| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 14:56 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Tai kas:DD omg kaip fain.:D Man tai kaip visada viskas keista.:D su tais,kurie terorizuos twittery pasijausiu kaip vienas žmogus -.- nenormali
nė vieno sakinio nesupratau x DD man per gera nuotaika matyt D: | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 14:57 | |
| Ką aš ir sakau? paskutinį žodį dar paskaityk:DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 15:03 | |
| juokini x D
Happy Bday to RUKI~~ *siaučia twitterį* | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 15:17 | |
| pagaliau pusmetis baigės, dabar galim nusimokyt :DDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:14 | |
| Man įkando į koją, dabar liko tokios žaizdelės lyg vampės įkandimas xD Blem skauda | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:20 | |
| mokytis chemiją, ir nesitikėt -25, ar nesimokyt ir melstis, kad būtų -25?? :DDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:21 | |
| galvoju,kad biški per vėlai vakarienė ._. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:22 | |
| jo, po šešių valgyt negalima :DDD bloga Ugnė, bloga :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:23 | |
| - haruhi rašo:
- jo, po šešių valgyt negalima :DDD
bloga Ugnė, bloga :DDD pati tu bloga! saldainius iš pirmo stalčiaus valgei xDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:23 | |
| Pagal viena straipsnį japonai teigia, kad valgyt jau po 5 nebegalima XDD Greit bus nebegalima valgyt isvis XDD
Galvoju, kad per daug demesio yra skiriama badavimui, o ne sportui | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:25 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- haruhi rašo:
- jo, po šešių valgyt negalima :DDD
bloga Ugnė, bloga :DDD
pati tu bloga! saldainius iš pirmo stalčiaus valgei xDD man galima ^^ aš esu velnias :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:25 | |
| - LastQQQ rašo:
- Pagal viena straipsnį japonai teigia, kad valgyt jau po 5 nebegalima XDD Greit bus nebegalima valgyt isvis XDD
bandžiau nuo penkių nevalgyt x DD kažkur skaičiau ape tai irgi,bet mano veikla to neleidžia. : DD tiesiog laikas neatitinka. edit:
haruhi,tu ne velnias,o tiesiog negera mergytė :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:30 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:30 | |
| - Citata :
- Gerkite vandenį ir išliksite sveiki ir aktyvūs.
Negerkite kavos daugiau nei 1 kartą per dieną.
Neužgerkite tabletės su šaltu vandeniu.
Negalima valgyti po 17:00.
Minimaliai valgyti riebaus maisto.
Gerti daug vandens ryte ir mažiau vakare.
Nebūkite arti mobiliųjų telefonų įkroviklių.
Geriausias laikas miegoti 22:00-06:00.
Jei gėrėte vaistus vakare, negulkite iškart horizontaliai.
Kalbant dėti mobilųjį telefoną prie kairės ausies.
Nenaudokite mobiliojo telefono, kai įkrovime yra tik vienas padalinys, nes šiuo atveju radiacijos lygis iš telefono siekia 1000 kartų daugiau. Galvoju, kad man pusė punktų čia beveik neįmanomi XD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:37 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:54 | |
| Galvoju, kad reikia eit suspardyt kaimynę ir savo sesę kuri yra pas ją ir virš mano galvos bėgioja O jau -25 šalčio nelauksiu -23 ir neinu į mokyklą, nes man jau peršalta ir klasiokai susitarė neit Nu jo tai dar kaimyną reikės eit nunešt nuo vaizdo dėl muzikos | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 16:58 | |
| mūsų klasė susitarė ryt neit :DD ir šiaip, visi devintokai tariasi neit :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:10 | |
| galvoju,kad klasiokė ir buvusi labai gera draugė,kuriai užbagavo ir ant manes iš lempos supyko užsiregistravusi tame pačiame katik iškeptame forume kaip ir aš :| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:16 | |
| galvoju, kad nereikėjo man tų čipsų valgyt :( nusivyliau savimi | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:28 | |
| OMFG. Kokia gerą dietą sužinojau. Visai net nekenkia organizmuj. Nuo kitos savaitės pradėsiu, dar va su Milka reiks visiem metam atsisveikint. :c | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:30 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- OMFG. Kokia gerą dietą sužinojau. Visai net nekenkia organizmuj. Nuo kitos savaitės pradėsiu, dar va su Milka reiks visiem metam atsisveikint. :c
kokiąą?? aš irgi noriuu :DDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:31 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- OMFG. Kokia gerą dietą sužinojau. Visai net nekenkia organizmuj. Nuo kitos savaitės pradėsiu, dar va su Milka reiks visiem metam atsisveikint. :c
Papasakok :D | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:39 | |
| Nu man draugė papasakojo, nežinau ar čia viskas taip. Patariu skaityt nuo apačios,nes ten tie etapai surašyti ir lengviau suprast. Ten dar galima kažką užpildyt,parašai savo ugį,svorį,ir tau apskaičiuoja kiek ko vartot ir kiek tau kg per kelias savaites turi nukrist. Aš kadangi noriu daugiau numest, tai rašysiu mažesnį svorį. O jeigu neatsispiri kokiam šokoladukui,tada kitą dieną turi daugiau baldymų sunaudoti. http://dukanodieta.blogas.lt/ | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 17:40 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Nu man draugė papasakojo, nežinau ar čia viskas taip. Patariu skaityt nuo apačios,nes ten tie etapai surašyti ir lengviau suprast. Ten dar galima kažką užpildyt,parašai savo ugį,svorį,ir tau apskaičiuoja kiek ko vartot ir kiek tau kg per kelias savaites turi nukrist. Aš kadangi noriu daugiau numest, tai rašysiu mažesnį svorį. O jeigu neatsispiri kokiam šokoladukui,tada kitą dieną turi daugiau baldymų sunaudoti.
http://dukanodieta.blogas.lt/ oo, kaip ačiū ; )) | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Sausis 31st 2012, 19:20 | |
| galvoju,kad susiknisau nuotaiką šio vakaro.. nostalgija gerai praleisto laiko su drauge,kuri dabar nė "labas" nebepasako,kita šoka ant galvos ir vargše apsimeta,o jei man kas būtų,tai net nesirūpintų, ramybės prašau.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|