| Bio | |
|
+32yune Black~ ☆Linda☆ ceneash chibi_panda Ruu LastQQQ Bishoujo enGrey Mii. Gabita h3llo. nisemono Matsu[Yo] Umike Seta keiko6088 ~Hanami~ ...Reila*~ Miyuki. Taya Seigi Murasaki^^M.I. enChi geisha_killen Hoshii Toshi Neko-chan Kajitoku Noru-chan Devious Sulli. 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Toshi ~Wakashu~
Pranešimų skaičius : 153 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 11:07 | |
| Malonu girdeti :blush2: Sutinku su tuo, kad anksciau jis buvo panasesnis i Myv, ziurit naujesnius live Aoi dabar Aoi'skas XDD :lol: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 11:12 | |
| Aoi'skas XDDDDD :grin: :grin: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Atleista Išskirtinis Bruožas: Esu eilinis. Super Galia: Super nepastovumas.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 11:18 | |
| O kaip kitaip tureciau tai pasakyti? XDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 11:40 | |
| nia nia viskas gerai :grin: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 11:56 | |
| Zinokit, ash tai stengiuos Aoi su Myv nelygint, nes man kazkodel tai Myvas ziauriai nepatikti..suprantu turi talenta ir t.t. bet man jo manieros tiesiog ne prie shirdies... :wary: | |
|
| |
Toshi ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 13:09 | |
| uztad ir trankiau galva i siena. XDD Man labai nepatinka, kai taip savaime isijungia mano asocijaciju masina. :sick: as nieko neturiu pries myv, bet kaip ir Kajitoku man jis ne prie sirdies. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 13:14 | |
| eeeeeee nu. apie Myv'ą arba gerai arba nieko :boxing: :evil: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 13:25 | |
| XDDD Tada geriau ash uzsiciaupsiu... :atsui: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 13:29 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Vasaris 26th 2008, 13:35 | |
| Aha..... :angel: *Evil thoughts* Niahahahahahhahaaaaaaaaaa :evil: | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 24th 2008, 15:21 | |
| koks jis kawaii ... :inlove: .... man zhiauriai grazhios jo gitaros solo..... :inlove: ... | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
| Temos pavadinimas: Aoi Spalis 30th 2008, 16:39 | |
| Apie Aoi negaleciau ne vieno blogo zodzio pasakyti, nuostabus gitaristas. :yeahh: Ir man i Miyavi jis visiskai nepanasus, nesuprantu kur jus izvelgiate panasuma. :tongue: | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 3rd 2008, 10:05 | |
| Man tai patinka kai Aoi scream'ina :atsui: Ypač per Defective Tragedy :great: Ir muzika sukuria jis nerealią :happy: Mylim :inlove: | |
|
| |
Murasaki^^M.I. ~Shatei~
Age : 29 Miestas : GB Pranešimų skaičius : 22 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 13th 2008, 23:48 | |
| Cituoju: Nepatinka merginos, kurios: Greitai įsiunta. DAMN IT :pirate: xD Man patinka jo "Momiji Manju" :pu: Labai geras gitaristas.. :notes: :mail: | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
| Temos pavadinimas: Aoi Sausis 4th 2009, 18:39 | |
| - Nen'Ichi rašo:
- Man tai patinka kai Aoi scream'ina :atsui:
Ypač per Defective Tragedy :great: Ir muzika sukuria jis nerealią :happy: Mylim :inlove: Man atrodo, kad jis scream'intu visur jei tik galetu. :grin: Bet ir man labai patinka jo balselis ne tik kai scream'ina. :yeahh: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 12th 2009, 19:21 | |
| Gomen, bet man tai per ausis eina jo scream'ai :tongue: :sorry: :buuh: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 19th 2009, 21:24 | |
| Japonijoje jau svencia Aoi gimtadieni, taigi... Happy birthday :omedeto: :flowers: :happy: :happy2: buk sveikas, energingas, valgik :romance: :cracker: :flowers: :cracker: :konfeti: Kurk naujas dainas, scream'ink, dainok :happy2: :flowers: :happy: :flowers: plachiai shypsokis, shelk, buk toks pat zavingas ir karshtas :happy2: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :romance: :cracker: :cracker: Vienu zodziu nekeiskis, buk tokiu koks esi dabar :konfeti: :konfeti: :konfeti: Kaip tu greitai uzaugai :sad: , jau 30.. Bet nieko, tu vistiek jaunas, grazus, seksualus - nuostabus :smoke: Su gimtadieniu :victory1: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Sausis 20th 2009, 20:27 | |
| Na pagal LT laiko juosta send 20 diena, tai as send sveikinu, nors ir velokai... :sorry:
Otanjoubi omedetou Aoi-kun! :balloon: :flowers: :bow: :bravo: :cracker: :happy2: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Aoi Vasaris 3rd 2009, 08:35 | |
| 30 ir vis dar seksualus :inlove: :blush2: :bravo: :great: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 10th 2009, 20:30 | |
| Matau chia niekas nesiginchija del Aoi kaip del Ruki ir Rei Rei :happy: taigi... :evil: *apkabina Aoi, pakelia ant ranku (nes jis sveria tiek pat kaip ir ash) ir shvilpaudama tyliai ji ishnesha ish chia* | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 12th 2009, 08:35 | |
| Ei ei, neišsineši jo taip lengvai :wary: *atsiimu Aoi iš Tayos ir nusivedu už rankos pas save, nes jis sunkesnis už mane, todėl negaliu pakelti xD* | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 12th 2009, 23:48 | |
| Nuneshiau ji taip toli, kad nepavysi :poh: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 27th 2009, 22:39 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 30th 2009, 14:52 | |
| Kas jam? Jis pershalo :worried: , ar su Uru gert pradejo :angry: ? Ar man jau vaidenas :crazy: ? O kalba lygiai taip kaip per BARKS kaledu sveikinima XD | |
|
| |
...Reila*~ ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 11th 2009, 15:02 | |
| O jau koke nesaone atsitiko.. :crazy: zinot rasiau anglu rasiny apie aoi nu apie visa Gazetto ir kaip parasiau kad aoi yra boy tai mokytoja nepatikėjo ir man 6parasė.. rasinys buvo be klaidų bet tik uz tai kad "tipo" meluoju nueme 4balus.. :sorry: Apsurdas kazkoks :weeee: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|