DA PV BATTLE [ROUND 5]
+6 chibi_panda
Minga
Sima~
haruhi
LastQQQ
Sulli.
10 posters
Geriausias PV 9GOATS BLACK OUT - sink 31% [ 4 ] Kyary Pamyu Pamyu - PONPONPON 15% [ 2 ] AND Eccentric Agent - Trigger 8% [ 1 ] androp - Tonbi 23% [ 3 ] Alice Nine - Blue Flame 23% [ 3 ]
Iš viso balsų : 13 Poll closed
Autorius Pranešimas Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 14th 2012, 22:49 9GOATS BLACK OUT - sink VIDEO Kyary Pamyu Pamyu - PONPONPON VIDEO AND Eccentric Agent - Trigger VIDEO androp - Tonbi VIDEO Alice Nine - Blue Flame VIDEO Priminimui - UŽ SAVO PASIŪLYTĄ PV BALSUOTI NEGALIMA :)
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007Reputacija : 59.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas : nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia : Prasuku laika Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 11:06
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 15:34 Paskutinį kartą redagavo jrasy9, Sausis 15th 2012, 15:43. Redaguota 1 kartą (Reason for editing : blemba, kaip visada pirma pabalsuoju, o tik tada perskaitau, kad už savo pasiųlytą balsuot negalima :DDDD cancelinu savo vate :DDD)
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 15:40
Minga ~Wakagashira~
Age : 29Miestas : AlytusPranešimų skaičius : 1772Reputacija : 10.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 16:17 Sima~ rašo: Aš už Alice nine ;) Aš ir
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34Miestas : VilniusPranešimų skaičius : 581Reputacija : 52 Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 18:10 Plėšiaus tarp androp ir 9 goats black out, pasirinkau androp, nes tikrai kietas :)
yune ~Wakashu~
Age : 28Pranešimų skaičius : 135Reputacija : 5.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia : žmonių gąsdinimas xD Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 15th 2012, 21:16 yune rašo: Androp! nu blemba, žmonės, negi taip sunku perskaityt VIENĄ SAKINĮ tesudarančią taisyklę, dar net mėlynai paryškintą, ir nesukčiauti.
Negi man teks cancel'int balsus? :(
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 16th 2012, 14:41 Sulli. rašo: nu blemba, žmonės, negi taip sunku perskaityt VIENĄ SAKINĮ tesudarančią taisyklę, dar net mėlynai paryškintą, ir nesukčiauti. Negi man teks cancel'int balsus? :( tg nepykt taip, gi būna dienų, kai failini :DDD
yune ~Wakashu~
Age : 28Pranešimų skaičius : 135Reputacija : 5.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : neužčiaupiamumas *chuckle* Super Galia : žmonių gąsdinimas xD haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 17th 2012, 01:17 aš nepykstu, aš - liūdžiu :D
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 17th 2012, 14:16 Sulli. rašo: aš nepykstu, aš - liūdžiu :D neliūdėk : (( gyvenimas gražus, ScReW į Europą atvaro ^^ *šokinėja iš laimės ir kuria planus kaip išmaldaut tėvų, kad ten išleistų*
Taya ~Saiko komon~
Age : 34Miestas : ManchesterPranešimų skaičius : 2205Reputacija : 68.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas : Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia : Nuolatinis noras ka nors nuzudyti... Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 21st 2012, 23:52 Manau kad po ponpon klipo sapnuosiu koshmarus...
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 22nd 2012, 05:23 Taya rašo: Manau kad po ponpon klipo sapnuosiu koshmarus... bet daina labai catchy :D
Age : 34Miestas : VilniusPranešimų skaičius : 581Reputacija : 52 Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 23rd 2012, 01:07 Man tai tas PONPONPON klipas visai patinka, nes tokio tikrai dar nemačiau :D Bet daina turi tendenciją įkyrėti, man labiau ptinka jos Jelly.
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 23rd 2012, 10:37 O man labiau patinka jos tsukeru :D klipas irgi neblogas :DD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 23rd 2012, 11:59 o man viskas patinka, išskyrus tą scary obaasan klipe :D
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Sausis 28th 2012, 11:58 balsavimą uždarysiu kitos savaitės sekmadienį
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 7th 2012, 17:08 blemba lygiosios, negaliu rakinti :D dw apsispręskit greičiau :D
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 7th 2012, 17:08 chacha, aš už nieką dar nebalsavau :DDD
Age : 34Miestas : VilniusPranešimų skaičius : 581Reputacija : 52 Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 7th 2012, 18:25 Lol, lygiosios
PRABALSUOKIT KAS NEBALSAVOT !
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 7th 2012, 18:27 ok, balsuoju už ponponpon :DDDDDD
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007Reputacija : 59.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas : nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia : Prasuku laika Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 7th 2012, 21:58 haruhi rašo: ok, balsuoju už ponponpon :DDDDDD man patinka šis sprendimas :P
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5] Vasaris 8th 2012, 00:05
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: DA PV BATTLE [ROUND 5]
DA PV BATTLE [ROUND 5]