| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 16th 2012, 18:43 | |
| Omg Sulli, užjaučiu ._. Bet tu bent šaunuolė, puolei tvarkyti viską, o ne bumt į lovą.. ;D O taip taip taip, knygas tai į turgelį dėk dėk. Galvoju,kad vėl klaidą darau, bet pasikeist neišeina. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 16th 2012, 20:50 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Omg Sulli, užjaučiu ._. Bet tu bent šaunuolė, puolei tvarkyti viską, o ne bumt į lovą.. ;D
lova buvo be patalynės ir nukrauta visokiais įmanomais daiktais, kuriuos aš laikau lagamine, nes tik vietą kambary užima. o patalai purvini buvo numesti plauti, tai net ir norėdama nebūčiau galėjus eit miegot, todėl nusprendžiau kadangi jau ir taip lieva diena, tai reik iš karto viską pasidaryt, kad kitom dienom savęs nekankinčiau :DDD galvoju, kad net ex. klasiokė tatuiruotę anksčiau manęs pasidarė. nu fak :/ | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 14:20 | |
| galvoju,kaip per vieną naktį gali pasikeisti žmogus.
| |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 14:25 | |
| Galvoju, kad pabūsiu supermenas ir iki vakaro perskaitysiu visą knygą... visu 200 puslapių :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 14:27 | |
| - Minga rašo:
- Galvoju, kad pabūsiu supermenas ir iki vakaro perskaitysiu visą knygą... visu 200 puslapių :DDD
omg, man panaši situacija :DD bet man liko apie 50 puslapių per dvi dienas, nes šnd pusę knygos sutvarkiau :DD sėkmės :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 16:50 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Galvoju, kad pabūsiu supermenas ir iki vakaro perskaitysiu visą knygą... visu 200 puslapių :DDD
omg, man panaši situacija :DD bet man liko apie 50 puslapių per dvi dienas, nes šnd pusę knygos sutvarkiau :DD sėkmės :DD Ačiū :DD Man tai ryt reikia :DDD o perskaičiau tik 112 psk iš 286 psl... O teeeiiip ilgai skaitosi.... Kad kaži ar pavyks man... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 16:55 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
omg, man panaši situacija :DD bet man liko apie 50 puslapių per dvi dienas, nes šnd pusę knygos sutvarkiau :DD sėkmės :DD Ačiū :DD Man tai ryt reikia :DDD o perskaičiau tik 112 psk iš 286 psl... O teeeiiip ilgai skaitosi.... Kad kaži ar pavyks man... man reikia perskaityt 'tėvą Gorijo', kuris man sunkiau skaitosi net už kokį 'konradą valenrodą' ;// man liko 70 puslapių rytdienai ;// bet net neatsimenu, ką skaičiau :DD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 17:46 | |
| - Sulli. rašo:
- beieškodama anglų vadovėlių spintose pamačiau daugybę nereikalingų ir nenaudojamų įvairiausio plauko vadovėlių. įdomu, ar labai programos pasikeitė ar ne. nes šiaip tai galėčiau laisvai vasarą grįžusi čia šitam forume padaryt savo temą Turgelyje ir nebrangiai išdalinti. kažkas sutaupys, o aš alui užsidirbsiu ir spintas atlaisvinsiu jeigu bus norinčių, aišku :D
Būtinai padaryk, ir aš pasižvalgysiu tavo turgelyje Ir sėkmės bei kantrybės ruošiantis sesijai ! Galvoju, kad nuo tada kai mūsų forumas toks gausus, nebepajėgiu nei pusės post'ų perskaityt :D lol lame me. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 18:29 | |
| galvoju ryt lis, ar nelis.. ir jeigu lis, tai eit į šūlę, ar ne?? nekenčiu, kai būna viskas taip neaišku... ir dar galvoju, kad geriausia būtų, jeigu toj akcijoj pabūtumėm 30 minučių ir pradėtų lyt. tada tikrai nereiktų grįžt į pamokas .. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 18th 2012, 18:57 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
omg, man panaši situacija :DD bet man liko apie 50 puslapių per dvi dienas, nes šnd pusę knygos sutvarkiau :DD sėkmės :DD Ačiū :DD Man tai ryt reikia :DDD o perskaičiau tik 112 psk iš 286 psl... O teeeiiip ilgai skaitosi.... Kad kaži ar pavyks man... man reikia perskaityt 'tėvą Gorijo', kuris man sunkiau skaitosi net už kokį 'konradą valenrodą' ;// man liko 70 puslapių rytdienai ;// bet net neatsimenu, ką skaičiau :DD Aš tai skaitau "Dievų miškas"... Aš atsimenu tai dar gerai... Bet nebaigsiu skaityt... Dar istoriją reikėjo išmokt, bet čia nieko tokio visai... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 19th 2012, 08:35 | |
| muahahaaaa, gavom tvarkyt teritoriją, kuri priklauso savivaldybei ir ji visa sutvarkyta :DDd 30minučių parinkom nuorūkas ir 6 valandos socialinio darbo yra :DDD *party hard* | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 19th 2012, 17:47 | |
| galvoju,kad paskaičius haruhi post'ą prisiminiau,kad pamiršau pasiimt lapelį už socialines valandas -.- | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 19th 2012, 17:51 | |
| galvoju, kad rytoj nuo 14 iki 15 reikia kažkur prasitrint ;// bet kur??!! | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 19th 2012, 18:44 | |
| galvoju, kad pagaliau radau kitą lapelį, nes pirmas kažkur dingo... (ir dabar nereikėjo nieko prašyt kad paskolintų xDD ) ... ir eisiu rašyt anglų rašinį :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 11:26 | |
| galvoju, kad skauda gerklę ;// | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 11:55 | |
| Galvoju, kad aš palikus arbatą virtuvėj ir sakau sau: taigi arbata šąla !!.... bet taigi aš jos net nepasidariau... :DDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 15:04 | |
| - chibi_panda rašo:
Būtinai padaryk, ir aš pasižvalgysiu tavo turgelyje . as nemanau, kad tau bus idomios vidurines laiku knygos :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 15:30 | |
| galvoju,kad nesupratau kodėl ps2 nenuskaitė žaidimo : o | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 15:45 | |
| Galvoju kad labai pavargau per šią savaitę, nors nieko sunkaus kaip ir nebuvo | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 16:25 | |
| galvoju,kad reikia įsijungt muzikos. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 17:56 | |
| galvoju, kad nekenčiu 'Titaniko' :DDDDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 18:13 | |
| galvoju,kad skauda kelėną. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 18:19 | |
| galvoju, kad noriu ledų ;// pz, šnd geo mokytoja atvarė į pamoką su ledais :DDDD bet suvalgė iki skambučio :DDD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 19:07 | |
| galvoju, kad nėr sveikatos | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Balandis 20th 2012, 21:41 | |
| Kodėl visada, kai tik išgeriu kolos ar sprite, man pradeda raktikaulį skaudėt? Čia kas dabar? Ne į ten nueina? : DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|