| Bio | |
|
+29LastQQQ G-karim ☆Linda☆ Gabita ceneash h3llo. nisemono ~Hanami~ Cappy keiko6088 Umike Seta Matsu[Yo] Hoshi Taya enChi geisha_killen Miyuki. silke_silke Hoshii Seigi Endži kybolie KyoAishiteImasu Neko-chan Toshi Kajitoku Noru-chan Sulli. 33 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Bio Sausis 2nd 2008, 21:35 | |
| Tikrasis Vardas: Uke Yutaka (受 毛豊) Kraujo Grupė: B Gimimo Data: 1981m. spalio 28d. Hobis: Futbolas, maisto gaminimas, žiebtuvėlių kolekcionavimas Auskarai: 2 kairiojoje ausyje Pėdos Dydis: 25 ~ 27 Žiedo Dydis: 19 ~21 Ūgis: 172cm Cigaretės: Marlboro Red Kvepalai: Jaguar, Sculpture, Bvlgari for men Nemėgstamas Maistas: Bulvės, baklažanai Mėgiamiausias Gėrimas: "Ne ringo sultys *juokiasi* - apelsinų sultys" Mėgiamiausias Brand'as: Papročių kultūra, Just in Davis, TENDERLOIN, Starring gear* Užsidegimas: Papročių kultūra Gimimo vieta: "New Jersey būtų smagu!" Bet iš tikrųjų jis gimė Tokushimoje. Kolekcija: Žiebtuvėliai, tradiciniai drabužiai Patinka Merginos, Kurios: Yra motiniškos ir kurios visada pasitiks sakydamos "sveikas, sugrįžęs namo!" kai aš grįšiu. Nepatinka Merginos, Kurios: Slepia savo charakterį Stiprioji Savybė: "Gali būti pašiepiamas". (Kai iš jo šaiposi, žmonėms būna smagu, o jam patinka, kad žmonėms smagu, kad ir tokiomis aplinkybėmis.) Silpnoji Savybė: Užmaršus (Jis pastoviai pameta svarbius daiktus. Pvz.: mobilųjį telefoną, piniginę..) Muzikinis Įkvėpėjas: LUNA SEA Pirma Nukopijuota Daina: LUNA SEA - Jesus Žavingoji Savybė: Gali būti įdomus visais atvejais Mėgiamiausia spalva: Juoda, raudona, balta, žalia, sidabrinė, auksinė Mėgiamiausias Gyvūnas: Šuo, tigras, aligatorius Ankstesnės Grupės: MareydiCreia | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 17:11 | |
| va va,idomiai ishsireiksta "paprociu kultura" XD Ok,Kai-kun nors ir mete mokykla,man atrodo vienas smalsiausiu ri zingeidziausiu nariu :blush1: Kai pirma akrta Vokietijoj buvo,pabego nuo nariu Kolno katedros paveizet,Black Film'e matom,kaip vaiksto po sventyklas :) Heh,daugiausia sansu ji mieste sutikt *stalking thoughts.ok,no.a bit.* :flowers: :tongue: Myliu sita gerio i grozio isikunijma! :inlove: Ir tas juokas.....narkotikas! :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 17:24 | |
| Nu mane ten labai sutrikdė jo išsireiškimas ir niekaip protingiau neišėjo parašyt :grin: Ech tokį tik ir norisi stipriai apkabint ir niekada nepaleist :blush1: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 18:38 | |
| *mintys apie tradicini Kajitoku ''keep japonas'' varianta-Kai uzdarymas slojike* :lol: Kai kun jau pats yra kaip narkotikas :inlove: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 19:05 | |
| Ech, Kai-kun. Visi kogero pasakys tapati, kad mes ji mylim ir, kad jis geris. O man truksta zodziu apibudinti ji, taip kaip as ji suprantu. Savo paprastumu ir nuosirdumu jis paperka visus. O jo atsidavimas savo 'darbui' zavi, vercia susimastyti X333 However, linkiu jam pacio geriausio. Nes pats besirupindamas kitais, save pamirsta. XDD Nemoku isreiksti susizavejimo zodziais. (mm) *hug* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 20:20 | |
| O kodel save pamirshta???Nesupratau bishki, cia kuria prasme??? | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 21:10 | |
| Pmairsta save,savo daiktus,viska.Vien backstage NLSG,kai visiems liudna jis jiems iskepa skrebuti ar dar ka,visada nori,kad zmones esantys aplink ji butu laimingi.Dieve,jam apibudint man irgi truksta zodziu,nes jis yra pavyzdys,is kurio nuolatos semiuos energijos ir jegu.Nepaprastas zmogus :socute: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 13th 2008, 22:51 | |
| Awwww....:angel: skrebutis.... :grin: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 9th 2008, 10:49 | |
| OOOOOooooo Kai ooooOOOOOO You make me smile Your face,your eyes :inlove: I promise than you lost your mobile We'll find it together :romance: Than you come I'll hug you and say Welcome home! :jama: You're number one Amen :thrilled: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 17th 2008, 21:05 | |
| Siaube, o tiksliau Vaaau. O____o Siandien ziurinejau Kai fotos ir stai ka uztikau. Ilga laika sedejau issiziojes. Man net kilo abejoniu ar aplamai cia jis. Bet nosis tokia pat kaip ir Kai, tad nusprendziau kad jis. XDDDD Kokie koju pirstai mieli. ^^ (mm) Tikriausiai visi yra mate sitas nuotraukas, bet vistiek. Man taaaip neiprasta matyti Kai-kun butent TOKI. Bet jam tinka. ^^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 18th 2008, 08:55 | |
| Chigau....man jis cia taip nepatinka.... :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 18th 2008, 13:49 | |
| O man tos nuotraukos nerealios ^____^ *loves visual Kai* Taciau siandien vienintele diena, kada visas kai demesys skirtas vienai merginai.... :eeeeeh?: Taip merginos,pavydekit sito kulinaro su pasaulio kara sustabdysiancia sypsena,pavydekit jo Kaji-sama,kuri siandien svencia savo jubilieju! Cute Purikura Online | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 20th 2008, 12:26 | |
| Jis toks, toks, toks neapsakomas, toks mielas, labai nuosirdus ir geras zmogus ^^ jis man is Gazette nariu atrodo pats nuosirdziausias. O jo smile tai taip zavi mane, kiekviena karta kai ji pamatau besisypsanti as pati negaliu sulaikyt savojo sypsnio ^^ Jiss toks AWWW! O tos foto man nlb, man labai patinka gerulis Kai, o ne Visual kei style'o. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 20th 2008, 12:57 | |
| - Kiss~Me~Crimson rašo:
- O man tos nuotraukos nerealios ^____^ *loves visual Kai*
Taciau siandien vienintele diena, kada visas kai demesys skirtas vienai merginai.... :eeeeeh?: Taip merginos,pavydekit sito kulinaro su pasaulio kara sustabdysiancia sypsena,pavydekit jo Kaji-sama,kuri siandien svencia savo jubilieju!
Cute Purikura Online
OMFG, ash net nepastebejau shito posto!!!! :eeeeeh?: :OMFG: *susilydo i balute..again..* Bet tas ''jubiliejus'' ziauriai man skamba..*eina paverkt i EMO kamputy...* | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 20th 2008, 14:22 | |
| toshi - gausi galvon >_> tu zinai kaip as tau pavydziu! ^^ | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 20th 2008, 18:15 | |
| Kybolie- tu del tu Kai foto, kur pasidariau? XDD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 21st 2008, 20:01 | |
| | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 22nd 2008, 23:26 | |
| as gi zinau kad tu tas foto specialiai padejai! >_> XD | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 23rd 2008, 11:21 | |
| - kybolie rašo:
- as gi zinau kad tu tas foto specialiai padejai! >_> XD
Gerai, kad tu zinai, nes dabar ir as suzinojau, kad specialiai padejau. XDDD P.S. baigiam flood'int. ^^ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 25th 2008, 15:35 | |
| Taip ir kviecia prisest arciau..arciau...daaaar arciau...: Po tokio zhvilgsnio ash paskui ji bet kur... :inlove: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 25th 2008, 16:55 | |
| Galiu teigti, kad ne tu viena. XDD Ar Tau neatrodo, kad Kai lupos cia panasios i Rukos is Naitu? O_x
Oi gera akims. (mm) | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 25th 2008, 17:16 | |
| Hmm..na truputi, bet Kai grazesnes...toookios putlios....put put put.. :grin: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 25th 2008, 17:29 | |
| Taaip, tokios putlios. ir tikriausiai... Toookios (mm) kaip cia pasakyt? skaanios XD :tongue: deja nei Kai ruostu patiekalu, nei jo lupu nemanau, kad teks paragauti. XDDDDDDD nebent visagaliai sapnai. (mm) *laukia sapno* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 27th 2008, 11:32 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 27th 2008, 14:52 | |
| OMFG!*dies* Nu enzinau, man jis akzkoks stebuklingas,tas Kai-kun.Noreciau tokio vyro.Ziauriai.verkciau is alimes ciuju keikviena diena XDDDDD LOl.Anyways,foto nuostabios...et,sypsotus jis kada fotoshootuose,tai ne,vis ...grr....pamokyciau as ji jei butu vyras mano XDD Man taip smagu,akd tiek Kai myletoju cia yra.Geri zmones esat! XD
Black>>>tai gal stilistus kaltink o ne vargsa Kai??*stoja siena ir guodzia Kai-kun, kad stilistai jam pagailejo pinigu*isvis,ant Kai stilistai maziausiai aliko praleidzia,tik po yokohamos atrado jo grozi <.< Idiotai...O db dar suplysusius batus ajm uzdejo...TToTT o tu dar tyciojies is vargso....ToT | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|