Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
Mes kureme filma jis vaidino mano teva kuris seniau buvo mafijos bosu. taigi buvo taip: mano mama buvo amerikiete kuri sirgo sunkia liga. tada gimiau as. tetis(rukis) noredamas isgyditi mamos liga pasiskolino 2 milijonus is mafijos kad iseitu vaistams. bet kai ji pradejo persekioti mafija jis musu seima paliko. kai man suejo 12 mano mama mire o tevo nepazinojau bet per laidotuves ji sutikau. jis turejo mane priziureti. viena diena kai ejau is mokyklos namo mane pagrobe mafija ir rukis turejo atiduoti visus pinigus + dar 1 muilijona(kad mane islaisvintu) . tada pasidejo saudynes XD :boxing: :boxing: . kai as pabegau ir nubegau prie jo jisai jau buvo prie mafijos boso. tada tetis (rukis) paklause ar moku naudotis ginklais? as- nesu laikius jo rankose. tetis- tai geriau neduosiu. kai kazkas norejo mane pasauti rukis mane pastume ir jam pataike i peti as pradejau verkti pajemiau ginkla ir soviau pataikiau tiesiai i kakta :thrilled: :thrilled: :thrilled: . tada rukis klause juk sakei kad nemoki saudyt. as- sakiau kad nesu ginklo rankose laikius ir viskas baigesi. pabudau ant zemes kaip visada bet si kart jauciaus laiminga :thankyou: :thankyou: :thankyou:
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
aš irgi tokio tėvelio noriu xD nors ne.. nenoriu.. per gražus kaip tėtis xD
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
but i acted soo dumb in tha dream :angry: :angry: :angry: :angry: i was like a 5 year old :weeee: :weeee: :weeee: :weeee: galejau prie jo but cool :weeee: :weeee: :weeee:
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Vyksta mano ishleistuves, kuriuose ash nedalyvauju, atejau tik paziuret kaip baisiai atrodo mergos ish paralelines klases XD Tada prieinu prie klasioko, mes prie kazkokios statybu aikshteles. Tada atvaziuoja Gazette :flowers: Shiandien ju koncas, o ash esu stuff nare! Vyksta koncas, ash stebiu ish shalies, matau tik Uruha ir Aoi. Po to Ruki sedi su stuff prie tos statybvietes, taip mielai atrodo ir matau, kad mano klasiokas pasiulo jam pasivaikshchioti laiptais. Jie eina laiptais, bet tai jau ne Rukis o ash, Rukio kune (kodel ash jo nepaglamzuojau )Tai va, mes einam laiptais, o laiptai pasidaro vis daugiau skyleti, vos eit galima. Staiga Ruki (ash) paslysta ir nugriuna, tik speja uzgriebti uz krashto! Tada Rukis tampa Rukiu, o ash savimi (koks supaniuotas sapnas XD) Jis visa gerkle rekia "Taskete". Viena stuff nare, kuri nesupranta japonishkai, pribega prie manes ir sako ka rekia Rukis, ash begu prie jo, kazka sakau japonishkai,tada ji apkabinu uz liemens (nuo jo koju iki zemes vos keli cm XDXDXD) ir nuleidziu ant zemes. Jis pradeda mane bart uz tai, kad neteisingai tariau zodzius (mokytojas Ruki ) XD Va toks pamishes sapnas, kaip visada XD
Sulli. ~Oyabun~
aš tai šiandien sapnavau, kad vaikštau po kažkokį didžiulį prekybos centrą su klasioke. prieinam prie kažkokios muzikos parduotuvytės, kur kažkokia čigonė pardavinėja latino muzikos diskus :D mes ten aptarinėjam tuos cd ir aš pakeliu akis į lubas. o ten milžiniškas monitorius. nu tokio pipiec dydžio.. skystųjų kristalų turbūt dar. o ten lynch. reklama. grynai šita foto:
ir po to reklaminis klipukas, kaip šitas:
tik kad tas pv mano sapne toks 'patiuninguotas' buvo.. krč matau kažkokią paną, Hazukį apsižergusią, pusnuogę ... juodam fone... ji nusiima savo staniką.. nu ir žodžiu pradeda jie ten mylėtis tam pv . aš tokia išsižiojus tam prekybos centre stovėjau . ir tada iš karto atsibudau . blemba kaip užpavydėjau :socute:
Ir kaip jum pavyksta tokius sapnus susapnuoti? :eeeeeh?: :weeee: :inlove: Kaip jum pavyksta is viso ka nors susapnuoti? :hontoka: Nes as tai pavyzdziui NIEKADA, NIEKO nesapnuoju... :weeee: :weeee: :weeee: Gal kas zinot ka daryt, kad pradetum sapnuot? Nesvarbu ka, svarbu apskritai sapnuot! :weeee:
Sulli. ~Oyabun~
Na as paprastai miegu 14-16h per para tai ir sapnuojasi nesamones Seip sulau vinea savaite pries miega suvalgyti 1gabaliuka su valerijonais arba is geri sauksteli melisos.. tipo madeda miegoti,o kai nutrauksi sitas zoles tai gal prades sapnuotis ^^
Edit: Snd sapnavau laaabai faina sapna ir gana tikroviskia, jokiu fizikos desniu pazeidimu Tai va: Pas mane namuose buvo Aoi ir Uruha,(mano butas buvo didziulis, keliu aukstu, labai sustras) Aoi su Uru is pradziu grojo kazka is DIM su sunkiomis gitaru parijomis, O Aoi nereliai grojo su mano bosu. Man rodosi jie uzsinorejo parkyti ir visi isejome i balkona, o jie ir ten grojo (kad man tokio uzsidegimo butu) vnz nerialiai pagrojo, tada su Aoi isejome is balkono, o Uru pasiliko ziureti i zeme is 7auksto ir sako man: -Galiu mesti gitara i zeme? -Nu gali-sakau as- Pala geriau nemesk atiduok geriau fanems! -visas nelaimingas - Nu o ten Grass rootas ar ESP? -Grass rootas.. -Nu gerai gali mest. Ir ismete XDDD Ziuriu grifas nuluzo ir seip visa susidauze... Tada jie su Aoi pasiliko balkone, o as is vidaus juos maciau... Jie labai norejo pasibuciuoti ir seip arti vienas kito buvo, vienas i kita ziurejo Tada as isejau i lauka valgyti ledu, mama pareina, greitai begu i vidu, kad jie ko nepridirbtu, ziuriu jie abu mano kambaryje jau pvarge guli (zinote ka turiu omenyje) Aoi pazadinau, o Uru leidau miegoti, nes aisku jam sunkiau atsikelti. (Pazadinau del to, kad mama konors neitartu) o poto visi snekuciavomes, apie kitus gazettu narius (Manau per daug FF skaitau ir pries miega dim per ilgai klausiausi, Ir atsimenu kad pries tai ziaurius dalykus sapnavau... Oh vell jie buvo labai mieli )
Taya ~Saiko komon~
va čia tai GĖJIŠKAS sapnas tikrąja ta žodžio prasme :D toks net.. brrrr xD o tu dar taip ramiai sureagavai, kai jie tavo patalus pati žinai kuo sulaistė xDDDDD
šiaip dabar prisiminiau, kad gyvenime esu apturėjus bene vienintelį tokį nesveikai tikrovišką (pojūčių prasme) pervertišką sapną, tai kai su Akanishiu balkone vartėmės tarp baltų paklodžių. man ro ten ir iki orgazmo būtume priėję, jei jis nebūtų užsišikęs :D
Taya ~Saiko komon~
Vakar pasiziurejau Kat-tun PV ir making, o dar skaichiau Stefani Maier "Uztemima", apie vampirus, taigi: Mazame kaime dingo daug zmoniu ir visi pradejo ieshkot nusikaltelio (kaip ir vampiro XD) Tai va, nakti Kame nuejo i kazkoki nameli ir ten suchiupo vampira ir nuzude ji, tai buvo Jin XD po to visi susirinko, palaiduojo Jin'a, ash ir Kame nenorejom tiket, kad Jin nusikaltelis, labai nuliudau ir Kame mane guode, bet juokio intimo, tik zodziais , nes mes tik draugai
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
čia vakar ir užvakar iš naujo šitoj temoj visus savo sapnus perskaičiau. belenkiek prisižvengiau. ir pasibėdavojau, kad jau kuris laikas nieko įdomaus nesapnuoju, tai šiandien (gal dėl to, kad labai garsiai lijo), sapnavau su vandeniu susijusį sapną.
aš ir Kame buvom pas mano močiutę bute Panevėžy. šiaip nieko tiksliai nepamenu, bet pamenu kad maudžiausi, o Kame laukė savo eilės. po to aš apsirengiau ir pradėjau rankšluosčiu džiovint savo plaukus ir Kame užėjo į vonią, nes jo eilė buvo. ir kaip supratau mus siejo daugiau nei tik draugiški santykiai :D
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
Nu ir sapnuoju as sapnelius... Sapnavau, kad buvau repeticijose - o tos repetkos vyko kazkokioje keistoje patalpoje. Is kazkur atsirado degantis dusas, o mano buves klasiokas, kuri praminiau cicinu, pradejo gesinti gaisra (jis tu repetku nelanko). Kai uzgesino jisai ta gaisra, atsiradau as kaime (atsimenu pikta dedes zvilgsni) nu ir va mano mociute pasake, kad turiu susitikti su kazkokiu... Su kazkokiu... Nu vienu zodziu, jinai pasake ilga ir sunkiai isiminama japoniska varda is O raides Atsirandu baisiame kambaryje (viskas apkrauta, slapi drabuziai prikabineti prie lubu... siaubingai slykstus kambarys) nu ir tenai man vienas japonas (apsireges buvo kaip is klipo BIRTH). Parodes keista klipa (tipo filmuotas tame kambaryje) pasake, kad yra grupes D vokalistas Asagi ir nori su manim susitikti viezbutyje bei sudainuoti su manim (Vat ka reiskia pries saldu mieguti prisiklausyti gripes D dainu) Nu ka sutikau, nors neturiu gero balso... Gal is tikro reiktu sakyti, kad visai neturiu balso dainavimui... Tai vat, susitinkam viezbutyje (atrode tada jisai kaip girugamesh'as) ir nusivede mane i miegamaji Ten dar buvo du nariai (neisiziurejau, kurie) ir kai Asagi man dave mikrofona - tada NUTRUKO SAPNAS
P.S. Gomen uz durnai papasakota sapna
Taya ~Saiko komon~
i viesbucio kambari padainuoti... nu kurgi ne xDDDD
o man stovykloje nakti prisisapnavo sapnas kai uzmigau ant ijungto mp3- taigi einu keliu ir eina mano mama jinai ant manes nepriciom pradeda rekti einu toliau ziuriu brolis :eeeeeh?: :eeeeeh?: :eeeeeh?: as jam sakau i hate u jis atsisuk ir save nusisau jei tai butu tikrove tikriausiai as db buciau :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: na tai einu prie mokyklos atsisedu ant soliuko ten drauges kalbasi as visa suniurus . ir jos taip saka ziurek ten tava berns as atsisuku ir takeru is sug uz manes sed nepriciau huged me (but i loved it) as ji nustumiau ir atsikeliau kodel tas sapnas tureja baiktis bet atsikelus trenkiau galva i lovos virsu (bviaukste lova) bet gerai jauciaus
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Manau jei butum dejusi po 1 smaila efektas butu buves tas pats tik neikyrus :balloon: Beto pastebejau kad cia gradejo dauguma rasyti sapnus ne apie gazikus o seip j-rockerius...
as rasiau viena sapna apie ruki :tongue: :tongue: :tongue: ir pridejau tiek smailu nes man jie taip patinka :tongue: :tongue: :tongue: kokie jie kawaii