| Nuotraukos | |
|
+36haruhi maTo Black~ Hiroko.// chibi_panda Ruu Kentou enGrey LastQQQ scream h3llo. Reika:3 ceneash Mii. Gabita Umike nisemono Bishoujo COMA~ keiko6088 Tenshi Matsu[Yo] Hoshi ~Hanami~ Seta Taya Miyuki. Seigi Neko-chan kybolie silke_silke hypocrite cruciare Kajitoku Noru-chan Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 8th 2011, 00:39 | |
| - Ruu rašo:
- Man jis visaip gerai atrodo xDDD
Pritariu ! Jo darbas visada gerai atrodyti. And he takes it srsly | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 9th 2011, 14:09 | |
| Black Moral Book Idesiu tik kelias nuotraukas, nes ten lb daug - Spoiler:
| |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 9th 2011, 20:05 | |
| - Taya rašo:
- Black Moral Book
Idesiu tik kelias nuotraukas, nes ten lb daug
- Spoiler:
aha, norėjau ir aš postint nuotraukas, bet kadangi labai jau daug, tai patingėjau atrinkinėt.. nes tikrai geros nuotraukos, norėtųsi net rankose paturėti šitą leidinį. :} | |
|
| |
Hiroko.// ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Mažoji Lietuva Pranešimų skaičius : 114 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Rpg Išskirtinis Bruožas: Myliu Bakugan'us ^.^ Super Galia: Per Bakugan zaidima galiu aplost pacius profesionalus =^.^=
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Sausis 19th 2011, 16:56 | |
| Ciuju matyta, nu bet negaliu Aoi visada tobuleja savo groziu ;D as myliu sia foto <<3333 | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 27th 2011, 16:44 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 27th 2011, 17:31 | |
| tos perdirbtos fotkės ftw XDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Kovas 29th 2011, 18:39 | |
| Paskutine nereali XD Tikriausia nes man patinka black&white XD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 6th 2011, 21:00 | |
| Kažkas sakė black and white ? :D Rukis čia atrodo kaip mielas nekenksmingas padarėlis triušiukas Kai-kun sustyro iš jaudulio.... ...todėl Reita tikrina jo širdies plakimą XD Aoi-shi sėdi patenkintas, kad jį filmuoja ~<3 Random Dude padeda Uruhai įsimontuot į kostiumą Čia Uru šiaip stovi ir spiduliuoja savo gražiu makiažu | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 6th 2011, 21:53 | |
| oh my..... pirmos dvi tiesiog nerealios! jau matau savo naują wallpeiperį. :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 6th 2011, 22:22 | |
| o, kažkas dar nemiega tokiu paros metu :D Aš tai nusprendžiau, kad man patinka sony labelis. Pagaliau matom veidus, nebe nugaras. Bblemba negaliu, noriu šito dvd, ir ne bet kokio, o LE | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 7th 2011, 20:22 | |
| Damn, zudai mane tuo black&white! XD Paskutini ir pirma man labai patiko :) O Aoi vel storulis kazkoks Reikia varyt i JP ir isidarbint juo asmenine dietologe, ar kazkas panashaus , kad jis man nervu negadintu XD Ash tai net nzn, nelabai laukiu shito DVD.... laukiu, nes kazkas naujo ish Gazetto, o nelaukiu, nes paskutinis live, kurio DVD nebuvo, o per TV rode, tai labai nuvyle.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 7th 2011, 22:49 | |
| Uruha už mane gražesnė pana būtų. fml. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 12th 2011, 00:15 | |
| Ir aš jau prieš laiko pastebėjau, kad Aoi kažkas atšėrė :D gal žmona~ tarpkitko, prisiminiau vienam kažkokiam interviu gal prieš metus (jei atmintis neapgauna) skaičiau tokį bajerį Tai buvo taip: Uru pagyrė Aoi , kad pilvas gražus, nei gramo lašiako (keista observacija iš jo pusės ^^;), o Aoi maždaug sako: Taigi aš per koncus pilvą įtraukiu ! Tai galvojau mirsiu kvatodama :DDD Ne, nu tas Aoi-shi nemirtingas. Nebūtų Star .. Snukutis Uruhos tai dailus kaip visad , bet sudėjimas tai vyriškas, pastaraisiais metais vis sunkiau darosi jį moterim palaikyt .Jaunesnis buvo smulkesnis. :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Balandis 12th 2011, 09:44 | |
| Ash irgi pastebejau, kad Uruha vis vyrishkiau atrodo... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 24th 2011, 20:25 | |
| Shoxx 2011 - Spoiler:
Kaip tycia vienos Aoi nuotraukos neruodo, bet paspaudzius pamatysit :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 24th 2011, 23:32 | |
| Aoi su savo ta hide wannabe šukuosena daug geriau atrodo nespalvotose nuotraukose :D o iš Rukio, tai iš tikrųjų nuoširdžiai laukiu kokio radikalaus pasikeitimo, nes tos metai iš metų mergaitiškos šukuosenos jau pabodo. galėtų nors ir į doro darake no seishun laikus grįžt :D tfu tfu tfu tik kad niekada nesugalvotų nusiskust kaip Kyo :D va Reita, tai galėtų kokį šokelį įvaryt ir nusiskust plikai, nes aš jau baigiu jį visai pamiršt. ar čia jis toks užsispyręs ar jo stilistė flegma. metai iš metų tas pats kirpimas, tik kad su žele kitaip plaukų galiukus paraito ar pastato spike'us.. boooring. nu Kai, tai kaip Kai. svarbu atsikratė tos baisios dirbtinų arklio plaukų kasos. už tai Uru man čia labai patinka, nes šukuosena primena old visual kei | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 25th 2011, 12:48 | |
| OMG kokios foto......... Ir dėl ReiRei tai nu aš nusišaučiau jeigu jis plikai nusiskustu.... Geriau tada tegu nors plaukus ant kitos akies persimeta tai vis geriau būtų... Bet man ir taip tinka svarbu Reita is here... :DDDDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 26th 2011, 07:32 | |
| blemba, žiūrėdama į Aoi matau tik Hide. gal jis prisikėlė? xD aha, gerai būtų. tai va. šiaip gražios foto, bet pritariu Sulli - jiems tikrai nepakenktų išmėginti KAŽKĄ NAUJO.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos 05 26th 2011, 20:45 | |
| - Kaiji-sama rašo:
Geriau tada tegu nors plaukus ant kitos akies persimeta tai vis geriau būtų... nebloga mintis :D bet gal jis su šita akim geriau mato.. Aš iš pradžių pamaniau, kad Uru pamiršo šukuoseną padaryt iki galo, bet po to pagalvojau, kad gal visai gerai ir taip O Aoi tai tas bliuzonas kažkoks keistas.. kaip bulvių maišas :D | |
|
| |
Gabita ~Shateigashira-hosa~
Age : 29 Miestas : Klaipeda ^^* Pranešimų skaičius : 453 Reputacija : 4
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:29 | |
| | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:33 | |
| | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Low Ruki-sama ;] Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P Super Galia: The GazettE super power xD
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:37 | |
| Man taip pat Be GALO patinka sitas singlas!~~~ <3 | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:50 | |
| OMG bet dar gi turas bus... (tikiuosi po Europa) Žodžiu mano kėdė almost broken xDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:53 | |
| Is kur zinai kad turas? ;D ir gal zinai kada? ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos Liepa 15th 2011, 10:55 | |
| Įlindau http://www.pscompany.co.jp/gazette/ ir paspaudziau JP entrance... Ir tada .... OMG Gaila pati labai norėčiau žinot kur ir kada... huh..... kaip noriu, noriu noriu NOriu noRIU NORIU!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuotraukos | |
| |
|
| |
| Nuotraukos | |
|