| Bio | |
|
+39chibi_panda Hiroko.// Ruu Myu-chan ☆Linda☆ Deimi~chan BishojoDemon LastQQQ ceneash enGrey Rina Gabita h3llo. Umike nisemono Kaori ^_^ Tenshi keiko6088 COMA~ Matsu[Yo] Seta ~Hanami~ Taya Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Jun Yuruga Hoshi Amiku Seigi Fizze Strife silke_silke Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 43 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 27th 2009, 14:06 | |
| - COMA~ rašo:
- keiko6088 rašo:
- 158 - 159 kazkur toks :balloon: :balloon: :balloon: :balloon:
O jatau kokia tu zema... Ir dar sako, kad uz mama aukstesne. o.O | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 27th 2009, 19:51 | |
| as ne zema sulei 5 ar 6 is mergu auksciausia :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: + man patink kad zema labai gerai kai soki hip hopa ar kanors panasaus :balloon: :balloon: :balloon: :balloon: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 28th 2009, 11:07 | |
| Koks chia floodas Ash taip pat ankschiau buvau 170, o dabar 168 atrodo :tongue: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 06:12 | |
| Čia visi tik truakiasi, tik traukiasi... O aš nei augu nei ką T^T... Kaip buvo 164 taip ir liko T_T | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 11:40 | |
| As seip kas metus po 3cm paaugu atsimenu sesele paskaiciavo kad 172cm esu, ir jau ruosiaus i modelius eiti, bet paaiskejo kad as 165 buvau, db 167 tai nebedaug liko XD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 11:56 | |
| Aš tai žiauriai greit augu. Net vaistų prireikė nuo kelių sąnarių skausmo. 170 dabar kažkur mano ūgis. {neveltui Ruki temoj diskusijos apie ūgį XDDD } | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 13:30 | |
| - x_GazeFan_x rašo:
- Čia visi tik truakiasi, tik traukiasi... O aš nei augu nei ką T^T... Kaip buvo 164 taip ir liko T_T
Nesijaudink, dar uzaugsi :P ~Hanami~, tai tu gigante busi XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 14:56 | |
| ziuriu ne as viena turejus problemu del per greito augimo :D man nuo to kulnas i tris dalis skiles buvo, nes peda nespejo taip greit augt :D faina Rukiui. jis tokiu problemu neturejo ir netures xD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 31st 2009, 19:19 | |
| Taya - nebūsiu aš žiauri gigante, daugiau 175 nebūsiu. XDD
Black - Na jo. . . Tos augmo problemos labai jau nemalonios. Buvo aš čia vieną rytą atsikėliau kaip sulaužyta. Viską skauda. Tai kai į dušą nuėjau pradėjau siekti tokias virveles skalbiniam, ko seniau nebuvo. XDD Ir šiaip viskas daug žemiau atrodė nei praeitą dieną. XDD Jaučiu tą naktį kokius 2cm paaugau. XDD :grin:
O šiaip tai geriau prakentėt šiokius tokius augimo skausmelius, negu būti tokio ūgio kaip Rukiz. XDD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 1st 2009, 12:33 | |
| Taya, užaugt užaugsiu (į metus 9 cm paaugu >///>), bet kažkaip dabar nustojau augt XD
*Gal dėl ūgio ir pamėgau rengtis taip kaip RuRU-sama XD* | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 1st 2009, 19:16 | |
| - ~Hanami~ rašo:
- O šiaip tai geriau prakentėt šiokius tokius augimo skausmelius, negu būti tokio ūgio kaip Rukiz. XDD
Na jeigu norim gyvent jp, tai geriau but tokiais kaip Ruki-sama, negu 180cm :P Taigi, ash patenkinta savo ugiu XD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 1st 2009, 19:32 | |
| - Taya rašo:
- ~Hanami~ rašo:
- O šiaip tai geriau prakentėt šiokius tokius augimo skausmelius, negu būti tokio ūgio kaip Rukiz. XDD
Na jeigu norim gyvent jp, tai geriau but tokiais kaip Ruki-sama, negu 180cm :P Taigi, ash patenkinta savo ugiu XD Na žinai, čia jau skonio reikalas. ( : Gal vienas norėtų išsiskirti JP, būdamas aukštesnis nei kiti ir susilaukti daugiau dėmesio, o kitas gal norėtų būti žemesnis, ir beveik neišsiskirti iš kitų. Bet juk Ruki japonas, o jiems tai būdinga. ; D | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 4th 2009, 21:24 | |
| | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 10th 2009, 11:27 | |
| Pagalvojau gal kas nors iš jūsų yra matęs Rukio brolį arba tėvus fotkėj kokioj. Jei esat tai gal įmeskit. . . | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 26th 2009, 09:50 | |
| Aš tai kažkaip dėl to augimo problemu neturiu.;D Mano ūgis 157 ir per metus tik 1cm paaugau.XDD Tai Japonijoj ūgiu neišsiskirčiau.:D O Japonai tai pastebėjau labiau mane maži traukia. :blush2: Ir Ruki'ui tinka žemam būt. :evil: | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 26th 2009, 16:57 | |
| Mažaūgiai valdo! Imkim pvz.. Dir en Grey vokalistą.Jis žemas,bet nesveikai kietas ir energingas O Ruki labai mielai atrodo | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 26th 2009, 20:43 | |
| Banali, nuvalkiota, bet tinkanti frazė: svarbu ne ūgis, o smūgis. XDD | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 28th 2009, 18:09 | |
| Ir kaip fainiai, sumazejau... :bravo: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 12:34 | |
| Ka tik perskaiciau vienam forume, kad Ruki serga, kazkas su skrandziu negerai, bet po keliu dienu atsigaus... :worried: :worried: :worried: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| |
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 12:39 | |
| Jo, vargsiukas, bet as tikiuosi, kad jis tikrai greit pasveiks :worried: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 12:43 | |
| | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 12:46 | |
| Ei, geriau taip is vis negalvot T.T | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 15:59 | |
| Na ten kad is grupes iseis tai buvo durnas gandas, gazkas norejo pasidaryti populiaru acc... kaip mane tas asmuo nervino... prie visu klipu vos ne, youtubeje ta parase, o poto pasake kad, is kazkieno blogo suzinojo... :boxing: | |
|
| |
nisemono ~Wakashu~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 136 Reputacija : 2
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nieko nežinantis visažinis Išskirtinis Bruožas: Teroristė visose gyvenimo srityse. Super Galia: dar nepabudo.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 31st 2009, 16:32 | |
| tik pabando išsiskirt!!!aš dar jų koncerte nebuvau Sveikatos ir dar karta sveikatos Ruki'ui | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|