| Bio | |
|
+39chibi_panda Hiroko.// Ruu Myu-chan ☆Linda☆ Deimi~chan BishojoDemon LastQQQ ceneash enGrey Rina Gabita h3llo. Umike nisemono Kaori ^_^ Tenshi keiko6088 COMA~ Matsu[Yo] Seta ~Hanami~ Taya Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Jun Yuruga Hoshi Amiku Seigi Fizze Strife silke_silke Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 43 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 13th 2009, 19:57 | |
| Tai ir buteliuka pasistverei? XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 13th 2009, 20:51 | |
| aham. kadangi buvo puspilnis, tai is pradziu buvo gaila gert ta Rukio eliksyra, bet karstis padare savo XD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 11:48 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- aj cia tas video kur smauke?XD
pamenu kai zviegiau ir pludaus, kad ne Berlyne tai padare. buciau uzmusus uz ta buteliuka XDDDD ech.. bet nors kita jo buteliuka turiu xD Manau, kad video tas pats. :D Pasisekė tau dėl buteliuko... ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 12:29 | |
| tu butum macius kaip as tada verkiau. net neverkiau, o raudojau is laimes XDDD blemba prisiekiau sau, kad daugiau gyvenime niekad taip nesigedinsiu =D | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 12:56 | |
| Man rodos as buciau dariusi ta pati, bet galu gale is laimes ta buteliuka kaip Kai pamesciau :crazy: ech kiek nedaug iki laimes tereikia ^^ buteliuko XDD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 16:01 | |
| BlackBoUnTy, as tai kaip tik buciau stverus gert, juk is jo gere pats Rukis XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 16:07 | |
| nu as kazkaip norejau pasilikt ta vandenuka ypatingesnei progai, o ne islakt kaip kokiai karvei, ka as butent ir padariau xD dar parsiveziau lasiuka i namus, bet per tiek laiko isgaravo =D bet tai pz pz ten jo pirstu antspaudai kazkada buvo.. kol buteliuko negailestingai nenugraibe bendrakeleives =D galiu dabar svaigt kad turejau su Rukiu indirect susikibima rankom XDDD (gaila ne indirect kiss bo tas pamaiva is siaudelio sriobe bet tas siaudelis i gauta komplekta deja neiejo XD) perduosiu ta daikta savo anukam ir liepsiu saugot per amzius =D | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 16:10 | |
| Tau gerai ^.^ As db galvoju kaip man visgi reiks gaut tas Kai bugnines lazdeles XD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 17:24 | |
| - Seigi rašo:
- Tau gerai ^.^ As db galvoju kaip man visgi reiks gaut tas Kai bugnines lazdeles XD
Kaip ir sakė Hoshi - "Kai nori, viskas įmanoma." :poh: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 17:47 | |
| Na susimasciau, kad butu visai neblogai koki Reitos nosebanda pagauti XDD jeigu tik ji numestu :evil: "Kai nori, viskas įmanoma." (o as velniskai daug noriu) dam i'm soo gomenasai nes kazkodel floodinu | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 18:41 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- tu butum macius kaip as tada verkiau. net neverkiau, o raudojau is laimes XDDD blemba prisiekiau sau, kad daugiau gyvenime niekad taip nesigedinsiu =D
Ash taip pat apsizliumbchiau ish laimes :weeee: Ar smarkiai buvai suzalota beprochiu vokiechiu,kovodama uz buteliuka? :huh: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 20:01 | |
| - ~Hanami~ rašo:
- Seigi rašo:
- Tau gerai ^.^ As db galvoju kaip man visgi reiks gaut tas Kai bugnines lazdeles XD
Kaip ir sakė Hoshi - "Kai nori, viskas įmanoma." :poh: Cia visai kitas atvejis, nes tarkim as konce, kokia tikimybe, kad butent as pagausiu, kad i mano puse mes, cia laimes dalykas... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 14th 2009, 20:34 | |
| nu zinai.. pamenu viska kaip per suletinta veiksmo filma. buteliukas is pradziu krito priesais mums stovintiem vokieciam i rankas, bet... JIS ATSOKO! XD ir krito gal 2metrai nuo musu. kol jie net nespejo atsisukt, mes su Tatemyuu abi be zodziu sokom pilvais ant grindu, kad pasiimt ta buteliuka XD Tate mane tiesa sakant dar ir pridenge. aciu jai uz tai XD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 15th 2009, 14:37 | |
| Vargshele, ji juk tokia mazyte (kiek zinau) Tai jus galejo ten sumindzioti :crazy: Siaubas... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 16th 2009, 15:24 | |
| Visgi vyko mazytes grumtynes :grin: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 16th 2009, 17:05 | |
| *Dreba rankos* I... I... WANT TO GO TO THEIR CONCERT T.T :weeee: :weeee: :weeee: Black Bounty, Tu laimės kūdikis O<O" | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 16th 2009, 19:05 | |
| gal as ir ziauri, bet traukinys sikanciu nelaukia XD aj nors pala tau 2007m. tebuvo 10m., tai ar siaip ar taip per maza dar koncam ^^ | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 16th 2009, 20:23 | |
| galvoju kaip cia suregavus xD Uzsisikti ar neimt i galva..? x3 ka padarysi jei esu tokio amziaus ir domiuosi jais.. T.T | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 17th 2009, 17:59 | |
| BlackBoUnTy, tu ziauri... Galetum buti mandagesne su vaikais :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 15:40 | |
| as mandagi. manes 10m. niekas nebutu leides grustis Vokietijon i kazkoki neaisku konca. Man tada buvo 17m., ir tai savo uzsispyrimu ir nuomones nepaisymu gavau ko norejau.. nes tevam nepatinka tokie dalykai =D | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 16:18 | |
| Atsimenu per 15 gimtadeni mamai pasakiau "mama isleisi po kokiu 2 metu mani i konca?" "nu galesi varyt.. jau busi viresne biski.. gal nepasiklysi Vilniuje" " O i Voketyja galesiu?" " ka ? nu nzn .. ziuresim" nu ka po metu su biskiu, po to pokalbio "mama tai isleisi mani i koncerta Voketyjoje? arba Lenkijoje?" "KA?! JOKIU!" "bet tu man sakei isleisi!" "VISKAS NO SIOL SU TAVIM TIK RASTU SNEKESIU!" -__- esme kad mane priziurinciu pinameciu bent tris susirasciau... man reikia susirasti koki 20meti bachura jauciu... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 17:44 | |
| o as zinai kaip i koncerta Vokietijoj isvykau? dar vasara nieko tevam nesakius nusipirkau uz savo santaupas bilieta. turejau santaupu kazkiek kelionei. galiausiai rudeni per savo gimtadieni rugseji (koncas kaip zinia buvo spali) pasakiau taip: "brangieji, as spalio tokia ir tokia diena vaziuosiu i mylimiausios grupes koncerta. jei norit galit pasiziuret kas jie tokie *parodziau decomposition beauty istrauku*. vaziuosiu su tokiais ir tokiais zmonem (neesme kad jie tuo metu dar ju nepazinojo). galit net nemegint man uzdraust. bilieta jau seniai turiu. jei patys neleisit, as vis vien isvaziuosiu (o kad as turiu pakankamai uzsispyrimo tai padaryt jie zinojo)". ir jie nebeturejo ka daryt.. plius dar nenorejo susikt man gimtadienio gal xD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 18:43 | |
| Seta, man ir taip budavo, kai prasydavau, bet db, kai 18, tai tik pranesu XDDD BlackBoUnTy, kietai tu cia XD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 20:33 | |
| Biski zinokit, nemalonu, kai tave vadina vaiku ir i tave kazkaip neigiamai reguoja. Na taip, man tik 12 metju, bet ar blogai jog esu gazette fane, klausausi diena nakti ju dainu ir net miegu ju besiklausydama..? Gal Kas Nors supras. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 21:33 | |
| tu turbut mane klaidingai supratai ^___^ as zodi 'vaikas' vartojau be jokio neigiamo atspalvio. tiesiog pasakiau taip kaip yra. nematau del ko cia isizeist. as tau is dalies net pavydziu. nes but pilnamete uzknisantis dalykas, bo aplinkiniai daugiau reikalauja ir tikisi is taves, nors pas pati proto dar ne per daugiausiai xD taip kad sorry jei tau tokias asociacijas mano komentaras sukele. nieko blogo but vaiku =D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|