| Nuotraukos | |
|
+36haruhi maTo Black~ Hiroko.// chibi_panda Ruu Kentou enGrey LastQQQ scream h3llo. Reika:3 ceneash Mii. Gabita Umike nisemono Bishoujo COMA~ keiko6088 Tenshi Matsu[Yo] Hoshi ~Hanami~ Seta Taya Miyuki. Seigi Neko-chan kybolie silke_silke hypocrite cruciare Kajitoku Noru-chan Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 12th 2009, 13:21 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 12th 2009, 18:45 | |
| 3 ir 4 :sad: jie zudo mane groziu XD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 18th 2009, 10:19 | |
| Vienam forume radau nuotraukas,bet man kylo abejoniu, ar tai tikrai Gazette... Chia Ruki, bet man taip neatrodo o_O Shita turbut visi mate :) Ir shtai, vaikinas labai panashus i Kai, bet abajoji, kad tai Kai, nes jis su gitara... Taigi, ka manot? | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 18th 2009, 11:37 | |
| na tai kai XD jis tik su aoi gitara ^^ tik pirmam ne rukis ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 18th 2009, 13:23 | |
| jus manes nenustojat stebint..
pirmoj foto Sadie vokalistas. o trecioj zinoma, kad Kai. Reitos ir Kai foto, kiek pamenu, is Zetsu pv making'o. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 18th 2009, 13:53 | |
| Dabr viskas aishku, pirmas man irgi i Ruki nepanashus, o kadangi nalabai pazistu Sadie, tai ir nezinojau kad tai ju vokalistas :) O Kai nuoraukoje mane supainiuojo ta gitara.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 18th 2009, 14:32 | |
| as Sadie vokalista is jo kelniu atpazinau. turiu beda, kad mano pazistama yra didele Sadie fane, ir mane vercia ju laivus kartu ziuret :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 19th 2009, 13:01 | |
| bet reita koks kudas net kaulai matos T.T ka jis valgo? | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 19th 2009, 17:12 | |
| Na nėra jis jau toksai plonas. . . Viniem Aoi storas, kietiem Reita plonas, suprask tu šituos žmogus kad gudras. XDD Man tai jie visi normalūs. . . ^^ | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 19th 2009, 17:26 | |
| Ta foto sena... db jie gerai uzdirba, valgyti daugiau gauna... bet del manes tai jie galetu ir stambesni but ^^ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 19th 2009, 17:27 | |
| | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 19th 2009, 18:57 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 14:49 | |
| Vargshelis Aoi turejo ishmaitint visa buri vyru XD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 15:06 | |
| A as atsimenu kad Rukis is reitos netyciom imdavo sultis, o is uruhos cigaretes :tongue: o is Aoi bentou tubut nusavindavo :samui: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 15:11 | |
| Zinau, kad nykshtukai yra labai gudrus XD Mano drauge 1cm mazesne uz Ruki, ja daug kas vadina nykshtuke, tai ji gudri nors tai neigia... XD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 15:14 | |
| As sia vasara ruki 1cm praaugau liko 6cm iki modelio karjieros tada galesiu keliauti i japonija uzdarbiauti, nes lietuves ten paklausios keik zinau | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 15:32 | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 15:37 | |
| Manau, kad nėra. Aš tai nežinau, aš vos aukštesnė už Ruki-sama. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Spalis 20th 2009, 16:40 | |
| | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 19th 2009, 20:17 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 19th 2009, 21:45 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 20th 2009, 08:59 | |
| Kai toks mielas Uruha, kazkoks nesavas | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 20th 2009, 11:15 | |
| Uruha su pėdkelnėm? O.O Jie visi dabar tokie.... nauji ir gražūs | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 20th 2009, 14:29 | |
| Kas tas Lestatas? Umike, gal greiciau, aptemptos kelnes? XD Man tai cia tik Ruki ir Kai normaliai atrodo, kiti keisti kazkokie XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Lapkritis 20th 2009, 14:44 | |
| nu man ten irgi kažkaip į pėdkelnes labiau neša xDDD
o Lestatas, tai toks blondinas vampyras xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|