| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hikaro ~Shatei~
Age : 28 Miestas : Vilniius Pranešimų skaičius : 58 Reputacija : 2
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:00 | |
| Galvoju apie nauja bosine gitara ir mastau kokios spalvos pirgti xDDDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:03 | |
| - Hikaro rašo:
- Galvoju apie nauja bosine gitara ir mastau kokios spalvos pirgti xDDDD
Aš tai galvoju akustinę gitarą pirkt, bet nežinau kokią :DDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:03 | |
| - RaMi rašo:
- LastQQQ rašo:
- Minga šitas simptomas paaiškinamas pms , arba, kad labai skaniai pas tave gamina XD
Galvoju, kad nežinau, ko noriu. Parašo man blogai, neparašo dar blogiau........ Kas man negerai? Žinok vėl pasikartosiu, bet ir man taip neretai būna :D mes moterys tikrai nežinom ko norim :D man ta pati situacija rodo dėmesį nepatinka, nerodo visai blogai .. :D tada susimąstau kodėl :D bet čia tikriausiai todėl, kad mes realiai iš tikro nežinom ko norim, jeigu tai būtų žmogus su kuriuo tau labai patiktų susirašinėt tu nusišypsotum gavus žinutę ar kažką :D O jei to nėra vadinasi tiek ir tereikia.. :D kaip aš sakau dėl azarto :D Bet kai pagalvoji, kokia nesamone ne? Kodėl negalim pasidžiaugti tuo, ką turim, o čia issisikinėjam. Gal niekad ir nesulauskim to, kuris itiks... O gal jau pasiekėm tokį lygį, kai džiaugiamės, kad kažkam patinkam, nors tas kažkas mums nepatinka, bet viskas labai gerai, nes turim ciuva, kuriam galima pa***t protą kai nėra ką veikti. | |
|
| |
Hikaro ~Shatei~
Age : 28 Miestas : Vilniius Pranešimų skaičius : 58 Reputacija : 2
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:05 | |
| Na galeciau pasiulyti kokia pirgti firmos , nes pats turiu akustines gitaras . ^^ | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:09 | |
| - LastQQQ rašo:
- RaMi rašo:
- LastQQQ rašo:
- Minga šitas simptomas paaiškinamas pms , arba, kad labai skaniai pas tave gamina XD
Galvoju, kad nežinau, ko noriu. Parašo man blogai, neparašo dar blogiau........ Kas man negerai? Žinok vėl pasikartosiu, bet ir man taip neretai būna :D mes moterys tikrai nežinom ko norim :D man ta pati situacija rodo dėmesį nepatinka, nerodo visai blogai .. :D tada susimąstau kodėl :D bet čia tikriausiai todėl, kad mes realiai iš tikro nežinom ko norim, jeigu tai būtų žmogus su kuriuo tau labai patiktų susirašinėt tu nusišypsotum gavus žinutę ar kažką :D O jei to nėra vadinasi tiek ir tereikia.. :D kaip aš sakau dėl azarto :D Bet kai pagalvoji, kokia nesamone ne? Kodėl negalim pasidžiaugti tuo, ką turim, o čia issisikinėjam. Gal niekad ir nesulauskim to, kuris itiks... O gal jau pasiekėm tokį lygį, kai džiaugiamės, kad kažkam patinkam, nors tas kažkas mums nepatinka, bet viskas labai gerai, nes turim ciuva, kuriam galima pa***t protą kai nėra ką veikti. Žinok joo, bet esmė, kad aš negaliu prisiverst bendraut su žmogumi, kuris man nepatinka, o į savo tarkim draugus vaikinus žiūrėti kaip į ateities partnerius :D aš nelaukiu to princo su baltu ferrariu, bet esmė, kad nerandu tokio žmogaus kokio norėčiau, ne išvaizda, o vidumi. Aš norėčiau, kad į mane pvz. žiūrėtų pirmiausia kaip į asmenybę, o tik po to kaip į merginą :) kas šūdiniausi dėmesį tau rodo, bet tu į jį negali atsakyt, nes nenori arba jis tau netinka:D Taip ir liekama senmergėmis.. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:10 | |
| - Hikaro rašo:
- Na galeciau pasiulyti kokia pirgti firmos , nes pats turiu akustines gitaras . ^^
Jei gali tai siūlyk | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 11:50 | |
| galvoju, kad kai pamačiau naują RaMi avatarą pagalvojau - naujas narys?? :DDD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 12:05 | |
| - haruhi rašo:
- galvoju, kad kai pamačiau naują RaMi avatarą pagalvojau - naujas narys?? :DDD
Galiu būti naujas, jei reikia... ;DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 12:07 | |
| - RaMi rašo:
- haruhi rašo:
- galvoju, kad kai pamačiau naują RaMi avatarą pagalvojau - naujas narys?? :DDD
Galiu būti naujas, jei reikia... ;DDD nereikia, ir tu gerai :DD
| |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 13:54 | |
| - Minga rašo:
- Hikaro rašo:
- Na galeciau pasiulyti kokia pirgti firmos , nes pats turiu akustines gitaras . ^^
Jei gali tai siūlyk aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu.. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 14:04 | |
| - chibi_panda rašo:
- Minga rašo:
- Hikaro rašo:
Jei gali tai siūlyk aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu.. Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:17 | |
| oo taip, rytoj susigadinsiu visus pažymius :DD laukia anglų kontrolinis iš laikų, prancūzų pasakojimo atsiskaitymas. laukia penketai :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:19 | |
| - haruhi rašo:
- oo taip, rytoj susigadinsiu visus pažymius :DD laukia anglų kontrolinis iš laikų, prancūzų pasakojimo atsiskaitymas. laukia penketai :DD
Praeita savaitę iš anglu 5 gavau, tai net nustebau, 5 iš anglų gal kelis metus neturėjau :D. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:27 | |
| aš tai su anglų gramatika pykstuos :DD man tie visi laikai vienodi, aš jų neskiriu :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:35 | |
| - haruhi rašo:
- aš tai su anglų gramatika pykstuos :DD
man tie visi laikai vienodi, aš jų neskiriu :DD ouj jė mano tokia pati problema buvo. išmokau juos tik tada, kai pas labai gerą korepetitorę prieš brandos egzaminus nuėjau. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:39 | |
| - Sulli. rašo:
- haruhi rašo:
- aš tai su anglų gramatika pykstuos :DD
man tie visi laikai vienodi, aš jų neskiriu :DD ouj jė mano tokia pati problema buvo. išmokau juos tik tada, kai pas labai gerą korepetitorę prieš brandos egzaminus nuėjau. tai aš irgi taip darysiu ateity, prieš egzaminus, nes kitaip man nieko nebus. pažymiai už žodžių kontrolinius, pasakojimus - 10. pažymiai už laikus ir gramatiką - 6 :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:56 | |
| dieve dieve. Jau galvojau kad nemyliu tikrai, pamačiau ir vėl pavydas sukilo. :| Omg ne, nenoriu tos juodos skylės krutinėje daugiau ;c oh my gazette,ką daryyytttt. Zajabys gazerockas dienoraštis :/ | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 16:58 | |
| galvoju,kad skauda galvą,bet jei pasiskųsiu tai gero nelauk. . | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 18:00 | |
| - Minga rašo:
- chibi_panda rašo:
- Minga rašo:
- Hikaro rašo:
Jei gali tai siūlyk aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu.. Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai nu priklauso nuo tavo pačios ūgio bei sudėjimo. aš tai esu metras šešiasdešimt, tai man būtų gerai mažesnė. nu bet vistiek nuo rugsėjo neėmiau į ranas jos, nes jei paimu, apima tokia neapsakoma neviltis dėl savo gyvenimo, kad negaliu išturėt. Bendrai jinai bet kokiu atveju apima. Anyway, skaičiau, kad lengviau būtų mokytis, reikia stygas pasikeisti. Bet neturiu žalio suratimo į kokias. Tų stygų visokių ir visokio storumo, o visų nesusipirksi gi ir neišbandysi.. O nailoinės tai čia klasikinei.. tai nežinau. galvoju, kad vemsiu. Buvo užėjus draugė, sakė mesk tu tą *****, perstok ten, kur širdis neša, pamatysi, kaip viskas susitvarkys. Bet jeigu mane labiausiai neša į Azijos studijas ? O jei bus taip, kai man jau šešis metus kala tėvai (kad baigus jas būsiu bedarbė, nes niekam nereikia tokių ). Ryt turiu egzą, bet galvoju, ar verta mokytis. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 18:55 | |
| - chibi_panda rašo:
- Minga rašo:
- chibi_panda rašo:
- Minga rašo:
- Hikaro rašo:
Jei gali tai siūlyk aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu.. Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai nu priklauso nuo tavo pačios ūgio bei sudėjimo. aš tai esu metras šešiasdešimt, tai man būtų gerai mažesnė. nu bet vistiek nuo rugsėjo neėmiau į ranas jos, nes jei paimu, apima tokia neapsakoma neviltis dėl savo gyvenimo, kad negaliu išturėt. Bendrai jinai bet kokiu atveju apima. Anyway, skaičiau, kad lengviau būtų mokytis, reikia stygas pasikeisti. Bet neturiu žalio suratimo į kokias. Tų stygų visokių ir visokio storumo, o visų nesusipirksi gi ir neišbandysi.. O nailoinės tai čia klasikinei.. tai nežinau. Mano ūgis tai kažkur 1.68 Tai man ir viena ir kita gal normaliai būtų :/ Ai, nueisiu į parduotuve ir pažiūrėsiu :DD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 19:36 | |
| Galvoju apie Jude Law, kad šiąnakt vėl galėčiau jį susapnuot. Aną naktį buvo mūsų pirmas pasimatymas, laukiu antro. :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 19:41 | |
| Galvoju kas bus su mano pažymiais | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 19:49 | |
| Galvoju, kad aš kieta Parašiau kalbėjimui planą. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 20:03 | |
| galvoju, kad nagų lakas smirda -.- | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 12th 2012, 20:42 | |
| I'm confused. Nieko nesuprantu. Išvis nieko nesuprantu. pizdec kaip užpisa | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|