Floodas
+12 COMA~
chibi_panda
Minga
Sulli.
Uru'mi
yune
Sima~
haruhi
ceneash
RaMi
LastQQQ
Kentou
16 posters
Autorius Pranešimas haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 25th 2012, 13:02 Su šv. Kalėdom ir tave, ir visus kitus <3 Aš gavau tą lanką, dabar daužysiu lašinius :DD Šiaip likimas, kad jis Korėjoj pagamintas, visa dėžė nurašinėta korėjietiškai :D O ką jūs? :D
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 25th 2012, 16:05 Su Kalėdom ir jus, ir kitus
aš tai gavau termosiuką, pinigų ir aišku saldainių maišą :D
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 25th 2012, 16:56 Aš tai prašiau žmonių, kad jie man saldainių nedovanotų :D Už tai gavau mėtinio šokolado, šokoladu su marcipanu, su mangais, švediško šokolado :D Ir dar krikšto mama 'Kosmados' čekį padovanojo. Praktiška ta mano krikšto mamytė ^^ Ir dar teta užsakė iš Avon man ko reikėjo :D Geros giminės n.n
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30Miestas : ttwPranešimų skaičius : 488Reputacija : 11.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas : Forever Alone Super Galia : Fail`int kiekvienam žingsny... Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 26th 2012, 16:39 Aš tai už dvi progas iškart atsiimiau xDD Gavau krūvą šokolado grįš visi numesti nuo vasaros kg xDD rafaelo, pinigų, sidabrinę apyrankę, akių šešėlių, kurių nežinau kur kišt xDD ir vitaminų stipriems nagam ir plaukam, kad tokia baidykle nebūčiau xDDharuhi, sveikinu su lanku ;DDD
Age : 30Miestas : ttwPranešimų skaičius : 488Reputacija : 11.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas : Forever Alone Super Galia : Fail`int kiekvienam žingsny... Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 28th 2012, 17:48 va ką netyčia vakar radau youtube. tikriausiai dauguma jau matė. gaila nesuprantu nė žodžio ką šneka xDDVIDEO
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 28th 2012, 17:59 Hanano_Toma rašo: va ką netyčia vakar radau youtube. tikriausiai dauguma jau matė. gaila nesuprantu nė žodžio ką šneka xDDVIDEO Omg nemačiau :DDDDDDDD Juokas paėmė, geriausia, kad kažką ten šneka, muzika groja ir nepadorų daiktą ant lango nupieštą rodo :DDDDDDD
Age : 30Miestas : ttwPranešimų skaičius : 488Reputacija : 11.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas : Forever Alone Super Galia : Fail`int kiekvienam žingsny... Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 29th 2012, 18:54 Gal kas žinot kaip vartotojo vardą pasikeist? Šitas per ilgas užknisa vest kai login`uos xDDD
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 29th 2012, 18:58 Hanano_Toma rašo: Gal kas žinot kaip vartotojo vardą pasikeist? Šitas per ilgas užknisa vest kai login`uos xDDD Prašyk Sulli, pakeis
Age : 30Miestas : ttwPranešimų skaičius : 488Reputacija : 11.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas : Forever Alone Super Galia : Fail`int kiekvienam žingsny... Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 29th 2012, 19:18 haruhi rašo: Prašyk Sulli, pakeis Dabar man ją pagaut reik :D Let the stalking begin xDDD
P.S. O kaip man tai padaryt??? xp
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 29th 2012, 20:47 Hanano_Toma rašo: haruhi rašo: Prašyk Sulli, pakeis Dabar man ją pagaut reik :D Let the stalking begin xDDD P.S. O kaip man tai padaryt??? xp Aš tai per fb jai rašiau. Arba gali rašyt į PM :D
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 30th 2012, 13:51 kokio tau nicko reikia? :D joa šiaip žmonės man rašo į PM pageidavimus :D
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 30th 2012, 14:24 Sulli. rašo: kokio tau nicko reikia? :D joa šiaip žmonės man rašo į PM pageidavimus :D Kai aš keičiausi, tai PM neveikė :((
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 30th 2012, 15:28
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 30th 2012, 22:35 Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 13:48. Redaguota 1 kartą
Age : 30Miestas : ttwPranešimų skaičius : 488Reputacija : 11.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas : Forever Alone Super Galia : Fail`int kiekvienam žingsny... Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 31st 2012, 14:19 Sulli. rašo: kokio tau nicko reikia? :D joa šiaip žmonės man rašo į PM pageidavimus :D Bandžiau į PM, bet nesiuntė žinutės tai pasidaviau :(. Naujas nikas toks
maTo . Ačiū :)
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 1st 2013, 00:00 Sveikinu su naujais 2013 metais! Linkiu, kad jie būtų dar šaunesni, nei 2012
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 1st 2013, 08:10 Hanano_Toma rašo: Sulli. rašo: kokio tau nicko reikia? :D joa šiaip žmonės man rašo į PM pageidavimus :D Bandžiau į PM, bet nesiuntė žinutės tai pasidaviau :(. Naujas nikas toks maTo . Ačiū :) biškį durns klausimas, bet.. su tašku ar be taško??? :DDDDD atleisk aš dar po naujako neatsigavau xDDD
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 1st 2013, 14:28 Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 13:48. Redaguota 1 kartą
Mii. ~Shatei~
Age : 29Pranešimų skaičius : 44Reputacija : 0 Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 13:16 oho.. kaip seniai čia besilankiau..
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28Miestas : Vilnius ^^Pranešimų skaičius : 1828Reputacija : 30.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Išskirtinis Bruožas : Super Galia : Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 13:48 Mii. rašo: oho.. kaip seniai čia besilankiau.. Tuomet sveikinu sugrįžus, nors dar neteko mums bendraut :D
Mii. ~Shatei~
Age : 29Pranešimų skaičius : 44Reputacija : 0 Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 13:53 ačiū! prisiregistravau čia.. berods kai buvau 13.. greitai metai bėga..:D
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32Miestas : KaunasPranešimų skaičius : 517Reputacija : 14 Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 16:03 o man tuoj bus metai, kaip čia prisiregistravau :D ir pati galvoju kodėl tik pernai sugalvojau tai padaryti..
Mii, sveika sugrįžus :)
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34Miestas : SaitamaPranešimų skaičius : 4812Reputacija : 154.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas : a good sense of engrish Super Galia : Aoi suktukas :D Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 16:22 nu va ar aš nesakiau, kad daryt senų narių valymą yra nekokia idėja? :DD sveika sugrįžus, puikiai prisimenu tave :))
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28Miestas : PanevėžysPranešimų skaičius : 6284Reputacija : 45.::+Trumpai apie save+::. Pareigos : nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas : turiu daug vyrų xDD Super Galia : įvaldžius beisbolkes ^^ Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 13th 2013, 16:43 sveika sugrįžus, tikiuosi, kad bendrausim ^^
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Floodas
Floodas