| Bio | |
|
+39chibi_panda Hiroko.// Ruu Myu-chan ☆Linda☆ Deimi~chan BishojoDemon LastQQQ ceneash enGrey Rina Gabita h3llo. Umike nisemono Kaori ^_^ Tenshi keiko6088 COMA~ Matsu[Yo] Seta ~Hanami~ Taya Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Jun Yuruga Hoshi Amiku Seigi Fizze Strife silke_silke Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 43 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| |
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 19:38 | |
| BlackBoUnTy, kaip tik norejau det sia foto XD Dieviskai atrodo, nee? Sito, tai gal turi ir Reita su rudais plaukais, nes baigiu nagas nusigrauzt kaip noriu pamatyt | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 19:41 | |
| žinok nieko daugiau neturiu, nes pati ką tik netyčia šitą foto vienam blog'e atsitiktinai užmačiau. ir tas, kuris dėjo šitą foto, sakė dar nerado kitų foto xD bet eina sau... Ruki vėl atsivers į visual???? būtų taip cool... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 19:45 | |
| Gaila :( Nu nk XD Tikiuosi Ir aplamai jie grizta i senasias vezias ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 19:47 | |
| ot bus man proga juos iš naujo įsimylėt xD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 21:04 | |
| OMG Sugoooi! Kad ir kaip man jis nepatiktu, ta foto man patinka.... Jegaaaaa...man rodos tuoj apsiverksiu... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 21:18 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 28th 2009, 23:10 | |
| | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 08:39 | |
| Nu ka zinau... jis man nepatinka jis labai daznai perka panasius daiktus kaip ir as, kai skaitau interviu buna ''Gosh as galvoju lygiai taip pat!''... ir seip man atrodo kad jei ji pazinociau mes pastoviai turetumeme cat fights... cia tubut del gimimo dienos, nes skiriasi 10dienu, o as panasiem zmonem jauciu kazkokia antipatija... vnz KOSMOSAS! Beto nepykit ant manes.. jums jo daugiau liks beto as jo ne nekenciu, tesiog jis man nepatinka, zinomas jis buna mielas ir stuf... bet... | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 09:04 | |
| BlackBoUnTy Rukious foto nereali Lb grazi... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 10:43 | |
| Seta, hm įdomiai čia su tavim :D Pvz. mane net keli žmonės tapatina su Rukiu (nu tipo pagal charakterio kai kuriuos bruožus ir bendravimo manieras), bet aš dėl to jam antipatijos nejaučiu. Gal labiau sau antipatiją, kad Rukio vardą teršiu xD
Gabita, gražių žmonių gražios foto xD | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:11 | |
| O taip xDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:24 | |
| O pagalvojus tai ka jus mano te apie Ruki-san regejima? x_x | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:26 | |
| Cia tipo ka manome apie jo akinius? XDDDD Na jis lucky nes gali pirkti spalvotus lesius dazniau nei gerai matantieji Mano draugei reikia akiniu tai ji spalvotus lesius nesioja O as visas eilutes matau... | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:29 | |
| as nieko nematau... nu matau biski bet ziaurei blogai... sedziu antroi ar pirmoi eilei mokyklos suolose ir nematau lentos o jinai uz 3 metru nuo manes... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:30 | |
| mačiau Rukis ten kažkokiem akiniam dizainą padarė ir dabar pardavinėja už kosmines babkes. ai aš tai su sulūžusiais ir kreivais akiniais jau n-metų vaikštau. namie. nes viešumoj su maniškiais geriau nesirodyt xD blem daba galvoju kaip gėda bus prieš Kajitoku su jais namie vaikščiot, kol dar nebūsiu normalių nusipirkus. mano pirma užduotis UK bus nusipirkt didelius, spalvotus nerdiškus akinius xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:32 | |
| Ruki's klaikiai blogai mato | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:40 | |
| As kierias dienas prie pc sedziu o rega tik gereja -____- nors vakar akyje kraujegysle truko XDD man ir teciui XD Blem noreciau pamatyt tuos akinius... Black nezinai brando? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:48 | |
| dar viena nauja foto? Seta: ČIA. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 14:53 | |
| o kaip fun.. paprasti akiniai 600LT, nuo saules 735Lt bet db kai pagalvoji kiek Rukis yra isleides pinigu naujeims akiniams, tai jam is sitos kolekcijos kazin ar atsipirks XD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 17:28 | |
| Kodel jis toks grazutis? Man tai patinka Rukis su akiniaias, toks protingas atrodo Xd O del spalvotu leshiu, galit labai nesvaigt, nes kai Hellowennui norejau nupirkt "crazy" leshius, pasake kad juos gerai matantis neshiuoja, nes ten ner dioptriju... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 19:12 | |
| Crazy lesiai brangus... man tie paprasti patinka kurie paryskina akiu spalva... seip man dar patinka ranku darbo lesiai bet ju kainos kosmines.. 400-800svaru... jau geriau Rukio akiniu pirkt | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 21:52 | |
| Tai kad tie Ruki akiniai baisus XDDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| |
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 29th 2009, 22:58 | |
| Ash padesiu BlackBaUnTy | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|