| Bio | |
|
+32yune Black~ ☆Linda☆ ceneash chibi_panda Ruu LastQQQ Bishoujo enGrey Mii. Gabita h3llo. nisemono Matsu[Yo] Umike Seta keiko6088 ~Hanami~ ...Reila*~ Miyuki. Taya Seigi Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Toshi Neko-chan Kajitoku Noru-chan Devious Sulli. 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 17th 2009, 18:58 | |
| >.< as apie sviesias srogeles ne raudonus plaukus...koks cia balaganas gavosi... kur Aoi teisiu gynejai dingo ka? | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 09:56 | |
| Ash grizau XD Vakar nuodijom tarakonus, tai para buvau sode... Iki shiol smirda... Tai va.. Labai ziauriai Black kalba apie Aoi :( Bet toks jos budas ir nuomone apie ji, taigi tai nera kazkokia staigmena... Ash nemanau, kad Aoi panashus i prostitute XD Nei su rauduonomis, nei su shvesiomis sruogelemis... Ir Gariunus neprimena XD Man jis grazus,beveik visada :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 13:20 | |
| nu atsiprasau, kad nesu aklai jo isimylejus ir sakau kaip man atrodo >_>" ka as galiu padaryt, kad man ta jo ankstesnioji sukuosena su dar smulkiai pagarbanotom sruogelem + auskaras nosy primine klasioke, kurios antrieji namai, tai gariunai. dabar man jis su raudonais plaukais daug normaliau atrodo, bet man asmeniskai graziausia, kai pas ji juodi plaukai. ir cia nieko nera suristo su mano charakteriu, tiesiog sakau, tai ka matau, o ne myzcioju del visko, kas susije su gazetto >_>" | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 13:50 | |
| Tai tavo nuomone :) Ir man tie garbanuoti plaukai nelabai patinka XD Turbut graziausiai jis atrode NLSG metu.... | |
|
| |
...Reila*~ ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 15:55 | |
| Kiekvienas zmogus turi savo nuomone.. Man tai Aoi grazus ir su raudonajs ir su juodajs plaukajs nu tie garbanoti tai nelabai bet man visai patinka ;DD IR NERA JIS SUSTOREJAS !!!! | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 16:14 | |
| Jo as nemyzcioju tesiog man jau ir taip didelis kompleksas kad tie bicai uz mane kudesni... | |
|
| |
Svečias Svečias
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 17:24 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 19:49 | |
| Bossu, atrodo chia yra jautriu zmoniu XD Gerai, kad mane neuzgauna tavo zodziai,nors ash esu ishtikimiausia Aoi gyneja XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 18th 2009, 21:27 | |
| neužgauna, nes supranti, kad specialiai erzinuos, o ne iš rimto taip blogai apie jį galvoju :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 19th 2009, 17:58 | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 20th 2009, 14:17 | |
| Esu tokia kokia esu... >.< |
|
| |
h3llo. ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 23rd 2009, 18:11 | |
| jis kietas. XDDD jo dėka visada atsimenu kaip japoniškai mėlyna ^^ | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 27th 2009, 12:40 | |
| Keli Faktai apie Aoi: Faktai: - Patinka tikra kava (juoda) - Megsta aksesuarus - Naudojasi banglente - Jis vilki gerbeju pasiutais drabuziais - Norėjo būti motociklo vairuotojas vaikysteje - Turi raudoną megztinį su baltais briedžiukais xDD
Kiti Gazette's nariai apie Aoi: Aoi yra labai aktyvus, geras su kitais grupes nariais. Jis yra labai tvarkinga asmenybe (Aoi taip nemano). O blogo niekas negali pasakyti apie Aoi. (Mano nuomone Aoi yra tikrai linksmas nors ne ypatingos išvaizdos žmogus, mielas ir gerai ivaldes gitara ;D) | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| |
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 27th 2009, 14:03 | |
| Ir vel apie Aoi sustambejima XDD Seip per DVD jo zandai tesiog sukrite nuo kudumo ir GAbita: apie Visus narius yra daugybe faktu XDD pvz Aoi niekada ''nesinervina'' XDDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 27th 2009, 17:40 | |
| Tiesiog uzejau chia paskaityt nauju praneshimu ir prisiminiau, kad nervinausi del jo svorio XD Tas interviu, kur Aoi "nesinervina", is epic XD | |
|
| |
Mii. ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 17th 2010, 13:37 | |
| Ohh~ jis man toooks gražus *o*. - Spoiler:
| |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 17th 2010, 15:29 | |
| Kaip tik vakar shias nuotraukas radau | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 17th 2010, 15:46 | |
| Agam... Nieko nieko jis cia atrodo | |
|
| |
enGrey ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 17th 2010, 16:20 | |
| WoW. Jis čia labai gražus :) | |
|
| |
Mii. ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 20th 2010, 11:42 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 20th 2010, 14:49 | |
| | |
|
| |
Bishoujo ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Kaišiadorys Pranešimų skaičius : 57 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 20th 2010, 15:34 | |
| Woho, yay for Aoi!! ^__^ | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 20th 2010, 15:54 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|