| Floodas | |
|
+12COMA~ chibi_panda Minga Sulli. Uru'mi yune Sima~ haruhi ceneash RaMi LastQQQ Kentou 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 19:51 | |
| - Sulli. rašo:
-
- Citata :
- Number of new posts for the last 12 months
Feb 2011 ***330*** 8% Mar 2011 ***237*** 6% Apr 2011 ***106*** 3% May 2011 ***146*** 3% Jun 2011 ***300*** 7% Jul 2011 ***335*** 8% Aug 2011 ***412*** 10% Sep 2011 ***231*** 6% Oct 2011 ***161*** 4% Nov 2011 ***131*** 3% Dec 2011 ***395*** 9% Jan 2012 ***1402*** 33% ot tai tau :D Man tai net keista kad dabar tiek žmonių forume, nes kai prisiregistravau (tai buvo palyginti nesenai) online tik po 2 būdavo, o dabar ir po 10 ^^. Džiugu kad forumas atsigauna ^^ ! | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 19:54 | |
| - Sima~ rašo:
Man tai net keista kad dabar tiek žmonių forume, nes kai prisiregistravau (tai buvo palyginti nesenai) online tik po 2 būdavo, o dabar ir po 10 ^^. Džiugu kad forumas atsigauna ^^ ! sutinku.,kai atvykau tai išvis tuščia buvo,dabar net nustebusi esu,kaip mūsų padaugėjo n.n | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 19:55 | |
| čia turbūt visi taip laukia DVD :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:05 | |
| bet ale rimtai įdomu iš kur čia šita fazė tokia atėjo, nes nu šiaip nieko tokio forume kaip ir neįvyko, kad visi pradėtų pult komentuot, gi dar Japonijoj nesu ir nerengiu kokių konkursų su tikslu padovanot visokių jp pindzikliuškų :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:07 | |
| - Sulli. rašo:
- bet ale rimtai įdomu iš kur čia šita fazė tokia atėjo, nes nu šiaip nieko tokio forume kaip ir neįvyko, kad visi pradėtų pult komentuot, gi dar Japonijoj nesu ir nerengiu kokių konkursų su tikslu padovanot visokių jp pindzikliuškų :DDD
o rengsi??? | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:07 | |
| - Sulli. rašo:
- bet ale rimtai įdomu iš kur čia šita fazė tokia atėjo, nes nu šiaip nieko tokio forume kaip ir neįvyko, kad visi pradėtų pult komentuot, gi dar Japonijoj nesu ir nerengiu kokių konkursų su tikslu padovanot visokių jp pindzikliuškų :DDD
Čia prieš pasaulio pabaigą atsivertimas į tikrąsias vertybes.. ;DDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:09 | |
| - haruhi rašo:
o rengsi??? roflmao!!! nu o ką aš ir sakiau, kas žmonėm labiausiai rūpi :D aš jau įsivaizduoju koks čia anšlagas bus jei sugalvosiu kokį konkursą goodsam iš jų live'o laimėt ar pan. :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:11 | |
| Jau ta pasaulio pabaiga pasidarius kasdienybe :D Gal kokia 20 pasaulio pabaigų išgyvenom xD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:12 | |
| - Minga rašo:
- Jau ta pasaulio pabaiga pasidarius kasdienybe :D Gal kokia 20 pasaulio pabaigų išgyvenom xD
tai čj daugiau :DD aš jau nebetikiu, kad 2012 bus ta pasaulio pabaiga :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:14 | |
| Aš tai tikiu :D bus pati didžiausia xD Bet tikriausiai nedalyvausiu o taip norėčiau pamatyt xDDDDD čia fb buvo toks klausimas: Ar dalyvausite pasaulio pabaigoj? :D Ar kažkas panašaus :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:15 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 28th 2012, 20:17 | |
| - Minga rašo:
- Aš tai tikiu :D bus pati didžiausia xD Bet tikriausiai nedalyvausiu o taip norėčiau pamatyt xDDDDD čia fb buvo toks klausimas: Ar dalyvausite pasaulio pabaigoj? :D Ar kažkas panašaus :DD
nea, yra toks event'as, pavadinimu ''2013'' sukurtas, tai vat jame galima ''dalyvauti''. žiauriai žvengiau iš jo ;D | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 30th 2012, 21:14 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| |
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 09:10 | |
| | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 09:13 | |
| | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 10:54 | |
| Srr, bet gerulis jis, būtinai reikėjo pasidalinti :P vakar kelis kartus peržiūrėjau ir vis išsigąsdavau tose pačiose vietose XDD Nors ir žinojau kas įvyks | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 14:50 | |
| | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 14:51 | |
| aš jau bijau skaityt tą komiksą:DD palauksiu gal kol namo kasnors pareis:DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 14:55 | |
| tai mano mama net atėjo iš virtuvė paklaust, ko aš klykiu :DDD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 15:32 | |
| aš suklykiau ir nuo kėdės nuvirtau, bet mama lauke buvo ačiū dievui. žiauru čia :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 15:37 | |
| ai, mano mama pripratus nuo mano spiegimų :DDD ir nuo isteriško juoko :DDDDDDDDDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 15:53 | |
| Reikia vakare žiūrėti, kai esi vienas, po kokio siaubo filmo ypač patartina. Tuomet pats geriausiais efektas (: Tikiuos per daug ant manęs nepykstate ( Nors jau antra karta išgazdinu | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 16:18 | |
| antrą kartą?? aš tai tik pirmą kartą mačiau tą komiksą :DD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2012, 16:26 | |
| Na pirmas, tai dėl tos muzikos mano temoje XD Aš tai ta komiksa vasara dar buvau atkapscius, bet tada man flesh nesuveike, tai taip nepersikau XD Dabar vel uztikau, tai labai atsipūtus ji peržiūrinėjau iki kol nebebuvo faina XDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|