| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 12th 2012, 10:17 | |
| galvoju, kad nekenčiu vėjo ;// | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 12th 2012, 11:55 | |
| Galvoju, kad blogas oras ir labai nuobodus savaitgalis, reiktų nuveikt bent ką nors naudingo | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 12th 2012, 12:09 | |
| galvoju, kad man iš oro užėjo noras pratrint foto :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 12th 2012, 20:11 | |
| aš jau parašius 1009 pranešimus :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 12th 2012, 20:26 | |
| - Minga rašo:
- aš jau parašius 1009 pranešimus :DD
Kokia mandra :D Galvoju, kad nugara skauda :/ | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 08:40 | |
| Mane tai tėvai pastoviai apšnekinėja su vsisokiais žmonėm, kokia maža buvau ir kokia dabar, tai iš tikro labai erzina, net jei esi ne jų akivaizdoj (lauke ar viršuj) , nes gi rėkia visa gerkle. Arba Kas nors tipo : tai kaip dukra bla bla bla ? Mama: Ai, mano dukra tai visai meeeeeh, nu bet ką padarysi. *atsidūsta*.
Šiaip pamiršau, ką galvojau :D Galvoju, kad nesumokėjau telefo sąskaitos praeitą mėnesį. Kažin kas bus.. >.< Kad jokių žinių iš banko, nors mėnesis praėjo nuo tada kai mane apšvarino, reiks pačiai kreiptis ir aiškintis. Kad sukando skruzdės kaip niekada. vienoj kojoj suskaičiavau 30 5kandimų, kol nusibodo skaičiuot. Koks biesas joms šį pavasarį... Galvoju, kad tėvai išskuto į kaimą pusei savaitės, yay. Daba tai pagyvensiu. Nu bet už tai negaliu namų labai palikt (nučiuožę, piktybiški, pavojingi kaimynai).
| |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 09:02 | |
| galvoju, kad rytoj man šakės :D matematikos kontrolinis, o aš praėjusią savaitę tik vienoj pamokoj buvau :DD prakeikta temperatūra.. jau geriau būčiau nesirgus, o pasimokius, nes dabar tai tikrai šakės bus :DD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 09:21 | |
| - chibi_panda rašo:
- Mane tai tėvai pastoviai apšnekinėja su vsisokiais žmonėm, kokia maža buvau ir kokia dabar, tai iš tikro labai erzina, net jei esi ne jų akivaizdoj (lauke ar viršuj) , nes gi rėkia visa gerkle. Arba Kas nors tipo : tai kaip dukra bla bla bla ? Mama: Ai, mano dukra tai visai meeeeeh, nu bet ką padarysi. *atsidūsta*.
oi mane irgi nervina kai tėvai apkalba, ypač kai pabrėžia, kokia šauni buvau mergaitė ir kokia BUVAU protinga, kokia BUVAU išradinga, kokia BUVAU talentinga.... Nežinau ar jie taip kalbėdami turi tikslą mane įskaudinti ar aš tiesiog per daug visa tai sureikšminu. O galvoju tai, kad tėtis išmoko naudotis kompiuteriu. Šiaip šaunu, bet... Turėjau tėčiui pagrasinti, kad leistu ir man prisėsti prie PC. Net juokinga, nesitikėjau, kad ir suaugusiems žmonės pavojingas nolaifinimas xDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 10:28 | |
| - LastQQQ rašo:
- chibi_panda rašo:
- Mane tai tėvai pastoviai apšnekinėja su vsisokiais žmonėm, kokia maža buvau ir kokia dabar, tai iš tikro labai erzina, net jei esi ne jų akivaizdoj (lauke ar viršuj) , nes gi rėkia visa gerkle. Arba Kas nors tipo : tai kaip dukra bla bla bla ? Mama: Ai, mano dukra tai visai meeeeeh, nu bet ką padarysi. *atsidūsta*.
oi mane irgi nervina kai tėvai apkalba, ypač kai pabrėžia, kokia šauni buvau mergaitė ir kokia BUVAU protinga, kokia BUVAU išradinga, kokia BUVAU talentinga.... Nežinau ar jie taip kalbėdami turi tikslą mane įskaudinti ar aš tiesiog per daug visa tai sureikšminu.
mane mama labiausiai užknisa su savo firmine fraze : 'seniau tu valgydavai viską, o dabar nieko nebevalgai... ir tu taip sukūdai! ateik dar pavalgyt!'
nors ne esmė, kad aš kaip niekada sunki pastaruoju metu :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 14:37 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 16:52 | |
| Gal persidažyt plaukus kitokia spalva... ar šiaip kokias sruogas... užsinorėjau raudonų plaukų :DDD dar galvoju apie baltus, bet gal ne :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 16:58 | |
| - Minga rašo:
- užsinorėjau raudonų plaukų :DDD
aš visada jų noriu :DD O Mela, lopė, dažys rudai... :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 17:08 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
aš visada jų noriu :DD O Mela, lopė, dažys rudai... :DD Nu.. ot kokia.. Tai dažykis :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 17:42 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
aš visada jų noriu :DD O Mela, lopė, dažys rudai... :DD Nu.. ot kokia.. Tai dažykis :DD
tėvai neleidžia ir plaukų gaila :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 17:52 | |
| STUMIAT ANT MANĘS VIEŠOJ ERDVĖJ, GYVATCĖS | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 13th 2012, 17:52 | |
| - LastQQQ rašo:
- chibi_panda rašo:
oi mane irgi nervina kai tėvai apkalba, ypač kai pabrėžia, kokia šauni buvau mergaitė ir kokia BUVAU protinga, kokia BUVAU išradinga, kokia BUVAU talentinga.... Nežinau ar jie taip kalbėdami turi tikslą mane įskaudinti ar aš tiesiog per daug visa tai sureikšminu.
O galvoju tai, kad tėtis išmoko naudotis kompiuteriu. Šiaip šaunu, bet... Turėjau tėčiui pagrasinti, kad leistu ir man prisėsti prie PC. Net juokinga, nesitikėjau, kad ir suaugusiems žmonės pavojingas nolaifinimas xDDD eina sau, o man viskas atvirksciai. kol gyvenau su jais, tai buvau didziausia nevykele ir seimos geda, taip sakant. viskas, ka dariau jiems budavo negerai, pastoviai tyciodavosi prie giminiu is manes, kokia as netikus ir t.t.. ir tada... as spjoviau viska ir isvaziavau i Anglija dirbti. net neisivaizduojat kaip viskas apsiverte aukstyn kojomis. pvz. anksciau gyvenime is mamos niekad nesu girdejusi zodziu 'myliu tave' (cia seimoj kazkoks tabu vartot siuos zodzius, todel ir pati nemoku garsiai reiksti jausmu, nes seimoj trauma ivare). galu gale jei ir sulaukdavau kokio pavadinimo, tai "pyzda" ar pan., jei sunervuodavau. na o dabar pastoviai emailai is jos prasideda "zuika", "saule" "meile". wtf taip net juokinga ir nejauku skaityt, nes ji gyvenime i mane taip anskciau nesikreipdavo. ir mociute, anskciau visa paauglyste mane edusi, kad savo gimimu mamai sugadinau gyvenima ir kad geriau, kad manes nebutu, dabar irgi Agnyte ta Agnyte ana. jau nekalbu, koks pasitenkinimas uzejo tada, kai istojau i labai gera universiteta ir sunkia specialybe. dabar esu puiki dingstis pasigirti bendradarbiams, kaimynams ir giminems. tokie dalykai ziauriai atima upa, nes jauciuos kaip koks irankis ju ego pakelti. garantuoju, kad jei ismestu is uniko ir grizciau i Lietuva, visi malonybiniai zodeliai ir lindimas i sikna dingtu is karto... ------- https://gazerock.forumlt.com/viewtopic.forum?t=575 | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|