| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 1st 2012, 18:29 | |
| Floode paskaičiau Sulli ir pandos pašnekesius, tai pradėjau suprast,kad esu totali debilė. :D Vistiek gyvenime nieko absoliučiai nepasieksiu, o pasvajot tai moku.. Neturiu aš valios,ir to užsispyrimo,kuris turėtų būti manyje, o visgi liūtas esu.. :c Dar pasiėmiau biologiją A lygiu,chemiją, istoriją A lygiu... aha,pagalvojau kad tarp dviejų specialybių svarstyti galėsiu. Lol. Vistiek n i e k o nepasieskiu,o stodama į univerą tik pinigus naudosiu be reikalo. Geriau atbūsiu gimnazijoje,pavaidinsiu kad kažko sieku, o po to išvažiuosiu su Au Pair programa į kokią japoniją aukle dirbt.. cool. Me is total fail. Nakui aš gimiau,ir nakui manęs toje avarijoje neužmušė? :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 1st 2012, 19:00 | |
| ei nešnekėk ir net negalvok taip. tau gal iš šono atrodo, kad aš labai veikli ir daug pasiekus, bet realiai, tai aš tik moku gražiai pašnekėt, bet mano gyvenimas yra šūdo krūva. apie kokį užsidegimą galima šnekėt, jei aš šiais metais sesijos neišlaikiau? dabar antra sesija bus gegužės mėnesį ir aš turiu tokią nuojautą, kad ir jos neišlaikysiu ir turėsiu pasakyt viso gero universitetui. auklės darbas Japonijoj yra juokas pro ašaras, nes tikrai gyvenime ne aukle norėčiau būti.. :/ iš viso kartais galvoju, kad durnai ir per sudėtingai susistačiau savo gyvenimą ir aukščiau bambos šokau. galėjau likt studijuot Lietuvoje, kur lygis yra atsiprašant.. tik pinigus mokėk.. krč kai pasiklausau, kad gali normaliai egzus laikyt net paskaitų nelankydamas ir pvz. iš VU istorijos išmestų tik nebent jei pats sugalvotum išeit, tai taip liūdna pasidarė, kai aš kiekvieną dieną drebu dėl savo vietos UK unike. na taip, aišku, jis pasauly TOP 30'uke, bet.. ar šiaip ar taip aš neketinu būt kokia korporacijų vadove, tai man tokio gero išsilavinimo ir nereikia.. *atsidūsta* o dar durniau pasijaučiu, kad nuo 14 metų kurpiau planus kaip nuvaryt į Japoniją, o dabar žinau jaunesnių už save lietuvių, kurie jau toj Japonijoj studijavę.. ir tik todėl, kad buvo gurdresni ir pasirinko lengvesnį kelią per lt universitetus.. nafik aš taip sau apsisunkinau gyvenimą :( su tom studijom UK tik išsvaisčiau savo jaunystės metus. jei šiemet mane išmes, tai būsiu 22m. pana be diplomo. ir jei grįšiu į LT studijuot, tai bakalaurą gausiu, kai man bus 27m.. o gal net 28m.. kai kiti jau karjeros laiptais seniausiai lipa ir gyvena savarankiškai, turi šeimas.. mašinas ir t.t... aš jaučiuos tokia šūdo krūva ir nieko verta. taip grynai jaučiuosi lyg visiškai nemokėčiau gyventi :(((( | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 1st 2012, 19:51 | |
| Bet kaip užknisa. Kiti nesimoko,nueina į profkę ir dar su jais susitikt po to tam pačiam darbe turi. Sulli,o tu dieve.. jau tu tai tikrai nesi tokia šudo krūva kaip aš. :D Tau nors KAŽKAS sekasi. :D O kodėl aukle japonijoje dirbt blogai? | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 1st 2012, 20:58 | |
| Pamąsčiau, kad kažkaip nubukėjau pastaraisiais metais. Kaltinu alkoholį ir kpop | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 07:02 | |
| galvoju,kad nupušiu... SNIEGAS??? juokaujat!! >.< iki ausų jo.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 11:16 | |
| galvoju, kad man reik būtinai į miestą, o aš neturiu tinkamo apavo, kai už lango sniegas. eina nafik toks oras.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 11:22 | |
| - Sulli. rašo:
- eina nafik toks oras..
va būtent, aš su pirštinėm nušalau nagus ;// | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 15:25 | |
| mieste du kartus patekau į nesveiką audrą/krušą/pragarą. taip susinervinau, kad rusiškai vidury gatvės pradėjau plūstis iš tų nervų :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 15:35 | |
| galvoju, kad skanūs saldainiai ^^ | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 16:16 | |
| Galvoju kaip nepamiršti, kad verdu morkas ir neprisvilinti puodo Susikaupk N! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 16:21 | |
| galvoju, kad reikia susitvarkyt kambarį, kai pabaigsiu žiūrėt dramą :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 17:30 | |
| | |
|
| |
GvauZas ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 11 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 17:52 | |
| ololololololololololololol | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 18:47 | |
| Galvoju kiek ryt iš chemijos gausiu, turbūt 2 :D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 2nd 2012, 18:53 | |
| galvoju,kad noriu tamagotchi | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 01:18 | |
| galvoju, kad jau antrą kartą iš eilės skerdynes JAV universitetuose surengia korėjietis. nerimauju, kad neprasidėtų kokie rasistiniai išpuoliai ar kas panašaus rytų azijiečių atžvilgiu.. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 06:05 | |
| galvoju,kad omgg,numečiau dar svorio *laimės šokis* ir kad reikia eit persirengt xD. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 08:26 | |
| galvoju, kad nepatinka, kad saulė tiesiai į akis šviečia ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 12:18 | |
| galvoju,kad Slipknot dainos belekai primena mano buvusią draugę. | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 18:40 | |
| EINA JIE TEGUL $%&$%^#$$^&%^$^$, Būsiu lezbietė. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 21:14 | |
| Jau pati nebežinau ką man galvot | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 3rd 2012, 23:31 | |
| galvoju, kad Grey's Anatomy dėka esu radusi galybę nuostabios muzikos. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|