| GemCerey ft. Gazetto reklama | |
|
+10Matsu[Yo] ~Hanami~ geisha_killen Seigi Yuruga Neko-chan KyoAishiteImasu Kajitoku kybolie Sulli. 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
KyoAishiteImasu ~Shatei~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 42 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 21st 2008, 13:13 | |
| vau xDD nesu jau tokia didele Gaze fane, tiesiog patinka ir tiek.,nespjoviau i juos man jie vis dar patinka, tik del to albumo nekas, o Dirai pradejio patikt, nes anksciau taip neklausydavau, ir pamaciau, kad man jie daug labiau uz gaze patinka. Ko jau ko, bet Diru Fake'a tikrai nesu, myliu ju muzika. O draugu ten radau..SO ne tau sprest. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 21st 2008, 17:59 | |
| tikri fanai Kyo vardo sau ant besikalančių papų nepaišo. | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 22nd 2008, 13:29 | |
| hehe ir pati zinau, kad ta foto didziausia nesamone, bet nu zinai, vat cia jau ne tavo reikalas, ka noriu ta darau, ir as pati geriau zinau, kaip ten del mano papu yra, jie nebeaugs.,so.. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 22nd 2008, 18:37 | |
| *atvaro piktas keksas* :angry: Ne, nu tuoj ash blokuosiu jus abidvi XDDDDDDDDD | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 23rd 2008, 15:12 | |
| nebereikia lyg ir ;] tiesiog vasara daug nesamoniu esu pridirbus ir ''prisikau visko'', so db zmones mano, kad debile esu, reik pasistengt irodyt, kad biski protelio igavau, nors damn as malefka xDD ir nebijau to pripazint visai..yra kaip yra dar suaugsiu. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 23rd 2008, 18:54 | |
| aš tikiuosi T.T beje apšviesiu, kad krūtinė formuojasi iki 21m., todėl nebūk tikra dėl to, ką parašei. | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 24th 2008, 11:38 | |
| suaugsiu, suaugsiu ;] kadanors, o del krutines tai gal xDD nu dabar taip nebesifotkinciau. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 24th 2008, 13:28 | |
| Nu ash tada nusifotkinsiu! :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: | |
|
| |
KyoAishiteImasu ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 24th 2008, 13:35 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Vasaris 24th 2008, 15:34 | |
| aj nu fuck all of you.. :boxing: | |
|
| |
Neko-chan ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kanon&Jun Matsumoto wife , Saki's mother XD Išskirtinis Bruožas: romance-pervert =^.^= Super Galia: *Super big warm hug*
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 13:08 | |
| Kuo prasideda ir kuo baigiasi tema :eeeeeh?: be zodziu .... * dar kart perziuri visas zinute * :crazy: | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 13:25 | |
| Tik neuzmuskit :socute: bet ir Stacked Rubbish albume man yra graziu dainu. Beto, nereikia pamirst, kad Gazetto kaip cia pasakius, sau nepriklauso. Juos valdo irasu kompanija. Kaip pasako taip jie ir daro ir nieko cia nepakeisi. As tikrai nemanau, kad del tos reklamos jie LABAI didziuojasi, bet. . . Pabandykit suprast ir juos. Nieks nezino kodel jie sitaip padare, o nezinant teisti ir plustis yra paprasciausiai kvaila. ^^ :worried: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 13:47 | |
| o kas juos plūsta? aš juos tik baru :D | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 13:56 | |
| Ah gomen, kocelas rankoj, tik "barimas" xDDDD Bark Peace & Smile kompanija xDDD Teks susitaikyt, kad kuo toliau, tuo ju albumai bus "lengvesni" tarkim. Popsiskesni, nes taip jau buna. Nesvarbu kokia gera butu grupe, anksciau ar veliau vistiek pasisuka i ta puse, kurioj daugiau perka. Pagalvok logiskai, ant ko laikosi Gazette? Ant tu 13-16 metu mergaiciu, kuriom jie grazus. O tokiu metu mergaites nesiklauso sunkios muzikos xD Zinau viena kita vyresnio amziaus zmogu, kuris vis dar klauso Gazetto. Taigi. . . ^^ Ka as zn, man svarbiausia, kad jie viska daro is sirdies. Kokia muzika groti- ju reikalas. pasakysiu Gazetto baibai, kai pamatysiu, kad i kurinius nebededa dusios. Kol kas prie Rukio lyrics prikibti negaliu ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 14:02 | |
| pati sau prieštarauji sakydama, kad jie dabar kuria muziką priimtinesnę masėms, o po to jau rašydama apie kuriamą muziką iš širdies. masiniuose produktuose širdies nėra.. aš geriau jau žlugčiau, bet neišduočiau savęs ir savo senų fanų, vien dėl materialinių gėrybių. aišku, nereik norėt, kad visi pasaulio žmonės dirbtų iš idėjos, taip kaip aš daryčiau, bet visgi Rukį laikau savo sensei ir mane tokios nesąmonės labai nuvilia. tikriausiai tai pavadinsite jaunatvišku maksimalizmu, bet nematau tame nieko blogo. niekados negročiau vien dėl babkių. | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 14:13 | |
| na taip, truputuka papriestaravau ^^ Gomen. Deja, bet jie tera marionetes. Butu idealu jei jie ikurtu savo irasu kompanija, kaip padare X Japan. Tada niekas jiem nediktuotu ir manau tikrai butu truputi kitokia muzika, taciau. . . Tam reikia verslinku gysleles, o kazin ar meniskas zmogus ja turi. Tu dabar sakai, kad niekada negrotum del pinigu, bet. .. jei tau grestu arba zlugimas po ilgu sekmes metu arba tektu truputi nusileisti. netikiu, kad geriau iseitum i gatve. PInigai, kuriuos jie uzdirbo nera amzini, jie kazkada baigsis, o jiems pries akis dar visas gyvenimas. Velgi, nei viena negalim sneket nes nezinom kaip yra. gal jie savo noru ta reklama pasirinko, gal juos priverte, bet nusigrezti nuo savo idol vien del to, kad padare viena kita klaida. . . .tarkim, kad juos priverte, bet jie nera tokie kvaili (tikiuosi), kad gyventu sia diena, jie masto ir apie ateiti. Normalaus darbo jie neturi, vadinas ir pensija senatvej bus maza. Kaip is jos pragyvent jei dabar pasakytu, kad negros to, ka jiem liepia? Nusikliedejau truputi i lankas ir turbut pridariau kruva klaidingu isvadu, taciau as vistiek uz Gazette. Man jie vistiek liks tie nuosirdus zmones, kuriuos maciau per koncertus ant scenos. Tie verkiantys, pamokslaujantys, kvailiojantys. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 14:27 | |
| bet tu tai parašei taip lyg aš dabar būčiau nusisukusi nuo Gazette ir man jie visai nerūpėtų O.O man nepatinka kai šitaip interpretuojami mano žodžiai. jeigu aš juos kritikuoju už tam tikrus dalykus, tai nereiškia, kad aš nuo jų nusisukau. kaip tik kritikuoju, nes juos myliu ir man jie rūpi, todėl noriu iš jų geriausio. vat jei man jie nerūpėtų, tada man būtų px tokie dalykai kaip idiotiškos reklamos ir pan. mane išvis nervina toks požiūris, kad jei esi fanas, tai turi myžčioti iš laimės besąlygiškai dėl kiekvieno jų žingsnio. taip neteisinga. | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 14:32 | |
| Kas cia myzcioja? O_O Tiesiog manau, kad esi trupti per griezta. Padare ka padare, laiko atgal neatsuksi. Nebenoriu nei pyktis nei gincytis. Tiesiog imk ir parasyk jiem laiska. Atsakyt gal ir neatsakys, bet bent susimastys. Bus daug geriau, nei lieti apmauda cia ^^ Peace ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 15:16 | |
| aš ir nesakau, kad čia kažkas dabar myžčioja. kalbėjau visai apie ką kitą. būtų malonu jei skaitytum atidžiau :hontoka:
šiaip iš viso visa ta istorija ir diskusija kilo iš karto po tos reklamos. ir ne aš šitą temą atgaivinau ir pati žinau, kad nieko pakeist nebeįmanoma ir diskutuot jau nebėra prasmės ^^ *beda pirštu į pirmųjų post'ų datas* o griežta aš visiems. ir kitiem ir sau. tokia jau esu. noriu arba gerai arba nieko. pakarkit dabar mane už tai. bet neketinu gyvent iliuzijų pasaulyje kokie Gazette yra idealūs :gomen: | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 15:20 | |
| kay, kita kart tylesiu kaip zuvis xDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 15:34 | |
| eh? netylėk. man patinka ginčytis :DDDDDDDDD | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 15:42 | |
| Nu man irgi ir pyktis seip megstu, bet nesipykstu su zmonem, kurie man patinka ^^ *uzuomima* :D:D:D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 15:52 | |
| eh? aš ant nieko dabar nepykstu ir su niekuo nesipykstu. aš tiesiog visada karštai stoju gint savo pozicijų. žmonės, kurie prie manęs pripratę, tai jau nebekreipia dėmesio :D žino, kad aš nepiktai. aš tik "karštai" diskutuoju. ar kaip čia išsireikšt XD nu aš gi kovotoja idealistė. man dėl visko pasikapot reik XDDD hmmm žinai dabar pagalvojau, kad norėčiau sužinot charakterio teste, kokius rezultatus gautum :D | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 16:05 | |
| Duok man ta testa!As nebijau issukiu xDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama Rugpjūtis 13th 2008, 16:27 | |
| chachacha XD
jisai gazerock narių forume. temoj "Testukas ^^" :flowers: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: GemCerey ft. Gazetto reklama | |
| |
|
| |
| GemCerey ft. Gazetto reklama | |
|