| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 16:08 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Galvoju kaip nekenčiu to kad ausinės taip greit sugenda, gal jau penktos sugedo, o aš be jų kaip be rankų
eww, užjaučiu! db nebegirdėsi grafo ir tomorrow! Galėsiu, bet tik per vieną ausį :DD. chacha!! :DD aš tai vakar buvau prriversta klausyt a9 per ausines, tai ne kažką, o tos mano ausinės čirškia, jeigu pagarsinu :DDD Aš turiu vienas ausines dar, bet kai klausau muzika per telefoną, tai nesigirdi kai žmogus dainuoja, tik kažkos aidas O.o | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 16:13 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Galvoju kaip nekenčiu to kad ausinės taip greit sugenda, gal jau penktos sugedo, o aš be jų kaip be rankų
eww, užjaučiu! db nebegirdėsi grafo ir tomorrow! Galėsiu, bet tik per vieną ausį :DD. chacha!! :DD aš tai vakar buvau prriversta klausyt a9 per ausines, tai ne kažką, o tos mano ausinės čirškia, jeigu pagarsinu :DDD Aš turiu vienas ausines dar, bet kai klausau muzika per telefoną, tai nesigirdi kai žmogus dainuoja, tik kažkos aidas O.o omg :DD aš nemėgstu ausinių :DDD vpšč, geriausia nuvaryt į jp ir įsidarbint arkliu :DDD ir daužyt tomorrow per šikną :DDD svajonių darbas !! :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 16:15 | |
| galvoju,kad teks slapstytis nuo mokytojos ryt,nes vienos pamokos nepateisinau,o ryt paskutinė diena . -.- | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 16:25 | |
| Aš tai dvejas ausines sugadinau :DDD Tai gerai kad turiu jų daugiau :DD O jeigu klausai muzikos ir girdisi tik aidas, o balso ne, tai man buvo taip kad reikėdavo maždaug iki pusės įkišt ausinių kištuką į telefoną, o ne iki galo :DD
Galvoju, kad jau temsta :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 16:40 | |
| - Sima~ rašo:
Aš turiu vienas ausines dar, bet kai klausau muzika per telefoną, tai nesigirdi kai žmogus dainuoja, tik kažkos aidas O.o pabandyk neikišti ausinių į teledoną iki pat galo. Man ir taip buvo. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 18:05 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
eww, užjaučiu! db nebegirdėsi grafo ir tomorrow! Galėsiu, bet tik per vieną ausį :DD. chacha!! :DD aš tai vakar buvau prriversta klausyt a9 per ausines, tai ne kažką, o tos mano ausinės čirškia, jeigu pagarsinu :DDD Aš turiu vienas ausines dar, bet kai klausau muzika per telefoną, tai nesigirdi kai žmogus dainuoja, tik kažkos aidas O.o omg :DD aš nemėgstu ausinių :DDD vpšč, geriausia nuvaryt į jp ir įsidarbint arkliu :DDD ir daužyt tomorrow per šikną :DDD svajonių darbas !! :DDD Aš būčiau tokia laiminga, dirbdama tokį darbą :DDD, o dėl ausinių tai reiks pabandyt. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 18:26 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
eww, užjaučiu! db nebegirdėsi grafo ir tomorrow! Galėsiu, bet tik per vieną ausį :DD. chacha!! :DD aš tai vakar buvau prriversta klausyt a9 per ausines, tai ne kažką, o tos mano ausinės čirškia, jeigu pagarsinu :DDD Aš turiu vienas ausines dar, bet kai klausau muzika per telefoną, tai nesigirdi kai žmogus dainuoja, tik kažkos aidas O.o omg :DD aš nemėgstu ausinių :DDD vpšč, geriausia nuvaryt į jp ir įsidarbint arkliu :DDD ir daužyt tomorrow per šikną :DDD svajonių darbas !! :DDD Aš būčiau tokia laiminga, dirbdama tokį darbą :DDD, o dėl ausinių tai reiks pabandyt. aha, galėtumėm tuos grožius mušt :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 20:08 | |
| Ačiū kad patarėt nepilnai įkišt ausines, pasirodo veikia, išgirdau grafo balsą :DD tik bus baisu autobusu važiuot kad garsiai nepasileistų :D. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 20:11 | |
| - Sima~ rašo:
- Ačiū kad patarėt nepilnai įkišt ausines, pasirodo veikia, išgirdau grafo balsą :DD tik bus baisu autobusu važiuot kad garsiai nepasileistų :D.
grafo :DDDD niekas be manęs nesupras šito :DDDDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 4th 2012, 20:19 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Ačiū kad patarėt nepilnai įkišt ausines, pasirodo veikia, išgirdau grafo balsą :DD tik bus baisu autobusu važiuot kad garsiai nepasileistų :D.
grafo :DDDD niekas be manęs nesupras šito :DDDDD Aš jau pripratau taip :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 12:59 | |
| galvoju,jog galėčiau pasiruošt nd iškart ir ilsėtis,bet taip nebus haha. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 13:54 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
grafo :DDDD niekas be manęs nesupras šito :DDDDD Aš jau pripratau taip :DDD bet tomorrow ir mane kai kas sieja :DD jo vardu pavadinta arbata, o mano vardas puošia mineralinio vandens etiketes :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:12 | |
| galvoju,kad reikia mokytis ką nors naujo grot . | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:26 | |
| o dieve, nekenčiu savo mokyklos... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:29 | |
| galvoju,kad omg,taip greitai dainą grot išmokau . *laimės pilnos kelnės.* visgi tiek laiko be reikalo neiššvaisčiau | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:32 | |
| galvoju, kad nekenčiu savęs. aš tookia tinginė... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:38 | |
| galvoju,kad oommmgg,ritmas man prieš akis surašytas,o aš dar bandau pati nustatyt. hehe. visgi mano nustatytą atitiko xDD *proud* | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:39 | |
| galvoju ką man reikės studijuot ir kur | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:40 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- galvoju ką man reikės studijuot ir kur
oo čia, svarbus klausimas.. gerai, kad aš bent jau nutuokiu :DD Aš tai žinau ką norėčiau tiksliai ir maždaug :D bet kur tai nežinau nieko :// | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:46 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
- galvoju ką man reikės studijuot ir kur
oo čia, svarbus klausimas.. gerai, kad aš bent jau nutuokiu :DD Aš tai žinau ką norėčiau tiksliai ir maždaug :D bet kur tai nežinau nieko :// nu jo, kur tai čia sunkus klausimas :DD visko gali nutik per tuos metus iki studijų, gal dar spėsim emigruot visi :DDD Arba bus pasaulio pabaiga :DDD bet aš kažkodėl nesiruošiu likt gyvent LT :// :D o studijuot tai gal čia:D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Kovas 5th 2012, 14:46 | |
| galvoju,kad dabar jau galiu eit nd daryt x D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|