| Sapnai | |
|
+27Kentou haruhi Sima~ Uru'mi Black~ chibi_panda LastQQQ Otogi Umike ~Hanami~ Tenshi COMA~ keiko6088 Seta Hoshi Matsu[Yo] Miyuki. Taya Seigi kybolie kakava. cruciare silke_silke Kajitoku Tatemyuu Noru-chan Sulli. 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 17th 2009, 15:02 | |
| Taya, pasiseke tau... As kazkada tipo sapnavau ju konca: laukiau konco kazkokioj miniatiuinej salej, vos neapsmyzus is laimes, jau tuoj pasirodys ir islenda kazkokie monstrai panasus is DMC, nu krc tiek susnervinau variau is fail konco, ir tiek sapne supykus buvau, kad prisiverciau atsikelt... Tada nuvariau prie PC ir isijungiau RCE... Apgailetina... | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Kovas 17th 2009, 19:24 | |
| XDDDD Tai buvo mano pirmas j-rock sapnas :tongue: Bet shiandien atrodo taip pat sapnavau savo sodyba kur buvo kazkas ish j-rockeriu, bet neprisimenu kas, ta mano atmintis... :okashii: Svarbiausia, kad mano pojuchiai gan tikrovishki, kaip ir BlackBaUnTy, tai bent sapnose galiu buti laiminga :socute: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 3rd 2009, 13:58 | |
| Vakar vakare prisivajojau, kad norėčiau Japonijoj būti gitarų padavėja per j-rocko koncus xDD Ir dar prieš miegą pažiūrėjau Gazettes koncą. Tai sapnavau šiąnakt, kad aš esu ta gitarų padavėja ir Uruhai gitaras nešiojau per koncą xDD Kai koncertas pasibaigė, Ruki mane pakvietė pas save į namus O_O Ir mes važiavom limuzinu, chatinom ir tik privažiavom Rukio namus, aš pabudau :weeee: Ech... Patinka man tokie sapnai xDD Jau ne pirmą kartą panašų sapnuoju :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 4th 2009, 20:25 | |
| Geras sapnas :) Ash tai tik viena normalu sapnavau :weeee: O kitose visada dalyvauju kokioje nors viktorinoje, kur yra klausimu apie Gaziukus :grin: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 5th 2009, 15:36 | |
| Miyuki., baisiai nelaiku pabudai :grin: | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 5th 2009, 17:39 | |
| Aha :weeee: Kaimynai su muzika pažadino xD Įdomu, ką būčiau sapnavus Rukio namuose xDD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 6th 2009, 19:02 | |
| - Miyuki. rašo:
- Įdomu, ką būčiau sapnavus Rukio namuose xDD
As tai zn ka noreciau susapnuot XDDD | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai 05 28th 2009, 14:37 | |
| *soko busenoj* :eeeeeh?: Sapnavau, kad as susitikau su Gazette, mes nusigėrėm (cia tą diena per Reita's B-day) tada Ruki su Reita įlipo pas mane į lova ( O____O" ) tada atėjo like vaikinai ir... Atsibudau :weeee: :weeee: :weeee: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 5th 2009, 08:49 | |
| xexexe;>> ką šiandien sapnavau! Turbūt geriausia naktis mano gyvenime :blush2: Ir nuo šiandien myliu Aoi XDD
Žodžiu atvažiavo į kaimą, kur mano seneliai gyvena, Gazettai surengt koncertą. Vienam iš namo kambarių įvyko tas koncas, gal net kokie 6 fanai buvo susirinkę. Taškės visi, matyt labai geras koncas buvo^^; Ir , aišku, sima visaip kaip prie Ruki bande prisiglaust, prisiliest ir pan;D bet tas bjaurybė stovėjo galvą nuleidęs, atseit ignoruoja... Ir tada visu grožiu (kurio anksčiau tikrai nesu pastebėjus) pasirodė Aoi :blush2: :inlove: kažkaip visas veiksmas persikėlė į kiemą ir kol visi Gazeboys rūkė, mes su Aoi vaikštinėjom dviese. O jis TOKIO grožio buvo!! Nei nuotraukose, nei klipuose, nei koncuose nesu jo tokio gražaus mačius! Nežinau kaip ten viskas susiklostė, bet net pasibučiavom porą kartų :poh: :thankyou: Keista, kad ne Ruki buvo Aoi vietoj... Kiek esu sapnavus, tai visada tik Rukį
Moralas būtų panašiai toks: apsidaryk aplinkui, kiek daug gražių japonų, o tu vis tiek vieną ir tą patį įsimylėjus XDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 5th 2009, 21:48 | |
| Ash noriu buchiuotis su Aoi :weeee: :weeee: :weeee: Myli Aoi? Tai tu mano prieshinenke XD Joking :) Geras sapnas, ash irgi tokio noriu *puppy eyes* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 6th 2009, 21:38 | |
| Hoshi, nu su tuo koncu namo kambary, tai xDDD as kazkada buvau kazka panasaus sapnavus, kad jie koncertuoja mano buto svetainej xD ir mes keliese headbanginam i kedes isitvere. tik po konco ne su Aoi o su Ruki nuejom i mano balkona parukyt.. ir zodziu.. jis man parode savo cigaretes logotipa, vot xDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 16th 2009, 11:01 | |
| Nesu tikra, bet atrodo mano sapne buvo Reita XD Viso sapno nepasakosiu, tik pabaiga XD Ash isheinu i lauka, kur stovi Rei-Rei. Kazkaip ishoku i bala ir truputi apsitashkau purvu, atsigreziu i Reita ir jis pradeda zvengt. Tada ash bandau ji aptashkyt, mes begiojam (vaikai...), bet man niekaip nepavyksta, tada jis pasiduoda, atsiklaupia ir leidzia man idet smelio jam i burna O_O Ash labai pykta, sedziu ant zemes,bet kai pamatau jo praviras lupas prieshais savo veida ash ji pabuchiuoju, buchinis nerealus, toks saldus, shvelnus :inlove: Tada jis pasako, kad labai dziaugiasi, kad ash tai padariau, pargriauna mane ant zems ir buchiuoja i lupas,bet ash tu buchiniu jau nebejauchiu :sad: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 16th 2009, 14:04 | |
| | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 16th 2009, 14:08 | |
| Eik pas savo Aoi ir palik mano Reituka ramybeje xDD!!! :tongue: [ Joke ;D ] | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 18th 2009, 11:22 | |
| - Taya rašo:
- tada jis pasiduoda, atsiklaupia ir leidzia man idet smelio jam i burna O_O
db as sedziu pas pzystmus glostau ju kate ir verkiu | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 19th 2009, 00:23 | |
| Toks nesveikas sapnas XD x_GazeFan_x, ash nekalta,jis pats atejo :P Jei galechiau uzsisakyt sapna, tai pakvieschiau Aoi arba Kame, nes dabar juo susidomejau :tongue: Bet, deja, negaliu, taigi dziaugiuos, kad tai buvo Reita, o ne koks ishkrypelis ish shules XD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 19th 2009, 08:50 | |
| Snd sapnavau kosmara... visa diena bijau kad jis neissipildytu.. Sapnavau kad mire 3 garsus j-rockeriai... tarp ju buvo ir Uruha, dar atsimenu buvo Kanonas ir dar kazkas kurio neatsimenu... blem baisiasia kad nieko natsitiktu Uruhai... jis daug geria ir dar dziovinasi plaukus vonioje... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 19th 2009, 10:14 | |
| - Seta rašo:
- Snd sapnavau kosmara... visa diena bijau kad jis neissipildytu.. Sapnavau kad mire 3 garsus j-rockeriai... tarp ju buvo ir Uruha, dar atsimenu buvo Kanonas ir dar kazkas kurio neatsimenu... blem baisiasia kad nieko natsitiktu Uruhai... jis daug geria ir dar dziovinasi plaukus vonioje...
O_________O" Uruha-sama!!!! T____T Jei kas nors jam arba jo sexy slaunim nutiktu... Sokciau nuo stogo ir pati uzsimusicau T__T | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 19th 2009, 13:28 | |
| Tikekimes musu numyletiniui nieko neatsitiks :worried: Mano sapnas: Mano shulei kazkas vyksta, lyg ir paskutinis skambutis, bet ash visishkai to nesusidomejusi, stebiu savo klasiuokus ish shalies, jie rengiasi, klauso ka jiems mokytoja sako. Veliau man drauge sako, kad uz dalyvavima gausim sijons XD ir awesome batus :socute: kadangi ash materialiste, tai nusprendziu dalyvaut. Paveluoju ir ieinu i sale kai viskas jau prasidejo ir suprantu, kad tai kazkoks intelektualinis zaidimas, visos klases sedi uz savu stalu, mano - sales gale :okashii: Patiliukais ten nueinu ir matau, kad musu komandoje labai daug zmoniu, net neturiu vietos atsiset O_O tada mano drauge pasislenka ir sedziu shalia jos, o man ish kitos puses Kuma ish pirmo Gokusen :grin: Matau, kad mano drauge laikosi su kazkuo uz rankas, pasilenkiu ir matau... kad tai Jin ish Kat-tun :weeee: Galvoju, kokia mano drauge kekshe, taip savo vaikina apgaudineja.... Tada sale pradeda kazkuo kaltinti Kuma ir matau kad atsistoja Jin, Kame :inlove: ir dar keli vaikinai ish pirmo ir antro Gokusen ir ji gyna XD Ir laimi priesh sale :P Saleje labai karshta, nes daug zmoniu. Padaro pertrauka, visi mano komandos nariai isheina, ash lieku viena... Pasidaro shalta, tai ash atsisedu i Jin'o vieta padedu kojas ant radiatoriaus (nezinau ish kur jis ten o_O) ir isiremiu galva i palange... Atejna Jin ir atsiseda shalia, kazka valgo (ant stalo daug visokio gerio). Ash pasakau: "Kodel kai buvo daug zmoniu, tai karshta buvo, o dabar taip shalta..." Tada Jin prisiglaudzia prie manes ir pasako kad man jo vieno uzteks *melt* :inlove: Tada jis apkabina mane uz liemens ir kelis kartus stipriai spaudzia pilva, kad net skauda O_O Po to atejna kiti japonai, mano klasiuoku neber :evil: Jin manes nepaleidzia, jis bando pagamint man Cuba Libre, bet jis jau girtas ir nieko nesugeba XD Po to jis prisipazino, kad kai prispaude mano pilva, kazka mani pakeite ir dabar ash jam ideali moteris XDXDXD Dar vienas nesveikas, mielas sapnas XDXDXD | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 21st 2009, 15:39 | |
| :DD Aš šiąnakt irgi sapnavau Kame xD Nelabai atsimenu kas kaip vyko, bet atsimenu tik šiuos dalykus, nes jie buvo labai tikroviški xD Žodžiu, mes su Kame susipažinom Lietuvoj :D Poto labai ilgai kalbėjomės. Neatsimenu apie ką, bet žinau, kad japoniškai :DD Ir po kiek laiko jis mane pabučiavo :inlove: Tada pagalvojau, kad tai mano pirmas bučinys :DD (jo, per gerai būtų nuo Kames :weeee: ) Ir tada sutemo, o jis neturėjo kur nakvoti tai aš jį pasikviečiau pas save :DD Mes ėjom patamsyje susikabinę už rankų, priėjom mano namus ir vėl aš turėjau nelaiku pabusti :weeee: Sapnuojasi meilės sapnai po meilės dramų su Kame... :DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 22nd 2009, 08:04 | |
| žmonės žmonės... Nu ir sapneliai ;DD Man tai košmarėlis buvo... :shocked: Einu su Ruki-sama [ :inlove: ] kažkokiu tamsiu viešbučio koridoriumi... :shocked: Nuėjom į liftą ir kažkas mane pastūmė :sick: . Apsisukau, o ten nieko nebuvo. :sick: Išgirdau rėkimą ir atsisukau į Ru-Ru. Jis gulėjo negyvas... :weeee: Pradėjau žliumbti ir jo lavonas atsibudo.. :eeeeeh?: . Visas subjaurotas :sad: ... Mane užpuolė ir atsibudau O__O" | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 22nd 2009, 19:40 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Birželis 23rd 2009, 07:57 | |
| | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 8th 2009, 09:41 | |
| Šiąnakt sapnavau, kad buvau Japonijoj ir nuėjau į host clubą O ten išsirinkau Uruhą O__o XDD Mes su juo plepėjom, gėrėm... lol... XDD Daugiau nieko neatsimenu :worried: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai Liepa 8th 2009, 13:38 | |
| Kur cia atsiminsi jei gerei XDD jis turbut irgi neatsimena | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sapnai | |
| |
|
| |
| Sapnai | |
|