Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

apie ka galvoji?

Go down 
+10
Kentou
chibi_panda
Hikaro
LastQQQ
Sima~
haruhi
Uru'mi
Sulli.
Minga
RaMi
14 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Hikaro
~Shatei~
Hikaro

Male
Leo Rat
Pranešimų skaičius : 58
Reputacija : 2

apie ka galvoji? - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:00

Galvoju apie nauja bosine gitara ir mastau kokios spalvos pirgti xDDDD
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 1772
Reputacija : 10

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:03

Hikaro rašo:
Galvoju apie nauja bosine gitara ir mastau kokios spalvos pirgti xDDDD
Aš tai galvoju akustinę gitarą pirkt, bet nežinau kokią :DDD
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey
Pranešimų skaičius : 1007
Reputacija : 59

Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus
Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto
Super Galia: Prasuku laika

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:03

RaMi rašo:
LastQQQ rašo:
Minga šitas simptomas paaiškinamas pms , arba, kad labai skaniai pas tave gamina XD

Galvoju, kad nežinau, ko noriu. Parašo man blogai, neparašo dar blogiau........ Kas man negerai?

Žinok vėl pasikartosiu, bet ir man taip neretai būna :D mes moterys tikrai nežinom ko norim :D man ta pati situacija rodo dėmesį nepatinka, nerodo visai blogai .. :D tada susimąstau kodėl :D bet čia tikriausiai todėl, kad mes realiai iš tikro nežinom ko norim, jeigu tai būtų žmogus su kuriuo tau labai patiktų susirašinėt tu nusišypsotum gavus žinutę ar kažką :D O jei to nėra vadinasi tiek ir tereikia.. :D kaip aš sakau dėl azarto :D

Bet kai pagalvoji, kokia nesamone ne? Kodėl negalim pasidžiaugti tuo, ką turim, o čia issisikinėjam. Gal niekad ir nesulauskim to, kuris itiks...
O gal jau pasiekėm tokį lygį, kai džiaugiamės, kad kažkam patinkam, nors tas kažkas mums nepatinka, bet viskas labai gerai, nes turim ciuva, kuriam galima pa***t protą kai nėra ką veikti. 113
Atgal į viršų Go down
Hikaro
~Shatei~
Hikaro

Male
Leo Rat
Pranešimų skaičius : 58
Reputacija : 2

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:05

Na galeciau pasiulyti kokia pirgti firmos , nes pats turiu akustines gitaras . ^^
Atgal į viršų Go down
RaMi
~Shateigashira-hosa~
RaMi

Female
Sagittarius Goat
Pranešimų skaičius : 517
Reputacija : 14

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:09

LastQQQ rašo:
RaMi rašo:
LastQQQ rašo:
Minga šitas simptomas paaiškinamas pms , arba, kad labai skaniai pas tave gamina XD

Galvoju, kad nežinau, ko noriu. Parašo man blogai, neparašo dar blogiau........ Kas man negerai?

Žinok vėl pasikartosiu, bet ir man taip neretai būna :D mes moterys tikrai nežinom ko norim :D man ta pati situacija rodo dėmesį nepatinka, nerodo visai blogai .. :D tada susimąstau kodėl :D bet čia tikriausiai todėl, kad mes realiai iš tikro nežinom ko norim, jeigu tai būtų žmogus su kuriuo tau labai patiktų susirašinėt tu nusišypsotum gavus žinutę ar kažką :D O jei to nėra vadinasi tiek ir tereikia.. :D kaip aš sakau dėl azarto :D

Bet kai pagalvoji, kokia nesamone ne? Kodėl negalim pasidžiaugti tuo, ką turim, o čia issisikinėjam. Gal niekad ir nesulauskim to, kuris itiks...
O gal jau pasiekėm tokį lygį, kai džiaugiamės, kad kažkam patinkam, nors tas kažkas mums nepatinka, bet viskas labai gerai, nes turim ciuva, kuriam galima pa***t protą kai nėra ką veikti. 113

Žinok joo, bet esmė, kad aš negaliu prisiverst bendraut su žmogumi, kuris man nepatinka, o į savo tarkim draugus vaikinus žiūrėti kaip į ateities partnerius :D aš nelaukiu to princo su baltu ferrariu, bet esmė, kad nerandu tokio žmogaus kokio norėčiau, ne išvaizda, o vidumi. Aš norėčiau, kad į mane pvz. žiūrėtų pirmiausia kaip į asmenybę, o tik po to kaip į merginą :) kas šūdiniausi dėmesį tau rodo, bet tu į jį negali atsakyt, nes nenori arba jis tau netinka:D Taip ir liekama senmergėmis.. 34
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:10

Hikaro rašo:
Na galeciau pasiulyti kokia pirgti firmos , nes pats turiu akustines gitaras . ^^
Jei gali tai siūlyk peace
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 6284
Reputacija : 45

Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^
Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD
Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 11:50

galvoju, kad kai pamačiau naują RaMi avatarą pagalvojau - naujas narys?? :DDD
Atgal į viršų Go down
http://www.last.fm/user/jrasy9
RaMi
~Shateigashira-hosa~
RaMi

Female
Sagittarius Goat
Pranešimų skaičius : 517
Reputacija : 14

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 12:05

haruhi rašo:

Galiu būti naujas, jei reikia... ;DDD
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 12:07

RaMi rašo:
haruhi rašo:

Galiu būti naujas, jei reikia... ;DDD

nereikia, ir tu gerai :DD
Atgal į viršų Go down
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 581
Reputacija : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 13:54

Minga rašo:
Hikaro rašo:
Jei gali tai siūlyk apie ka galvoji? - Page 2 9511

aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu..
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 14:04

chibi_panda rašo:
Minga rašo:
Hikaro rašo:

aš tai galiu duoti tokį patarimą iš patirties: svarbiausia, kad tau jinai būtų patogi. Nes jeigu dar nesimokei groti, tai tau tas pats, ar ta gitara kainuos tūkstantį, ar 200. Pirk pagal savo gabaritus, gerai prisimatuok. Aš nusipirkau per griozdišką sau, pirkau iš draugės. Labai gera gitara, nuostabiai skamba, bet man ant jos mokytis groti yra labai nepatogu..
Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai 61
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:17

oo taip, rytoj susigadinsiu visus pažymius :DD laukia anglų kontrolinis iš laikų, prancūzų pasakojimo atsiskaitymas. laukia penketai :DD
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:19

haruhi rašo:
oo taip, rytoj susigadinsiu visus pažymius :DD laukia anglų kontrolinis iš laikų, prancūzų pasakojimo atsiskaitymas. laukia penketai :DD
Praeita savaitę iš anglu 5 gavau, tai net nustebau, 5 iš anglų gal kelis metus neturėjau :D.
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:27

aš tai su anglų gramatika pykstuos :DD
man tie visi laikai vienodi, aš jų neskiriu :DD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:35

haruhi rašo:
ouj jė mano tokia pati problema buvo. išmokau juos tik tada, kai pas labai gerą korepetitorę prieš brandos egzaminus nuėjau.
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:39

Sulli. rašo:
haruhi rašo:
ouj jė mano tokia pati problema buvo. išmokau juos tik tada, kai pas labai gerą korepetitorę prieš brandos egzaminus nuėjau.
tai aš irgi taip darysiu ateity, prieš egzaminus, nes kitaip man nieko nebus. pažymiai už žodžių kontrolinius, pasakojimus - 10. pažymiai už laikus ir gramatiką - 6 :DD
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:56

dieve dieve. Jau galvojau kad nemyliu tikrai, pamačiau ir vėl pavydas sukilo. :| Omg ne, nenoriu tos juodos skylės krutinėje daugiau ;c oh my gazette,ką daryyytttt. Zajabys gazerockas dienoraštis :/
Atgal į viršų Go down
Uru'mi
~So-honbucho~
Uru'mi

Female
Pisces Tiger
Pranešimų skaičius : 4079
Reputacija : 36

Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią.
Išskirtinis Bruožas: Voverė.
Super Galia: Vieno akordo virtuozė.

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 16:58

galvoju,kad skauda galvą,bet jei pasiskųsiu tai gero nelauk. .
Atgal į viršų Go down
chibi_panda
~Shateigashira-hosa~
chibi_panda

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 581
Reputacija : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 18:00

Minga rašo:
chibi_panda rašo:
Minga rašo:
Hikaro rašo:

Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai apie ka galvoji? - Page 2 893817

nu priklauso nuo tavo pačios ūgio bei sudėjimo. aš tai esu metras šešiasdešimt, tai man būtų gerai mažesnė. nu bet vistiek nuo rugsėjo neėmiau į ranas jos, nes jei paimu, apima tokia neapsakoma neviltis dėl savo gyvenimo, kad negaliu išturėt. Bendrai jinai bet kokiu atveju apima. Anyway, skaičiau, kad lengviau būtų mokytis, reikia stygas pasikeisti. Bet neturiu žalio suratimo į kokias. Tų stygų visokių ir visokio storumo, o visų nesusipirksi gi ir neišbandysi.. O nailoinės tai čia klasikinei.. tai nežinau.

galvoju, kad vemsiu. Buvo užėjus draugė, sakė mesk tu tą *****, perstok ten, kur širdis neša, pamatysi, kaip viskas susitvarkys. Bet jeigu mane labiausiai neša į Azijos studijas ? O jei bus taip, kai man jau šešis metus kala tėvai (kad baigus jas būsiu bedarbė, nes niekam nereikia tokių ). Ryt turiu egzą, bet galvoju, ar verta mokytis.
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 18:55

chibi_panda rašo:
Minga rašo:
chibi_panda rašo:
Minga rašo:
Hikaro rašo:

Tai man jos nereikia kad būtų brangi :) Tai kai man davė grot draugės, tai vienos tokia nedidelė buvo, o kitos tokia normalaus dydžio. Tai su ta mažesne buvo patogiau grot :) Bet vistiek gal nieko būtų žinot kokios firmos butų gera gitara, nes jei kokią prastą nusipirksiu tai ir gal nelabai gerai apie ka galvoji? - Page 2 893817

nu priklauso nuo tavo pačios ūgio bei sudėjimo. aš tai esu metras šešiasdešimt, tai man būtų gerai mažesnė. nu bet vistiek nuo rugsėjo neėmiau į ranas jos, nes jei paimu, apima tokia neapsakoma neviltis dėl savo gyvenimo, kad negaliu išturėt. Bendrai jinai bet kokiu atveju apima. Anyway, skaičiau, kad lengviau būtų mokytis, reikia stygas pasikeisti. Bet neturiu žalio suratimo į kokias. Tų stygų visokių ir visokio storumo, o visų nesusipirksi gi ir neišbandysi.. O nailoinės tai čia klasikinei.. tai nežinau.
Mano ūgis tai kažkur 1.68 Tai man ir viena ir kita gal normaliai būtų :/ Ai, nueisiu į parduotuve ir pažiūrėsiu :DD
Atgal į viršų Go down
ceneash
~Fuku-honbucho~
ceneash

Female
Aries Snake
Pranešimų skaičius : 924
Reputacija : 56

Pareigos: mokytoja:/
Išskirtinis Bruožas: tingėjimas
Super Galia: visur ir visada vėluoti:D

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 19:36

Galvoju apie Jude Law, kad šiąnakt vėl galėčiau jį susapnuot. Aną naktį buvo mūsų pirmas pasimatymas, laukiu antro. :D th6
Atgal į viršų Go down
Sima~
~Wakagashira~
Sima~

Female
Aries Rat
Pranešimų skaičius : 1828
Reputacija : 30

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 19:41

Galvoju kas bus su mano pažymiais 34
Atgal į viršų Go down
Minga
~Wakagashira~
Minga

Female
Leo Pig

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 19:49

Galvoju, kad aš kieta lonelyhero Parašiau kalbėjimui planą.
Atgal į viršų Go down
haruhi
~So-honbucho~
haruhi

Female
Aries Rat

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 20:03

galvoju, kad nagų lakas smirda -.-
Atgal į viršų Go down
Kentou
~Shateigashira~
Kentou

Female
Leo Pig
Pranešimų skaičius : 625
Reputacija : 9

Pareigos: Jonghyun's wife
Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos
Super Galia: graibyti spenelius

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 EmptyVasaris 12th 2012, 20:42

I'm confused. Nieko nesuprantu. Išvis nieko nesuprantu. pizdec kaip užpisa
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: apie ka galvoji?   apie ka galvoji? - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

apie ka galvoji?
Atgal į viršų 
Puslapis 240Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» apie ka galvoji?