin neleidžia pm žinučių rašyt? >.<
Uugneeeee!!! kadangi neleidžia rašyt, rašau čia. Ar gali atsiusti šitą Uru foto kur pas tave avatare? Man jos reik,o niekur nerandu.:D ohoho,imk x DD - Spoiler:
| |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:56 | |
| ačiū.:D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 16:57 | |
| nėr už ką x DD
man kvapą atima tą foto pamačius *-* | |
|
| |
yune ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia: žmonių gąsdinimas xD
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 17:16 | |
| Kai pamačiau visas lietuvių kalbos žodinio atsiskaitymo potemes galvojau, kad apsiverksiu. Jų tiek daug.. Kaip įmanoma išsirinkti iš tokios gausybės??o___O" Ir dar per kelias dienas? | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 17:25 | |
| - yune rašo:
- Kai pamačiau visas lietuvių kalbos žodinio atsiskaitymo potemes galvojau, kad apsiverksiu. Jų tiek daug.. Kaip įmanoma išsirinkti iš tokios gausybės??o___O" Ir dar per kelias dienas?
Daug negalvojant čiupt, kuri pirma kris į akį :DD Bent jau aš taip dariau ir dešimtoj ir dvyliktoj klasėje ;D tiesiog sąrašą permečiau akimis ir vieną išsirinkau daug negalvodama :D Pirmiausia temą žinojau kokią imsiu, o jau potemę tai ne taip ir sunku susirast | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 17:33 | |
| Aš tai peržiūrėjau visas ir tik 3 temų info radau internete tai pasiėmiau vieną iš jų :D Ryt reikės į mokyklą, o jau nuo trečiadienio praneša virš -25 :DDD Nu gal taip ir bus :)) | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 18:16 | |
| - yune rašo:
- Kai pamačiau visas lietuvių kalbos žodinio atsiskaitymo potemes galvojau, kad apsiverksiu. Jų tiek daug.. Kaip įmanoma išsirinkti iš tokios gausybės??o___O" Ir dar per kelias dienas?
aš tai čj pasiimčiau kelias, joms kažką pasirašyčiau ir tą, kuriai daugiau sugalvočiau ką rašyt, tą pasiimčiau :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 19:27 | |
| Rašyt, nerašyt? Omg dar tik keturios dienos o atrodo kad visa amžinybė >.< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 30th 2012, 20:20 | |
| hahaha o aš 10kl nelaikiau :D pati mokytoja paprašė, nes mano geri pažymiai buvo, tai sakė jei aš nelaikysiu, jai mažiau taisymo bus :DD o dabar privaloma gal?
galvoju, kad žiauriai šalta. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 06:57 | |
| - Sulli. rašo:
- o dabar privaloma gal?
jo,nuo šių mokslo metų privaloma. galvoju,kad labai karšta ir,kad reik atsinešt vazeliną x D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 14:45 | |
| Visi į Twitter sveikint Bling bling vokalistooo!! :D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 14:46 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Visi į Twitter sveikint Bling bling vokalistooo!! :D
dar 14 minučių x DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 14:47 | |
| Tai kas:DD omg kaip fain.:D Man tai kaip visada viskas keista.:D su tais,kurie terorizuos twittery pasijausiu kaip vienas žmogus -.- nenormali | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|