| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 16:18 | |
| Galvoju, apie savo gimines... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 16:32 | |
| galvoju, kad teks ryt į šūlę neit... | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 16:46 | |
| - haruhi rašo:
- galvoju, kad teks ryt į šūlę neit...
už ką ? | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 17:05 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
už ką ? temperatūros turiu ;// | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 17:52 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
už ką ? temperatūros turiu ;// Aš ir norėčiau neit, bet turiu... Galvoju, kad pagaliau rodo mano ava | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 18:00 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
Galvoju, kad pagaliau rodo mano ava koks mielas avas! ^^ Teip... puse dienos ieškojau :DDDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 7th 2012, 18:06 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
Galvoju, kad pagaliau rodo mano ava koks mielas avas! ^^ Teip... puse dienos ieškojau :DDDD O, paklausei mano patarimo, šaunuolė :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 12:12 | |
| Palikau savo meno kūrinį mokykloj... kurį piešiau per fiziką... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 13:06 | |
| galvoju, kaip aš sugebėjau apsirgt :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 14:32 | |
| galvoju,kad reikia eit užsipilt arbatos ir susitvarkius nd eit ruošti. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 14:44 | |
| galvoju, ką daryt, eit į šūlę su temperatūra dėl to testavimo, ar neit?? | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 15:29 | |
| Galvoju, kad gyvenu su debilais | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 15:59 | |
| - Sima~ rašo:
- Galvoju, kad gyvenu su debilais
me too. nors, aš negalvoju, aš tą žinau :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 8th 2012, 18:40 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Galvoju, kad gyvenu su debilais
me too. nors, aš negalvoju, aš tą žinau :DD perskaitau ir juokas ima :DDD galvoju. kad..... AŠ PASTRIGAU.... tiksliau skype.... ir šiaip internetas .... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 09:18 | |
| galvoju, kad nekenčiu poliklinikų, ten tiek daug mažų vaikų.. Minga ten išprotėtų :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 14:52 | |
| - haruhi rašo:
- galvoju, kad nekenčiu poliklinikų, ten tiek daug mažų vaikų.. Minga ten išprotėtų :DD
Aš infarktą gaučiau... įsivaizduok pribėga vaikas prie manęs ir ką nors daro... nu pvz ko nors nori... tai mano širdis pabėgtų į skrandy :DDDD nes nežinočiau ką daryt... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 15:55 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- galvoju, kad nekenčiu poliklinikų, ten tiek daug mažų vaikų.. Minga ten išprotėtų :DD
Aš infarktą gaučiau... įsivaizduok pribėga vaikas prie manęs ir ką nors daro... nu pvz ko nors nori... tai mano širdis pabėgtų į skrandy :DDDD nes nežinočiau ką daryt... prie manęs kažkoks mažius malėsi, bet nieko nedarė. bet va mane labai žudo, kai tie vaikai rėkia per visą polikliniką :DDD mirt galima :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 16:53 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
Aš infarktą gaučiau... įsivaizduok pribėga vaikas prie manęs ir ką nors daro... nu pvz ko nors nori... tai mano širdis pabėgtų į skrandy :DDDD nes nežinočiau ką daryt... prie manęs kažkoks mažius malėsi, bet nieko nedarė. bet va mane labai žudo, kai tie vaikai rėkia per visą polikliniką :DDD mirt galima :DDD Mane ir nervina kai jie pradeda staugt... Jei aš būčiau vietoj tavęs tai sustingus sėdėčiau xDDD Ne bet rimtai kai jie prisiartina man širdis pradeda labiau plakt ir baimė atsiranda kaip prieš skiepus.... :DDD nors jie faini ir pan. bet aš nežinau kaip su jai elgtis reikia ir baisu.... :DDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 17:04 | |
| - Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
Aš infarktą gaučiau... įsivaizduok pribėga vaikas prie manęs ir ką nors daro... nu pvz ko nors nori... tai mano širdis pabėgtų į skrandy :DDDD nes nežinočiau ką daryt... prie manęs kažkoks mažius malėsi, bet nieko nedarė. bet va mane labai žudo, kai tie vaikai rėkia per visą polikliniką :DDD mirt galima :DDD Mane ir nervina kai jie pradeda staugt... Jei aš būčiau vietoj tavęs tai sustingus sėdėčiau xDDD Ne bet rimtai kai jie prisiartina man širdis pradeda labiau plakt ir baimė atsiranda kaip prieš skiepus.... :DDD nors jie faini ir pan. bet aš nežinau kaip su jai elgtis reikia ir baisu.... :DDD tu grynai kaip onew :DDDD onew irgi tą mažių mėgsta, bet nežino, kaip su juo elgtis :DD bet kaip aww buvo, kai tas mažiusonew pabučiavo, kai jį žadino :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 17:26 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
Aš infarktą gaučiau... įsivaizduok pribėga vaikas prie manęs ir ką nors daro... nu pvz ko nors nori... tai mano širdis pabėgtų į skrandy :DDDD nes nežinočiau ką daryt... prie manęs kažkoks mažius malėsi, bet nieko nedarė. bet va mane labai žudo, kai tie vaikai rėkia per visą polikliniką :DDD mirt galima :DDD Mane ir nervina kai jie pradeda staugt... Jei aš būčiau vietoj tavęs tai sustingus sėdėčiau xDDD Ne bet rimtai kai jie prisiartina man širdis pradeda labiau plakt ir baimė atsiranda kaip prieš skiepus.... :DDD nors jie faini ir pan. bet aš nežinau kaip su jai elgtis reikia ir baisu.... :DDD tu grynai kaip onew :DDDD onew irgi tą mažių mėgsta, bet nežino, kaip su juo elgtis :DD bet kaip aww buvo, kai tas mažiusonew pabučiavo, kai jį žadino :DDD Ai nu :DDD .....................eee.............. Ai pamenu reikėjo seniai prižiūrėt gal savaitę ar ilgiau du vaikus... tai pamenu visai neblogai man sekėsi.... nieko nereikėjo daryt... berniukas tai su mano sese žaisdavo, o mergaitė taiii ....ir su jai žaisdavo :DDD labai gerai pamenu kai vianą kartą aš ją ant rankų paėmiau ir raminau Bet nuo to laiko jokio vaiko nelaikiau ant rankų :DD Galvoju, kad aš sugebėjau išmoks lietuvių taisykles | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 17:35 | |
| mano krikšto mama 2 vaikus turi, vienam 5,o kitai 3. ligtais. tai va, jie labai mieli :DDD mieliausi vaikai po SHINee mažiaus :DDD tai va, tas berniukas krikšto mamos man yra pasakęs, kad mane myli. aww :DDD bet šiaip aš vaikų nemėgstu :DD bet jie tokie fainūs, nei verkia, nei rėkia :DD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 18:21 | |
| Karšta, tingiu ir taip labai noriu namoooooooooooooo. Kaip man neištižti? | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? 05 9th 2012, 18:41 | |
| Galvoju kad pramiegojau visą dieną , tai dabar reikia biologiją mokytis, kad gerai parašyčiau, bent gerai kad tik atsiskaitau ir viskas, nes bus krosas, o tokie invalidai kaip aš gali nebėgt :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|