| Bio | |
|
+39chibi_panda Hiroko.// Ruu Myu-chan ☆Linda☆ Deimi~chan BishojoDemon LastQQQ ceneash enGrey Rina Gabita h3llo. Umike nisemono Kaori ^_^ Tenshi keiko6088 COMA~ Matsu[Yo] Seta ~Hanami~ Taya Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Jun Yuruga Hoshi Amiku Seigi Fizze Strife silke_silke Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 43 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2009, 21:44 | |
| ech, gerai. gal pasikarsciavau per daug.. *handshake with da boss* btw, as 2007 buwau vokietijoj pas kriksto mama T.T | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 24th 2009, 09:10 | |
| Ash taip pat nieko blogo negalvojau, sakydama vaikas :) Shiaip ash ir pati kartais elgios kaip vaikas :poh: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 24th 2009, 13:24 | |
| *Sigh* *handshake with Taya* Everything is ok ^o^ x3 :blush1: :tongue: :poh: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 16:34 | |
| - Citata :
- Ūgis: 162cm
O jetau, Ruki uz mane zemesnis | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 19:36 | |
| Pagal mano zinias jis 165cm. Jis turetu buti uz mano mama aukstesnis. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 20:53 | |
| hmm o man buvo įsikalę, kad 162cm. bet gal čia su kokiu batų dydžiu maišau XDDDD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 21:07 | |
| Otai plius ar minus 3cm, bet jam tinka but zemesniu :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 21:19 | |
| tik ne toj foto kur po skėčiu Vokietijoj xDDDD ten buvo kowai.. | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 21:22 | |
| Nu jo ten pasimato, kad jis lb zemas, bet manau, kad ten apsauginis gal 2m tai ko noret XD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 21:23 | |
| As vis dar tikiu kad ta foto yra blogas papracio fotkinimo kampas arba optine apgaule XDD nes pvz Kyo yra labai zemas bet kaikuriose foto atrodo uz visus aukstesnis nors yra 155cm tai kodel negali kartais buti atvirksciai? | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 10th 2009, 22:51 | |
| Man ten Rukis, ziauriai mielas | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 11:55 | |
| Eto... Tai Ruki? | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 15:04 | |
| ne tai ne rukis , nors nezinau kas cia istikro bet zinau kad ne rukis | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 16:24 | |
| Čia kažkuris iš grupės Billy, neklausau, tai tiksliai negaliu pasakyt kuris :tongue: | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 16:35 | |
| Tai Tsubuku. (Bėje bosistas, jei kam rūpi... :yawn: ) {Kaip ir sakė prieš tai kolegos iš Billy :karaoke: } Bet kaip jis tau gali buti panasus i Ruki? Man tai nė kiek... :crazy: :hontoka: :clueless: :yawn: | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 17:38 | |
| Man taip pat nepanasus jis i Ruki... :smiling: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 11th 2009, 19:48 | |
| jaaaa Billy belyčiai nuogaliai xD patiko man ta fotosesija xDD | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 09:44 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- jaaaa Billy belyčiai nuogaliai xD patiko man ta fotosesija xDD
tik dėl to ir atpažinau, kad čia ta grupė xDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 13:07 | |
| - Tenshi rašo:
- Tai Tsubuku. (Bėje bosistas, jei kam rūpi... :yawn: ) {Kaip ir sakė prieš tai kolegos iš Billy :karaoke: }
Bet kaip jis tau gali buti panasus i Ruki? Man tai nė kiek... :crazy: :hontoka: :clueless: :yawn: Ash tiesiog ieshkojau Rukio nuotrauku ir man shita ishmete, tai pagalvojau, kad gal jau Rukio neatpazistu, tad paklausiau chia :P | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 13:38 | |
| pažįsti | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 13:39 | |
| Achiu, dabar ash ramesne :) Ash dievinu tavo parasha XD *drooooooooooooooooooooooool* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| |
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 13:43 | |
| | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 12th 2009, 18:53 | |
| | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 16th 2009, 12:13 | |
| man Ruki laaabai gražiai atrodo per invisible wall. :inlove: Ypač kai mėlynam fone. :yeahh: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|