Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 16:22
Pagaliau atėjo laikas išsiaiškinti vieną ir neginčijamą nugalėtoją Gazerock'o PV BATTLE konkurse. Praėjus sutartiems 5 round'ams, skelbiu paskutinįjį - FINAL PV BATTLE round'ą, kur išrinksime geriausiąjį iš geriausių.
Dar kartą primenu, kad balsuojame už patį PV grožį/originalumą, o ne dainą ar grupę :)
Nominantai:
MUCC - Ware, Arubeki Basho
hide - Pink Spider
SuG - LOVE SCREAM PARTY
ScReW - Genei no Kusari
9GOATS BLACK OUT - Sink
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 16:51
aš už ScReW ♥!
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 18:11
aš vis nesėkmingai bandau apsispręsti tarp MUCC ir 9GOATS BLACK OUT. Šiaip visi PV yra geri, bet likę 3 nenustebino, nes kažką panašaus esu jau n-kartų mačiusi kituose PV.
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 18:27
9goats black out. Nors dar hide ir screw patiko
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 19:17
Gaila, kad į finalą nepateko KyaryPamyuPamyu video PONPONPON, va jis tai tikrai įdomus, keistas, patraukiantis ir vertas pergalės XDD
MUCC - Ware, Arubeki Basho iš manęs balo negaus, nes PV nubuvo mna įdomus, bet ųžtat man labai patiko daina, prieš tai MUCC neteko klausytis visai, net nežinojau, kad jie visai nieko :P
hide - Pink Spider Hide dar vienas atlikėjas, apie kurį teko labai daug girdėti, bet nė karto neklausyti. Pirma karta klausiausi jo daina, na ir žiūrėjau PV. Pv buvo įdomus ir labai įdomus XD Daina, tiesa, nelabai, bet juk renkame PV
SuG - LOVE SCREAM PARTY Šita daina man primena, kaip buvau terorizuojama draugės, ji dievino SUG, o man patiko draugės kompanija, taip kad aš tos grupės persiklausiau ir pesižiūrėjau iki blogumo. PV man neįdomus.
ScReW - Genei no Kusari ScRew maniau bus pagrindinė kandidatė laieti, bet persigalvojau. PV per daug lėtas, beveik kiekviena grupė turi panašiiai sukurtą PV, taip, kad nieko nebus ScRew, jūs nedausit mano balo XDDD
9GOATS BLACK OUT - Sink Nežmoniškai sunku vertinti tik PV nes daina man itin patinka. PV bet kokiu atveju yra kitoks,nei daugelio kitų.
Taigi, jei kas pasiekė šita vieta mano poste, verdiktas........ nežinau kurios grupės PV palaikyti ar hide, kuris mane nustebino, ar 9GOATS BLACK OUT. Reikia dar karta jų pv peržvelkti ir gal tada nuspręsiu
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 19:29
LastQQQ rašo:
Gaila, kad į finalą nepateko KyaryPamyuPamyu video PONPONPON, va jis tai tikrai įdomus, keistas, patraukiantis ir vertas pergalės XDD
o aš už ją balsavau... ; (
Hikaro ~Shatei~
Age : 28 Miestas : Vilniius Pranešimų skaičius : 58 Reputacija : 2
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 10th 2012, 20:46
SCREW!!!!
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 11th 2012, 15:39
Aš irgi renkuosi 9GOATS BLACK OUT - Sink
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 18:09
LastQQQ rašo:
pritariu, kad tas PV tikrai labai originalus, nieko panašaus iki tol man neteko regėti.
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 19:45
Vienareikšmiškai hide. Tai ir daina, kurią mėgstu klausyti, ir klipas, kurį galiu žiūrėti. Dažniausiai man vienas iš dviejų neįtinka. Kaip pvz mane neretai kažkodėl erzina stebėti SCREW, nors muzika visai nais. Taigi tik hide. Jau kiek metų praėję nuo šios dainos sukūrimo ir klipo filmavimo, bet hide kūryba yra nesenstanti.
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 20:13
aš ir pabalsavau už hide.. :D nežinau tiesiog labiausiai patiko klipas, o už labiausiai patikusį ir reikia čia balsuoti...:)
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 20:13
ceneash, mes čia ne dainas ir ne muzikantus renkam :D krč visi ignoruoja, ką aš jiems bandau paaiškinti :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 20:27
Sulli, laukiau tokio komentaro. :D aš už klipą ir balsavau, tik šiaip dar nuo savęs dadėjau išvedžiojimų, kaip mėgstu. :}
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE Vasaris 12th 2012, 20:34
Nežinau,čia man gal nuo nuotaikos priklausė, balsavau už Sug, dabar vėl peržiurėjau ar nereikia perbalsuot, bet nee, pasiliksiu prie Sug. Šypsojau jų klipą žiurėdama:D Kiti labai gražus, bet man nuobodus. Sink dar patiko labai, beeet, beeet.
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: BEST OF THE BEST - FINAL PV BATTLE