| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Floodas Sausis 31st 2008, 17:48 | |
| Hey, gal kas nors zinot ish kur butu galima uzsisakyt originaliu Gazetto Pick'u? ir ar ish viso ju yra pirkt??? :huh: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 18:10 | |
| nu tai čiuju galima, nes jie mėgsta daryt tokius kaipo ir komplektėlius :) šiaip.. blem.. šiandien livejournal'e radau naujus gaze scan'us ir pana, kuri juos įdėjo siūlo pirkti iš jos žurnalus, nes jinai specialiai juos perka, kad po to žmonėm pardavinėtų... o būtent tam žurnale, iš kurio gaze foto atskenavo yra 2 plakatai... o dydžio, tai pz kz.. kaip 3 horizontaliai vienas po kito stulpeliu sudėti A4 formato lapai.. taip užsinorėėėėjau... ten Uruha labai gražiai išėjęs, bet po to persigalvojau, nes ten Aoi ir Uru plakatai, o aš pastaruoju metu ant Rukio labai užsiciklinus esu :D šiaip na... aš esu mačiusi, kad fotkių rinkinukai pardavinėjami eBay arba livejournal'uose :) aš kol kas tenkinuosi home made'u XD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 18:17 | |
| Na foto tai ash nlb noriu, nes man neapsimoka, bet va noreciau uzsisakyt pick'u rinkini, nes ash juos kaip ir kolekcionuoju, ir dar visai noreciau pakabuko mobiliakui...XD Ano sa ano sa, Shiandien me daresi Gazetto ir Hitsugi nuotraukas..ao sa, kaip graziai ishejo..pasikabinau graziai ant sienikes...*spokso i Hitsu grrr..* Gaila tik kad paskutine akimirka sugalvojau Gazetto pasidaryt fotkes, nes kazkaip norejau atskirai Kai foto pasidaryt, bet kompe neradau graziu... :sad: Ano, gal kas zinot kur daro plakatus???*pasineshe ant Gazetto totaliai* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 18:26 | |
| spaustuvėj? netoli tavo namų XD šiaip ką aš žinau ;> me suplojo nemenką sumelę ir parsivežė du gigantiškus plakatus iš Berlyno, kurių vienas jau seniai atiduotas, ir džiaugiasi kasdieniu droolinimu bežiūrint tiesiai priešais mane virš PC pakabintais silly god - gaze :inlove:
apie akai kontrabandą vargšėm lietuvaitėm jau nešneku. visas kambarys pilnas jos besaikio dosnumo įrodymų XD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 18:49 | |
| Blem, rejk paieshkot graziu Gaze foto... :worried: Tikiuosi rasiu..dokana... :worried: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 20:04 | |
| o kur žadi atsispausdint? ^^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 31st 2008, 21:56 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- o kur žadi atsispausdint? ^^
Na shiaip kad ir nuotraukas 20x 30 ar dar ten skae didesnio dydzio buna kazkurioj maximoj, gal akropolio nzn. o del plakatu tai nzn, kiek intike ieshkojau tai visi tik masishkai spausdina, bet jei pavyktu su vienu pazystamu pasikalbet, kuris turi savo spaustuve, gal ishdegtu ir didelis darbelis, nzn, bet kolkas man uztektu ir tu 20x30, nes shiandien kai dariaus, tai sugoi atrodo.. :flowers: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 1st 2008, 15:38 | |
| Mano draugas gali padaryto savo atelje (jis dirba ten) tipo A3 formato foto,uz 8~9lt jei gerai prisimenu,kaip sake.na A3 nera daug,normalus plakatelis.Me jau masto kai kam kazka padovanoti ^___^ As is jo gavau B-day proga savo pacios foto,tookias diiideles O.o apsalau...:D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 14th 2008, 20:43 | |
| Cia tokio durno klausymo paklausiu, o kur man rast Gaziku internetine parduotuve (-es)??? Bounty sake, kad mazdaug zino kiek kainuoja tie ziedai or smth, yra kokiu pardu??? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 09:49 | |
| na jei dėl žiedų, tai prašom: http://gc55.jp/campaign/gazette mačiau online shop užrašyta.. o dėl kitų goodsų, tai aš jau minėjau.. žinau tik, kad galima eBay nusipirkt iš kitų žmonių. jie ten jau ir bizniuką kai kurie prasukę. pardavinėja net neišpakuotus goodsus. dažnai dar galima rast livejournal'e žmonių, kuriem babkių reik ir jie pardavinėja visokius gaze goodsus, bet anie jau dažniausiai panaudoti būna :) | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 12:00 | |
| 750 lt uz Ruki zieda..... Parduodu PC..... Zie, o kai jie live'uose koncertuoja tai ten goods ir parduoda?? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 12:25 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 15:04 | |
| gal kas žinot kur deadman - Blue Berry lyrics'us paraut? :hate: :sorry: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 20:04 | |
| Neisivaizduoju...>.< O, Bounty, primink man apie Gaziku ishsilavinima! kuris ten galvociausias??? :bow: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 20:07 | |
| erm... gal Reita? kiek pamenu jis vienintelis iš jų kažkokią specialybę turi ^^ o kam tau prireikė? XD | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 15th 2008, 20:58 | |
| del pick'u http://www.j-xyz.net/index.cfm?CategoryID=605&Category1ID=130&Category2ID=44&do=listcia yra ^^ siaip girdejau kad galima pasitiketi jais norsp ati dar nebandziau pirkti ....siaip as pick'u lb noriu ypac Aoi *w* *nesjei juodi ir toki grazus* o siiap is sito siato galvojau pirkti Decomposition Beauty uzrasu knygute bet bapkiu truksta U.U;; Tikiuosiu tau pades sitas linkas ^^V ir tikiuosiu nusipirksi tuos unreal pick'us! | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 08:10 | |
| Holy shit yeah....(manau mano parashas viska pasako XDDD) Anou, va cia dar klausimas, kai tu jau uzsisakai sumoki viska, blem, ar butinai namo pristato, nes blem, ash nenoriu kad man namo pristatytu, geriau i koki pashto skyriu or smth, o ash po to pasiimciau...>.>
Bounty>>> Tyriminiais tikslais noriu zinot kuris ten galvociausias... :blush2: | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Oficialus Ruki-san stalkeris apie kurį jis nežino. Taip pat laisvalaikiu stalkinu savo 3 šeimas. Išskirtinis Bruožas: Idiotas su baka gėle ant galvos, idiotiška išraiška ir gyvenimas po stalu. Super Galia: Ikyrėti visiems ir šnekėti total crap. BEja geroji mano galiata, kad esu gareas priekabiavimo objektas nes man tik 6 metai XDDD
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 10:09 | |
| wat as nzn net del sito...kai as batus su EMS uzsisakiau tj man i namus pristate nes paraso reikejo...O del air mail net nzn ...bent jau kur guren perku tai buvo parasyta kad gali pristatyti arba gal itekti eiti i pasta pasiimti....siaip nzn net....nors jeigu reigstruotas siuntinys tia tavo paraso reikes tia greiciausiai inamus pristatys....O tu pvz paklausk gal kas is tavo pazistamu priimtu ta siuntini? na jei sutiktu tai tu ju adresa ir t.t uzrasyk jeigu nenori kad tua i namus pristatytu ^^ dam nme irgi nori tu pic'y tada butu taip jega groti gitara *Sa db groja savo home made gaztto "fight" pick'ais XDD* siaip nzn net kai man guren atsius as gal daugiau galeisu pasakyti kaip tas registred air mail veikia...bet as ne is sito puslapio perku tj gal skirsis? =___=;;; damn Sa is so usless >. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 11:39 | |
| hmz... aš kai rūbus užsisakinėjau iš JAV su EMS, tai pašto dėžutėj radau lapuką, kad mano siuntinys jau yra ir su tuo lapuku bei asmens dokumentu turėjau važiuoti ten šalia traukinių stoties į jų būstinę ir ten man atidavė :) | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 11:43 | |
| O va man geriausiai taip ir butu....^.^ Anou, Tate, kas per fight pickai??? Vakar me ir gitara bruzino..turbut per daug, nes shiand ranka skauda...>.< | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 13:02 | |
| - Kajitoku*[GD] rašo:
- O va man geriausiai taip ir butu....^.^
Anou, Tate, kas per fight pickai??? Vakar me ir gitara bruzino..turbut per daug, nes shiand ranka skauda...>.< hahaha tiesiog as nusipirkau pick'u nauju *savo senaji ir apskrtiai pirmaji pameciau TTATT o jis su manim gyveno daugiau nei metus* na ir as ant tu pick'u su nagu laku prisirasinejau sau padrasinimu kaip "fight" ir aisku uzsiraisau zodi "gazetto" nes man tia padeda *jop Sa tosk keistas =___=* hmmm matyt cia priklauso jau nuo pasto gal? nes as kai EMS siunciausi tai man i namus atnese ir as turejau pasirasyti...Cia gal rmt nuo pasto priklauso...nes kazkada pamenu taip atsitiktinai vokeitijoje laimejau konkursa *stebuklas rmt* ir pastininke nenorejo i pasto dezute deti todel atnese i namus *awww ACIU pastininke -san!* nzn net nzn...jeigu Boss turejo eiti pasiimti o man atnese tj tikrai nzn akip tau bus....tada skakau ..nebent tu uzrasytum ne savo adresa...\ O!...o gal Boss reiekjo eiti pasiimti del to kad VLN yra ju bustine? na pvz Alt nera ir jie is vln isvezioja poto viska. db nepamenu tiksliai bet man apste kai klausiau apei EMS kazka uzsimine kad tipo siuntinys eina i VLn o poto is vln ten jis keliauja ir jeigu nepasiraso tj arbapaste palieka arba reikia i vln varyti atsiimti *nu buna tokiu tipo atveju* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 18:59 | |
| Aww....ash noreciau vieno ish tu tavo fighto pick'u...XDDDDDDD Gal nebuciau tokia tingine...>.< Anou, niu zodziu darysiu taip, kad i namus nepristatytu...^.^ | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2008, 19:35 | |
| - Kajitoku*[GD] rašo:
- Aww....ash noreciau vieno ish tu tavo fighto pick'u...XDDDDDDD Gal nebuciau tokia tingine...>.<
Anou, niu zodziu darysiu taip, kad i namus nepristatytu...^.^ hahaha tie mano pick'ai lievi bet padeda ...na bent jau tada kai prisedu groti tai neleidzia sustoti...tik deja jei kolkas neismoko manes priversti groti dazniau =___=;;; damn man net geda nes nuejus i gitarospamoka mokytojas pasake "namu darbu neatlikai" =___=;;; dam n otas pratiamsk uri mokausi lb lb lb naudingas ypac kai grosiu bassu *damn lazy me!* siaip cia geras sutapimaskad sita saita su tai pick'ais as atradau visai neseniai XDDD jeigu dar konors ieskosite sakykite gal galesiu padeti ^^v | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2008, 20:06 | |
| Ou Arigatou gozaimashita... Jeigu nenuprotesiu nuo mamos vizito, stengsiuos prisimint kad rejkia ant picku uzsirashyt kazka padrasinancio... :boxing: | |
|
| |
Tatemyuu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2008, 20:54 | |
| - Kajitoku*[GD] rašo:
- Ou Arigatou gozaimashita...
Jeigu nenuprotesiu nuo mamos vizito, stengsiuos prisimint kad rejkia ant picku uzsirashyt kazka padrasinancio... :boxing: haha as visokiu tokiu padrasinanci ucrap turiu XDD vien jau gaze plakatai ir tos nuotraukos ant mano pc kurias boss, Noru ir ky atsiunte mane padrasina o ka jau sneketi apie lapelius su priminimais XDDDD tiesiog neimanoma ju visu ignoruoti kai viskas pries akis XD *tik kazkodel as visvien sugebu tinginiauti O.O* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|