Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 27th 2008, 19:33
nu tai pats kaltas gi.. man duotų suplyšusius batus, aš tooookį vėją pakelčiau :D
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 27th 2008, 20:03
Me tai noretu tokios sienos kaip shitoj foto:
O po shitos foto man labai pradejo patikti ta double fret guitar..:
Niamm....noramalus tie batai... :grin:
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 10:38
nenormaliūs tie batai T.T
Citata :
Me tai noretu tokios sienos kaip shitoj foto:
aj photoshopas viską gali..
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 10:56
Na man shiuo atveju babkiu rejktu tokiai sienai pasgamint...XD Fotoshopas ne ka padetu...>.<
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 11:21
tapetus pasidaryk su fotoshopu tokius, o tapetų gamykloj paprašyk, kad atspausdintų ant tapetų popieriaus XD
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 11:25
XDDDD Tu man numushei visa nora kazka darytis.... :weeee:
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 11:37
nu joa... skelbiu visuotinę akciją: "Dėl visų pasaulio negandų kaltinkime Black" T.T
Kajitoku ~Wakagashira~
Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 28th 2008, 11:44
Na jau ne! Ash jau geriau kaltinsiu Gazetto uz ta foto, kurioj pasirode ta nelemta siena..ir geidulingai pastatyta Ruki shaveliura... :grin: :great:
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 18th 2008, 15:58
Kai smile tai visada uzburia :thrilled:
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
Temos pavadinimas: Re: Bio Balandis 19th 2008, 13:15
Age : 35 Miestas : Pabradė Pranešimų skaičius : 23 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Eto?.. o.O Išskirtinis Bruožas: Klausos neturėjimas, susidainavimas, narcizmas, Super Galia: Endži mirtinas suspaudimas xDDD
Temos pavadinimas: Re: Bio 05 19th 2008, 16:43
oooo... Pat mieliausas The GazettE narys *_____* Jo šypsena pritrenkia *psisiminusi nukraujuoja* xDDD Rimtai, kažkada pirmoje vietoje buvo Aoi, bet po to jį "nustūmė" Kai-kun n.n Šiaip, kaip japonas tai jis gana aukštas, be to man patinka, kai vaikinas gamina maistą (vos ne mano vaikino įdealas) xDDD
Seigi ~Wakagashira~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 29th 2008, 09:46
Mane labiausiai ikvepes zmogus pries pora metu.Ir iki siol. Otanjoubi omedetou!!!!! :weeee: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :konfeti: :cracker: :cracker: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :cheers: :dancing: :beer: :cheers: :romance: :rose:
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
Temos pavadinimas: Kai Spalis 30th 2008, 16:50
Kai ne visada per live'us linksmas, pvz kai jie atlieka Taion gyvai jis zliumbia kaip mergaite, ty.: kaip as... neee... uz mane niekas labiau negali zliumbt per ta daina :weeee: Seip ar taip he's my fave drummer ever! :bravo: Ir dar gaminti moka, tikra svajone, o ne vyras!!! :socute:
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 3rd 2008, 10:10
Ohh :balloon: Aš tai Kai šypseną dievinu, ir jo tas dimples OMG kaip miela :flowers: :bravo:
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 10th 2009, 20:23
Jo asmenybe negalima apibudinti jokiai zodziaia, na gal tik galima ji pavadinti "shviesos spinduleliu tamsos pasaulyje" :flowers: Jo shypsena graziausia ir nuostabiausia Zemeje!
Sulli. ~Oyabun~
Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 27th 2009, 22:41
ir
Uruhos nėr x____X
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 30th 2009, 14:56
Kazkoks jis labai pavarges... :buuh: vargshelis, dirba daug :worried:
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]